Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9+1 deyim canim da kk'nin hesabinda 10 hafta diyor.. :) valla bu gece baya zorlandim. Belim cok agridi kuyruk sokumum falan. Tedirgin oldum. Akıntım da cokk... kendimi tatmin etmeye calisiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda canim. İnsAllah yeni hamislerimizle beraber hepimize saglicakla dogurmayi nasip eder Rabbim. İnsAllah

bende çok seyrek rüya görürdüm bi kaç gündür rüya görmekten uyuduğumu anlamıyorum sanki km lerce koşturuolar rüyada öyle yorgun uyanıyorum

bana da 6 diyo heralde içinde olduğun haftayı sayıyo 5 bitti 6. haftanın içindeym ya çyle düşündüm ben

Kızlar güzel bir rüyanın ortasındayken sabaha karşı 5.25'te yine depremle fırladım yerimden.
Aynı şekilde 8.20'de bir deprem daha

Kızlar güzel bir rüyanın ortasındayken sabaha karşı 5.25'te yine depremle fırladım yerimden.
Aynı şekilde 8.20'de bir deprem daha
Canim gecmis olsun keske aileden birileri gelse yanina yanliz kalmasan insallah birdaha olmaz.insan etkisindende kurtulamiyor malesef

öğleden sonra kontrolüm var dua et canımcım...

Hayirlisi ablacim guzel haberlerle gelirsin insallah

Canim gecmis olsun keske aileden birileri gelse yanina yanliz kalmasan insallah birdaha olmaz.insan etkisindende kurtulamiyor malesef

Canim ailem Almanya'da biliyorsun. Basimin caresine bakiyorum sorun yok. Insallah devami gelmez de.

Hayirlisi ablacim guzel haberlerle gelirsin insallah

Canim ailem Almanya'da biliyorsun. Basimin caresine bakiyorum sorun yok. Insallah devami gelmez de.
geçmiş olsun yalova depreminde istanbulda öyle bi sallanmıştık ki bir ay barakada kaldık sülalece en son belediye yeter artık tehlike geçti evlerinize dönün barakalar yıkılcak dediğinde eve girebildik oda her kıpırtıda avizelere bakar olduk yine mi deprem diye bununla geçmiş olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…