Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorunlular gidiyor sebepsizler kalıyor
sebepsizlerin sorunu daha büyük demekki :) ben pco olan herkese artik sakin dertme bütün pcolu arkadaslarim hamile kaldi sende yakinda kalirsin diyorum :)))
ben burdan önce ovulasyon topiginde takiliyordum hatta oranin kurucu demirbaslarindan sayilirim. herkesler hamile kalmis hatta çoğu doğum yapmış, listede 2-3 isim kalmis eskilerden hamile kalamayan biri de benim

oyy üzülme dicem ama ben uğraşamayıp beklediğim halde her ay derbeder oluyodum sizin okdr çabanız var Rabbim çabalarınızın karşılığını tez vakitte versin inşallah canım tüp bebeklerin tutmasını daha içten diliyorum

Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi

Saglikla buyusun insallah canim Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin.bir an once sagliklica yaninada gelir insallah masallah bir kizimiz oldu op bol bol yerimize mis kokuluyu

Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Degerin kat kat artsin canim sagliklica kucagina almakda nasip olsun insallah tebrik ederim :)

Simdi gosterdim sonuclari kizlar.
4 antibiyotige duyarli cikmis bakteri.
3 tanesi hamilelikte kullanilmiyor. Biri kullaniliyor ona karsi da direcliymis.
Baska bir ilac verdi o da gecirirse.
Gecmis olsun canim bu enfeksiyon birakmiyor senide.bol suda iciyorsun degilmi
Buarada oralarda deprem olmus sen geldin aklima iyisiniz degil mi

Ayy canım benim tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun inşallah
Saglıcakla buyut bebişini

Gecmis olsun canim bu enfeksiyon birakmiyor senide.bol suda iciyorsun degilmi
Buarada oralarda deprem olmus sen geldin aklima iyisiniz degil mi

Sagol kuzum ya valla geciremedim bir turlu
Bol su icemiyorum pek ama daha cok zorlayacam bakalim insallah.

Depremi hic sorma. Sabah 7'ye dogru kusum kafeste kendini oradan oraya atti onun gurultusuyle uyandim sallaniyorduk. O sirada 5.5 buyuklugunde olmus.
Oglen de saat 2'ye dogru tekrardan sallandik o da 5.0'mis.
Artcilarla falan 100'u gecti depremler cok korkutucu
Bizde cok sukur bir sey yok iyiyiz ama bazi koylerde evler yikilmis ve yaralilar varmis. Allah herkesin yardimcisi olsun

ayy maşallah prensese bnm teyzem ikizlerini 7.5 ayda doğurdu şimdi koca delikanlı oldular bi problem olmaz tatlım hiç aklına bile getirme güzel geçir bebişinle ilk zamanlarını kokla mis kokusunu ismini ne koydunuz :)

Amin canim ya Allah yardimcisi olsun herkesin dogal afet elimiz kolumuz bagli.haberlerde gordum uzuldum.dikkat et sende canim.gelmis gecmis olsun diyelim Allah beterinden sakinsin.
Buarada sen 1 sisede maden suyu icmeyi ihmal etme ondada bir suru mineraller varmis ya bol suyla belki azaltirsin.cok degil hergun 1 2 dal maydanozda yesen onunda sokturme gibi bir ozelligi vardi galiba.

Sorunlular gidiyor sebepsizler kalıyor
Bizde sorun var ama gidemedim
Kaan aydos hocadan randevu aldım bugun nisan ayına..bu sene tüp bebek tedavisinden vazgectim eşimin degerleri yükselirse belki normal yolla hamilelik olur olmazsada hiç degilse daha iyi degerlerle tüp denemesi yaparız.ay bugunde dra gittim cok kalabaliktı rand kapatmıslardı yarın erkenden yine gidicem
ShinSeGi kromozom sonuclarımızda normal çıktı şükür

Allah analı banali büyütsün:)

Ben de aynı takıldığım topiklerin eskileri hep hamile yada doğurmuş durumda:-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…