Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salliala canım doğum mu yaptın. hadi gözün aydın canım. çok geçmiş olsun. sağ salim yapmıssın doğumu cok sükür

Ilk basta bende cok agir grip gecirdim canim meyve suyu sikip ictim hep birde ilik suya az bal ve az limon damlattim.
Taze zencefil oluyo aslinda zararli oldugunu soyluyorlar ama seker gibi birsey zaten sakiz kadar kucuklukte emiyordum hergun 1 tane. Oda cok iyi geldi bogazlarima oksuruge aklinda olsun canim..
Ihlamur bitki caylarini onermemisti dr um bana.

Unutmuyomusuz meğer canım bugün haberleri çıkınca işyerinde evde hep konu deprem oldu aslında unutmak istemisiz her anı aklımda bilinç altımda Allah yaşatmasın inşallah elden bişey gelmiyor gercekten

Canim unutulur mu hic.
Burada da birkac sene once cok siddetli bir deprem oldu. Inanilmaz derecede korkmustum. Ayaktaydim yere dustum. Ev resmen daire cizerek sallandi cokecek sandim.
Esim carsidan eve kadar kosmus. Asla unutamam.
Dedigin gibi Allah bir daha yasatmaz insallah.

Gecmis olsun canim ya bastan beri var sende bu enfeksiyon. Insallah son olur

Aynen canim ya. Amin insallah gecer bir an once.

Aman Allah korusun bugünle kalsın devamı olmasın inşallah

Hadi gözünuz aydın :)) Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin

haftaya salı vajinal kesen görünür heralde ay ne güzel haberler peşpeşe kızlarrr hepinizin bebişleri sağlıkla gelsin tez vakitte tüm liste aşağıda buluşalım

Aminnn

Üzülme kız ben de varım diyeceğiem de sen mi ben mi demem daha doğru olur herhalde. İnşallah tez zamanda birlikte hayırlı haberler alır birbirimize müjdeleriz

Oyyy Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah cnm gözün aydın, darısı bize ne güzel normal olmuş Doğumun.

Geçmiş olsun, haberlerde izledim ben de. Yarım bir daha yaşamazsınız bu korkuyu.

Geçmiş olsun, gıdalar ile desteklemekten başka çare de yok ki... keşke arı sütü propolis falan kullansan bağışıklık için..

Normalde yarin dedi ama ben gidemiycem ya carsamba ya da persembe gidebilcem. Heyecan basmaya basladi ama simdiden
Ohh cumartesi de ben gideceğim buyuk ihtimalle.. belim agriyor ya normalde bu zamanlar adet zamanimmis ondan galiba.. insAllah bebis guzelce buyuyodur...

Canım geçmiş olsun. Kavuştun bebeğine maşallah. Annesine bbasina islama ülkesine hayırlı evlat olsun inşallah. Tebrikler tekrardan gözün aydın olsun

balı limonu denedım yumusattı bogazımı ama bu nezle gec gecen bır sey ya

uykusuzluktan ölüyorum ama geve on kere uyanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum hayırlamıyorum şöyle bıraksalarda bi kaç gün uyusam

Ohh cumartesi de ben gideceğim buyuk ihtimalle.. belim agriyor ya normalde bu zamanlar adet zamanimmis ondan galiba.. insAllah bebis guzelce buyuyodur...
Büyümüştür annesi kac hafta oldunuz canim?
Kızlar sabah doktor randevumuz var ya bende bir heyecan bir heyecan . Uyku tutmuyor . Ah bir an önce sabah olsa
Hadi bakalım ilk buluşma haber ver çıkınca canım.

uykusuzluktan ölüyorum ama geve on kere uyanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum hayırlamıyorum şöyle bıraksalarda bi kaç gün uyusam
Canim bende ayni sekilde o kadar cok rüya görüyorum ki onceden gormezdim, görsem de hatirlamazdim.hepsi hamilelikle de alakali degil ama cok uzun ve bol. Sanirim hormonlarla alakali.

Canım tebrik ederim... Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…