Ilk basta bende cok agir grip gecirdim canim meyve suyu sikip ictim hep birde ilik suya az bal ve az limon damlattim.üşütmedım ki hastanede kaptım. yok böyle bır sey ya hamılelerın oldugu odaya grıp olmus 2 kişi daha konur mu bir de doktor bunlar ustelık butun odalar boşken umurlarında değil. zaten hamılelıkte bagısıklık düşüyor. ilaçta kullanamayız nasıl gececek bu anlamadım.
Unutmuyomusuz meğer canım bugün haberleri çıkınca işyerinde evde hep konu deprem oldu aslında unutmak istemisiz her anı aklımda bilinç altımda Allah yaşatmasın inşallah elden bişey gelmiyor gercekten
Gecmis olsun canim ya bastan beri var sende bu enfeksiyon. Insallah son olur
Aman Allah korusun bugünle kalsın devamı olmasın inşallahCanim unutulur mu hic.
Burada da birkac sene once cok siddetli bir deprem oldu. Inanilmaz derecede korkmustum. Ayaktaydim yere dustum. Ev resmen daire cizerek sallandi cokecek sandim.
Esim carsidan eve kadar kosmus. Asla unutamam.
Dedigin gibi Allah bir daha yasatmaz insallah.
Aynen canim ya. Amin insallah gecer bir an once.
Canim simdi geldim hastaneden degerim 118.2 hamileyim cok mutluyum rabbim devamini getiirr insallah rabbim isteyen herkese versin cok zor bir surecti benim icin dualarim sizinle olacak :)
Bende nezle oldum kafami kaldiramiyorum oksurmekten kusmaktan bi hal oldum iki gundur.. gece de uyuyamadım
sağlıkla gelsin paşa :)
Hayirlisi olsun canim saglikla gelsin insallah oglus
Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
haftaya salı vajinal kesen görünür heralde ay ne güzel haberler peşpeşe kızlarrr hepinizin bebişleri sağlıkla gelsin tez vakitte tüm liste aşağıda buluşalım
sebepsizlerin sorunu daha büyük demekki :) ben pco olan herkese artik sakin dertme bütün pcolu arkadaslarim hamile kaldi sende yakinda kalirsin diyorum :)))
ben burdan önce ovulasyon topiginde takiliyordum hatta oranin kurucu demirbaslarindan sayilirim. herkesler hamile kalmis hatta çoğu doğum yapmış, listede 2-3 isim kalmis eskilerden hamile kalamayan biri de benim
Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
Sagol kuzum ya valla geciremedim bir turlu
Bol su icemiyorum pek ama daha cok zorlayacam bakalim insallah.
Depremi hic sorma. Sabah 7'ye dogru kusum kafeste kendini oradan oraya atti onun gurultusuyle uyandim sallaniyorduk. O sirada 5.5 buyuklugunde olmus.
Oglen de saat 2'ye dogru tekrardan sallandik o da 5.0'mis.
Artcilarla falan 100'u gecti depremler cok korkutucu
Bizde cok sukur bir sey yok iyiyiz ama bazi koylerde evler yikilmis ve yaralilar varmis. Allah herkesin yardimcisi olsun
üşütmedım ki hastanede kaptım. yok böyle bır sey ya hamılelerın oldugu odaya grıp olmus 2 kişi daha konur mu bir de doktor bunlar ustelık butun odalar boşken umurlarında değil. zaten hamılelıkte bagısıklık düşüyor. ilaçta kullanamayız nasıl gececek bu anlamadım.
Ohh cumartesi de ben gideceğim buyuk ihtimalle.. belim agriyor ya normalde bu zamanlar adet zamanimmis ondan galiba.. insAllah bebis guzelce buyuyodur...Normalde yarin dedi ama ben gidemiycem ya carsamba ya da persembe gidebilcem. Heyecan basmaya basladi ama simdiden
Canım geçmiş olsun. Kavuştun bebeğine maşallah. Annesine bbasina islama ülkesine hayırlı evlat olsun inşallah. Tebrikler tekrardan gözün aydın olsunKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
balı limonu denedım yumusattı bogazımı ama bu nezle gec gecen bır sey yaIlk basta bende cok agir grip gecirdim canim meyve suyu sikip ictim hep birde ilik suya az bal ve az limon damlattim.
Taze zencefil oluyo aslinda zararli oldugunu soyluyorlar ama seker gibi birsey zaten sakiz kadar kucuklukte emiyordum hergun 1 tane. Oda cok iyi geldi bogazlarima oksuruge aklinda olsun canim..
Ihlamur bitki caylarini onermemisti dr um bana.
zencefil denedin mi bulantına iyi geldi mibalı limonu denedım yumusattı bogazımı ama bu nezle gec gecen bır sey ya
Heyecandan herhalde. Güzel haberler alırsın inşallah. Sonra bir güzel uyursunuykusuzluktan ölüyorum ama geve on kere uyanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum hayırlamıyorum şöyle bıraksalarda bi kaç gün uyusam
Büyümüştür annesi kac hafta oldunuz canim?Ohh cumartesi de ben gideceğim buyuk ihtimalle.. belim agriyor ya normalde bu zamanlar adet zamanimmis ondan galiba.. insAllah bebis guzelce buyuyodur...
Hadi bakalım ilk buluşma haber ver çıkınca canım.Kızlar sabah doktor randevumuz var ya bende bir heyecan bir heyecan . Uyku tutmuyor . Ah bir an önce sabah olsa
Canim bende ayni sekilde o kadar cok rüya görüyorum ki onceden gormezdim, görsem de hatirlamazdim.hepsi hamilelikle de alakali degil ama cok uzun ve bol. Sanirim hormonlarla alakali.uykusuzluktan ölüyorum ama geve on kere uyanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum hayırlamıyorum şöyle bıraksalarda bi kaç gün uyusam
Canım tebrik ederim... Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallahKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?