- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
9+1 deyim canim da kk'nin hesabinda 10 hafta diyor.. :) valla bu gece baya zorlandim. Belim cok agridi kuyruk sokumum falan. Tedirgin oldum. Akıntım da cokk... kendimi tatmin etmeye calisiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda canim. İnsAllah yeni hamislerimizle beraber hepimize saglicakla dogurmayi nasip eder Rabbim. İnsAllahBüyümüştür annesi kac hafta oldunuz canim?
Hadi bakalım ilk buluşma haber ver çıkınca canım.
Canim bende ayni sekilde o kadar cok rüya görüyorum ki onceden gormezdim, görsem de hatirlamazdim.hepsi hamilelikle de alakali degil ama cok uzun ve bol. Sanirim hormonlarla alakali.
bende çok seyrek rüya görürdüm bi kaç gündür rüya görmekten uyuduğumu anlamıyorum sanki km lerce koşturuolar rüyada öyle yorgun uyanıyorumBüyümüştür annesi kac hafta oldunuz canim?
Hadi bakalım ilk buluşma haber ver çıkınca canım.
Canim bende ayni sekilde o kadar cok rüya görüyorum ki onceden gormezdim, görsem de hatirlamazdim.hepsi hamilelikle de alakali degil ama cok uzun ve bol. Sanirim hormonlarla alakali.
bana da 6 diyo heralde içinde olduğun haftayı sayıyo 5 bitti 6. haftanın içindeym ya çyle düşündüm ben9+1 deyim canim da kk'nin hesabinda 10 hafta diyor.. :) valla bu gece baya zorlandim. Belim cok agridi kuyruk sokumum falan. Tedirgin oldum. Akıntım da cokk... kendimi tatmin etmeye calisiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda canim. İnsAllah yeni hamislerimizle beraber hepimize saglicakla dogurmayi nasip eder Rabbim. İnsAllah
Kızlar güzel bir rüyanın ortasındayken sabaha karşı 5.25'te yine depremle fırladım yerimden.
Aynı şekilde 8.20'de bir deprem daha
Allah korusun canım yaa :/
Amin kuzum.
Allah evsiz kalanlara yardımcı olsun
Aminn canım.. Siz güvendesiniz dimi? Sağlam mı oturduğunuz ev aman dikkat edin
Canım çok geçmiş olsun Rabbim korusun..Kızlar güzel bir rüyanın ortasındayken sabaha karşı 5.25'te yine depremle fırladım yerimden.
Amin kuzum sagolasin.Canım çok geçmiş olsun Rabbim korusun..
Geçmiş olsun kuzum ya.dikkat edin Allaha emanet..Amin kuzum sagolasin.
Geçmiş olsun kuzum ya.dikkat edin Allaha emanet..
öğleden sonra kontrolüm var dua et canımcım...Sagol ablacim Allah razi olsun.
Canim gecmis olsun keske aileden birileri gelse yanina yanliz kalmasan insallah birdaha olmaz.insan etkisindende kurtulamiyor malesefKızlar güzel bir rüyanın ortasındayken sabaha karşı 5.25'te yine depremle fırladım yerimden.
Hayirlisi kuzum guzel haberlerle gel..öğleden sonra kontrolüm var dua et canımcım...
öğleden sonra kontrolüm var dua et canımcım...
Canim gecmis olsun keske aileden birileri gelse yanina yanliz kalmasan insallah birdaha olmaz.insan etkisindende kurtulamiyor malesef
geçmiş olsun yalova depreminde istanbulda öyle bi sallanmıştık ki bir ay barakada kaldık sülalece en son belediye yeter artık tehlike geçti evlerinize dönün barakalar yıkılcak dediğinde eve girebildik oda her kıpırtıda avizelere bakar olduk yine mi deprem diye bununla geçmiş olsun inşallahHayirlisi ablacim guzel haberlerle gelirsin insallah
Canim ailem Almanya'da biliyorsun. Basimin caresine bakiyorum sorun yok. Insallah devami gelmez de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?