Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol kuzum.
Aynen sabaha karsi ve sabah oldu hep.
Sallantilar durmadi hic.
Sondur umarim bu sefer.
Hadi biz yine cok sallanmadik da evi yikilanlara cok uzuluyorun
Canım ben haber izlemiyorum senden öğrendik şimdi. Çok geçmiş olsun . Evi hasar gorenlerinde alllah yardımcısı olsun. Çok zordur eminim

Canım ben haber izlemiyorum senden öğrendik şimdi. Çok geçmiş olsun . Evi hasar gorenlerinde alllah yardımcısı olsun. Çok zordur eminim

Allah razi olsun kuzum. Zor olmaz mi birkac saniye icinde her seyin yok oluyor. Dogal afete karsi elimiz kolumuz da bagli. Allah yardimcilari olsun ne diyelim. Elden gelen dua etmek.

Amin ablam cumlemizden.
Saat kacta kontrolun?

Ben de duydum canim. Insallah olmaz oyle bir sey.
15:50 de canım..hayırlısı bakalım..
gözün aydın canım...maşallah..sağlıkla doğsun darısı bizlere olsun inşallah...
LeYLa_21 inşallah kontrolün iyi geçer
sağol canım..amin inşallah...

Kk bir sonraki haftayi veriyor canim.

bende çok seyrek rüya görürdüm bi kaç gündür rüya görmekten uyuduğumu anlamıyorum sanki km lerce koşturuolar rüyada öyle yorgun uyanıyorum
Ayni bende oyleyim hele ilk zamanlar daha fazlaydi agrim da ruya da

Canim cok sevindim gözün aydin beklediğine degdi. Benim de doktor 29 eylul dedi keseye gore bakalim. Nasil sevindim anlatamam.
@8403BHC sen naptin canim doktor işini?@LeYLa_21 ablacim hadi bakalim guzel şeylerle gel insallah. @xDerinMavix canim gecmis olsun deprem cok korkutuyor ya insani. Bir daha yasatmasin rabbim

15:50 de canım..hayırlısı bakalım..

gözün aydın canım...maşallah..sağlıkla doğsun darısı bizlere olsun inşallah...

sağol canım..amin inşallah...

Amin inşallah Leyla ablam. Darısı tüm topige inşallah. Seninkide yakındı inşallah. Rabbim kavuştursun insallah

Çok sagolasin canım. Haklısın burada sevinçler ortak.Hamdolsun. Biz neredeyse ayniyiz o zaman:) ben takvimimi 6+5 olarak guncelleyecegim. Seninki kaç ?

Amin kuzum insallah ya.

ayy hadi bakalım maşallah sağlıkla büyüsün inşallah

Gozun aydin cnm. Kucagina aldigin gunleri goresin. Allah bize de en kisa zamanda versin insallah.

Canım çok sevindim hayırlı olsun. Ne guzel bir haber, rabbim sağlıkla kavustursun inşallah

Kizlar nasil sizce progesteron? Iyi mi sonuclar. D vitamini düşük çıkmış. Heralde doktor takviye verir. B12 de sınırda

Eklentiler

• PicsArt_02-07-02.16.29.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar nasil sizce progesteron? Iyi mi sonuclar. D vitamini düşük çıkmış. Heralde doktor takviye verir. B12 de sınırda
cnm bana progesteron iyi gibi geldi. d vitamini icin doktor damla verir korkma. kış oldugu icin düşük çıkması normal. eğer yazin hergün güneşlenirsek kış icin depo yapiyormusuz ama yinede kışın devit kullanmak gerekiyormus takviye olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…