Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok g
geçmiş olsun cnm

Canim tebrik ederim. Rabbim anali babali buyutsun

Bizimde vaktimiz var elbet.hayırlısı

Amin cnm insallah:) bende rüyamda hep erkek gördüm hatta emzirdim tedavi sırasındaydi bu rüyalar, kafayı yedim iyice diyordum kendi kendime:)) Allah gönlünüze göre nasip etsin sizede, sağlıklı bir şekilde gelsinler yeter..

Hayırlı evlat olsun inşallah canım.[/QUOTE

Amin canım inşallah, hepimizinki hayırlı evlat, vatana millete faydali insan olsunlar.

Amin canim.
90 tane koy evi yikilmis. Artcilarla 200'u bulmus deprem sayisi. Insallah devami gelmez artik
Maden suyu iciyorum canim. Bakalim antibiyotige de basladim umarim iyi gelir artik. Akinti biktirdi.

Çok geçmiş olsun cnm

Sagol kuzum benim.

Elmol ve senin hamilelik başından beri olduğu için sanırım gecmedi bir türlü ya şu da fayda etmiyor galiba

Ay sorma canim. Kis oldugundan suyu fazla icemedim de. Antibiyotik basladim. Suyu da zorlayacam daha cok. Insallah gecer.

Maşallah subhanallah Allah ım yardım etti ne güzel oldu bak normal şekilde çok sıkıntısız geldi bebeğin darısı başımıza olsun inşallah sagsaglim koynuna gelsin hemencecik bebeğin adatipta ebelerden özellikle herkes çok memnun öğlen doğum başlıyor dedin akşam oldu misler gibi atlattın bize yazdın Allah herkese nasip etsin böylesini canım benim geçmiş olsun

X xDerinMavix canım çok geçmiş olsun haberleri okudum bugün Düzce Sakarya depremini yaşamış biri olarak Allah kimseye yaşatmasın beterinden korusun canım korkma stres olma

Amin canim dogal afete karsi bir sey de yapamiyoruz.
Korkmadim aslinda ama yikim haberlerini duydugumdan beri epey uzgunum
Unutmuyomusuz meğer canım bugün haberleri çıkınca işyerinde evde hep konu deprem oldu aslında unutmak istemisiz her anı aklımda bilinç altımda Allah yaşatmasın inşallah elden bişey gelmiyor gercekten

Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Allah tamamina erdirsin kat kat artsin insallah degerin kucagina almak nasip olsun canım

Simdi gosterdim sonuclari kizlar.
4 antibiyotige duyarli cikmis bakteri.
3 tanesi hamilelikte kullanilmiyor. Biri kullaniliyor ona karsi da direcliymis.
Baska bir ilac verdi o da gecirirse.
Gecmis olsun canim ya bastan beri var sende bu enfeksiyon. Insallah son olur.

Minnak kizin ailesine vatana millete hayirli evlat olsun canim. Kimyasal gebelik topiginde tanisali 1 yil oldu ve sen bebisi aldin kucagina. Insallah tez zamanda tamamen kavusucaksin. Cok duygulandim. Rabbim isteyen herkese nasip etsn insallah.

Ben de erkek bebek emzirdim canim ruyamda rabbim saglikli versin ne olursa başımızın üstünde yeri var zaten.
Veson @ShinSeGi ve diger tüm kizlar sira sizlerde en kisa zamanda insallah. Uzulmek yok herseyin bir zamani var demek rabbim tez zamanda size de nasip edecek. iiz @Elcanki kizlar geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize. Bugun benimde okulun ilk günüydü ve toplanti vardi sabah 8de ciktim evden 8de anca girdim. Yorulmuşum baya.

caniiimmmm Allah anali babali büyütsün. cok gecmis olsun. Ne güzel cabucak olmus. Bol bol sev op bizim icin de :)

Reactions: iiz
iyi bari cnm cok sevindim. kromozom da sorun olsa o da cok zor cgh veya pgt fian

Sağol canim senin kontrol ne zmndi

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
üşütmedım ki hastanede kaptım. yok böyle bır sey ya hamılelerın oldugu odaya grıp olmus 2 kişi daha konur mu bir de doktor bunlar ustelık butun odalar boşken umurlarında değil. zaten hamılelıkte bagısıklık düşüyor. ilaçta kullanamayız nasıl gececek bu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…