- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Canım ben haber izlemiyorum senden öğrendik şimdi. Çok geçmiş olsun . Evi hasar gorenlerinde alllah yardımcısı olsun. Çok zordur eminimSagol kuzum.
Aynen sabaha karsi ve sabah oldu hep.
Sallantilar durmadi hic.
Sondur umarim bu sefer.
Hadi biz yine cok sallanmadik da evi yikilanlara cok uzuluyorun
Canım ben haber izlemiyorum senden öğrendik şimdi. Çok geçmiş olsun . Evi hasar gorenlerinde alllah yardımcısı olsun. Çok zordur eminim
15:50 de canım..hayırlısı bakalım..Amin ablam cumlemizden.
Saat kacta kontrolun?
Ben de duydum canim. Insallah olmaz oyle bir sey.
gözün aydın canım...maşallah..sağlıkla doğsun darısı bizlere olsun inşallah...Eki Görüntüle 1949811 Selamlar arkadaşlar. Takriben bütün gece uyuyamadim heyecandan. Hamdolsun. Hem alan hem veren Allah'a yüzlerce şükürler olsun. Az önce geldim doktordan. Hala şaşkınlık sevinç... Şükür hamd... Bebeğimi gördüm..oradaydı ekranda... Kalbi atıyordu açmadı doktor ama gösterdi:)
Ne desem boş ne desem az gelir.
Sat a göre 7+6 ama ultrasonda 6+5 çıktı. Doğum tarihi olarak 29 Eylül gösteriyor. Eğer ateş ölçmeyle geç yumurtladığımı bilmesem endişe ederdim . Gerci son ay olcmedim ama genelde 18-21 arası yumurtladigim için ultrason doğru. Hayırlısı.
Birde küçük bir anekdot ; çıkışta hemşire işlemlerimi yaparken dedim idrar testini ne yaptınız alabilir miyim? (İlk önce idrar yapıyorlar pozitif çıkarsa doktor vajinal ultrason yapıyor.) Kadın arandı. Buradaydı dedi. Ama bulamadı. Sonra kısık sesle azıcık bekle ben sana yeniden yapayım:)
Dedim tamam .. getirdi. Kendim yapamıyordum korkudan ya koyulaşma olmazsa ya ilk test yanlışsa diye . Fotosunu koyuyorum ilk foto 16 ocakta adetim geçtikten 3 gün sonra . 2.ciao bugün doktor da .
Çok sağolun arkadaşlar . Hep beraber sağlıcakla kucağimizaw alırız inşallah. Rabbim en kısa zamanda lyukaridski listeyi aşağıya alsın . Topigimiz hamile topigi olsun inşallah. Tüm kalbimle dua ediyorum.
sağol canım..amin inşallah...LeYLa_21 inşallah kontrolün iyi geçer
Kk bir sonraki haftayi veriyor canim.9+1 deyim canim da kk'nin hesabinda 10 hafta diyor.. :) valla bu gece baya zorlandim. Belim cok agridi kuyruk sokumum falan. Tedirgin oldum. Akıntım da cokk... kendimi tatmin etmeye calisiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda canim. İnsAllah yeni hamislerimizle beraber hepimize saglicakla dogurmayi nasip eder Rabbim. İnsAllah
Ayni bende oyleyim hele ilk zamanlar daha fazlaydi agrim da ruya dabende çok seyrek rüya görürdüm bi kaç gündür rüya görmekten uyuduğumu anlamıyorum sanki km lerce koşturuolar rüyada öyle yorgun uyanıyorum
Canim cok sevindim gözün aydin beklediğine degdi. Benim de doktor 29 eylul dedi keseye gore bakalim. Nasil sevindim anlatamam.Eki Görüntüle 1949811 Selamlar arkadaşlar. Takriben bütün gece uyuyamadim heyecandan. Hamdolsun. Hem alan hem veren Allah'a yüzlerce şükürler olsun. Az önce geldim doktordan. Hala şaşkınlık sevinç... Şükür hamd... Bebeğimi gördüm..oradaydı ekranda... Kalbi atıyordu açmadı doktor ama gösterdi:)
Sat a göre 7+6 ama ultrasonda 6+5 çıktı. Doğum tarihi olarak 29 Eylül gösteriyor. Eğer ateş ölçmeyle geç yumurtladığımı bilmesem endişe ederdim . Gerci son ay olcmedim ama genelde 18-21 arası yumurtladigim için ultrason doğru. Hayırlısı.
Birde küçük bir anekdot ; çıkışta hemşire işlemlerimi yaparken dedim idrar testini ne yaptınız alabilir miyim? (İlk önce idrar yapıyorlar pozitif çıkarsa doktor vajinal ultrason yapıyor.) Kadın arandı. Buradaydı dedi. Ama bulamadı. Sonra kısık sesle azıcık bekle ben sana yeniden yapayım:)
Dedim tamam .. getirdi. Kendim yapamıyordum korkudan ya koyulaşma olmazsa ya ilk test yanlışsa diye . Fotosunu koyuyorum ilk foto 16 ocakta adetim geçtikten 3 gün sonra . 2.ciao bugün doktor da .
Çok sağolun arkadaşlar . Hep beraber sağlıcakla kucağimizaw alırız inşallah. Rabbim en kısa zamanda lyukaridski listeyi aşağıya alsın . Topigimiz hamile topigi olsun inşallah. Tüm kalbimle dua ediyorum.
15:50 de canım..hayırlısı bakalım..
gözün aydın canım...maşallah..sağlıkla doğsun darısı bizlere olsun inşallah...
sağol canım..amin inşallah...
Kk bir sonraki haftayi veriyor canim.
Ayni bende oyleyim hele ilk zamanlar daha fazlaydi agrim da ruya da
Canim cok sevindim gözün aydin beklediğine degdi. Benim de doktor 29 eylul dedi keseye gore bakalim. Nasil sevindim anlatamam.
8403BHC sen naptin canim doktor işini?@LeYLa_21 ablacim hadi bakalim guzel şeylerle gel insallah. X xDerinMavix canim gecmis olsun deprem cok korkutuyor ya insani. Bir daha yasatmasin rabbim
Kk bir sonraki haftayi veriyor canim.
Ayni bende oyleyim hele ilk zamanlar daha fazlaydi agrim da ruya da
Canim cok sevindim gözün aydin beklediğine degdi. Benim de doktor 29 eylul dedi keseye gore bakalim. Nasil sevindim anlatamam.
8403BHC sen naptin canim doktor işini?@LeYLa_21 ablacim hadi bakalim guzel şeylerle gel insallah. X xDerinMavix canim gecmis olsun deprem cok korkutuyor ya insani. Bir daha yasatmasin rabbim
Allah Razı olsun cnm artık peşpeşe güzel haberler vermeye devam edelim inşallahCanımVeson . Um. Amin inşallah. Sen en bastasin inşallah. buradaki herkes o kadar faydan var ki. Hepsi salih amel olsun bebise vesile olsun inşallah.yardimlarin için çok çok tesekkur ederim
ayy hadi bakalım maşallah sağlıkla büyüsün inşallahEki Görüntüle 1949811 Selamlar arkadaşlar. Takriben bütün gece uyuyamadim heyecandan. Hamdolsun. Hem alan hem veren Allah'a yüzlerce şükürler olsun. Az önce geldim doktordan. Hala şaşkınlık sevinç... Şükür hamd... Bebeğimi gördüm..oradaydı ekranda... Kalbi atıyordu açmadı doktor ama gösterdi:)
Ayy canım benim inşallah. Hepimiz arka arkaya olacak inşallah. Nasıl bir sevinç bu. Ya şükürler olsun . Darısı tüm topigin basinaayy hadi bakalım maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
Gozun aydin cnm. Kucagina aldigin gunleri goresin. Allah bize de en kisa zamanda versin insallah.Eki Görüntüle 1949811 Selamlar arkadaşlar. Takriben bütün gece uyuyamadim heyecandan. Hamdolsun. Hem alan hem veren Allah'a yüzlerce şükürler olsun. Az önce geldim doktordan. Hala şaşkınlık sevinç... Şükür hamd... Bebeğimi gördüm..oradaydı ekranda... Kalbi atıyordu açmadı doktor ama gösterdi:)
Amin inşallah. tüm kalbimle dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda tüm üst liste aşağı iner . Çok sagolasimGozun aydin cnm. Kucagina aldigin gunleri goresin. Allah bize de en kisa zamanda versin insallah.
Canım çok sevindim hayırlı olsun. Ne guzel bir haber, rabbim sağlıkla kavustursun inşallahEki Görüntüle 1949811 Selamlar arkadaşlar. Takriben bütün gece uyuyamadim heyecandan. Hamdolsun. Hem alan hem veren Allah'a yüzlerce şükürler olsun. Az önce geldim doktordan. Hala şaşkınlık sevinç... Şükür hamd... Bebeğimi gördüm..oradaydı ekranda... Kalbi atıyordu açmadı doktor ama gösterdi:)
Amin inşallah. Darısı kucaginiza almaya. Darısı diğer bütün arkadaşlaraCanım çok sevindim hayırlı olsun. Ne guzel bir haber, rabbim sağlıkla kavustursun inşallah
Aynen canim suan benim takvim 6+4 diyor. Kesinlikle öyle canim.Çok sagolasin canım. Haklısın burada sevinçler ortak.Hamdolsun. Biz neredeyse ayniyiz o zaman:) ben takvimimi 6+5 olarak guncelleyecegim. Seninki kaç ?
cnm bana progesteron iyi gibi geldi. d vitamini icin doktor damla verir korkma. kış oldugu icin düşük çıkması normal. eğer yazin hergün güneşlenirsek kış icin depo yapiyormusuz ama yinede kışın devit kullanmak gerekiyormus takviye olarakKizlar nasil sizce progesteron? Iyi mi sonuclar. D vitamini düşük çıkmış. Heralde doktor takviye verir. B12 de sınırda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?