Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi ablacim guzel haberlerle gelirsin insallah

Canim ailem Almanya'da biliyorsun. Basimin caresine bakiyorum sorun yok. Insallah devami gelmez de.
Aaa ben baska sehirde biliyordum.kayinvalidendi herhalde :) b12 eksik benim idate et :)neyse kuzum ne cok gurbetci var benimde abla abiler hep yurtdisinda.
Amin canim amin insallah bunla kalir.

Oyy kuzum valla zor ya.
Allah bir daha yasatmasin insallah.

Aaa ben baska sehirde biliyordum.kayinvalidendi herhalde :) b12 eksik benim idate et :)neyse kuzum ne cok gurbetci var benimde abla abiler hep yurtdisinda.
Amin canim amin insallah bunla kalir.

Evet canim kayinvalidem baska sehirde bizimkiler Almanya'da.
Bende de hafiza difir anliyorum seni :)

sağolun canlarım..inşallah bakalım doktorum ne diyecek ..inşallah bu ay yüzümüz güler..hakkımızda hayırlısı...

Insallah abla Allah daha fazla bekletmesin insallah.

Selamlar arkadaşlar. Takriben bütün gece uyuyamadim heyecandan. Hamdolsun. Hem alan hem veren Allah'a yüzlerce şükürler olsun. Az önce geldim doktordan. Hala şaşkınlık sevinç... Şükür hamd... Bebeğimi gördüm..oradaydı ekranda... Kalbi atıyordu açmadı doktor ama gösterdi:)
Ne desem boş ne desem az gelir.
Sat a göre 7+6 ama ultrasonda 6+5 çıktı. Doğum tarihi olarak 29 Eylül gösteriyor. Eğer ateş ölçmeyle geç yumurtladığımı bilmesem endişe ederdim . Gerci son ay olcmedim ama genelde 18-21 arası yumurtladigim için ultrason doğru. Hayırlısı.

Birde küçük bir anekdot ; çıkışta hemşire işlemlerimi yaparken dedim idrar testini ne yaptınız alabilir miyim? (İlk önce idrar yapıyorlar pozitif çıkarsa doktor vajinal ultrason yapıyor.) Kadın arandı. Buradaydı dedi. Ama bulamadı. Sonra kısık sesle azıcık bekle ben sana yeniden yapayım:)
Dedim tamam .. getirdi. Kendim yapamıyordum korkudan ya koyulaşma olmazsa ya ilk test yanlışsa diye . Fotosunu koyuyorum ilk foto 16 ocakta adetim geçtikten 3 gün sonra . 2.ciao bugün doktor da .

Çok sağolun arkadaşlar . Hep beraber sağlıcakla kucağimizaw alırız inşallah. Rabbim en kısa zamanda lyukaridski listeyi aşağıya alsın . Topigimiz hamile topigi olsun inşallah. Tüm kalbimle dua ediyorum.

Gözün aydın canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim duaların için Allah razı olsun

Gözün aydın canımm Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı, ailenize huzur mutluluk bereket getirmesini nasip etsin inşallah :)

Gözün aydin canim saglikla kucaklamakta nasip olsun inşallah :)

Gözün aydın canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim duaların için Allah razı olsun
Allah biliyor ya nasıl istiyorum. burdaki herkes için aklıma geldikçe isim isim ediyorum dua . En hayırlı en kısa zamanda nasip etsin Rabbim.

Gözün Aydın cnm:) darısı biz isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…