Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
23ve 24 teki ani iniş çıkış ff in kafasını karıştırıyor.önce 23 sonra 24 discard et bakalım ne olacak Neslihaann
23 ü discard ettiğimde 24 e çekiyor çizgiyi 24 ü discard ettiğimde çizgi 20 den oynamıyor hatta yüksek değer girdim 2 gün daha yine oynamadı çizgi 24 discard iken

O tozdan ben 3 defa kullandim malesef bir halta yaramadi.
Insallah sana iyi gelir kuzum.

gecmis olsun cnm insallah sonucu güzel olur. benim her yum toplama sonrasi cok agrim acim oldu sanki kasiklarima dikis atılmış gibi. tuvaletimi yaparken filan cok sanciyordu ama 5-6 günde gecti
Sagol cnm amin insallah. Daha oncekinde bu derece hissetmedim demek olabiliyormus

Her yonden saldir cnm vallahi insallah sonu bebek olur

Veson dun okudum bir saglik sitesinde (ay ama senin idrar yolu iltihabi miydi?) Olsun ben vereyim tarifi
Bir su bardagi kaynamis ilik su
2 yemek kasigi toz tarcin
1 yemek kasigi bal. Karistirip az demler gibi bekleyip iciyorsun.

Idrar yolu enfeksiyonu icin onerilir

Hayirlisi olsun canim insallah tedavin bebisini getirsin :)

Aha hemen de yapıyorum şimdi:)

37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun canım hayırlı evlat olsun inşallah

37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Masallah canim gozunuz aydin rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin..
Saglikli ve uzun omurlu olsun guzel kizimiz

Ultrason ve kan istedi cnm ultrasonda nodül falan çıkmadı temiz dedi sadece tiroit tembelmis

maşallah adıyla yaşasın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat eylesin :)

Masallah Allah anali babali buyutsun cnm. Cok sukur salimen kavustunuz burnirinize. Detaylari bekliyorum. Bahti acik olsun kuzunun.
Eğer kaçırmamışsam rahimde değişik kramplar oluyor bide goguslerimde ağrı var bunlar ya relg ya bebek haberi olur inşallah

Kız tablonu inceledim veeeee bence ovu gununu yakalamissiniz. Yani ben umitliyim senden

Benimki de bana kiziyordu bu kk ne bakip cok takiyorsun diye. Bugun bana diyorki kk baktim tsh 8 olan bile var ilacla düzenliyormus merak etme.

O tozdan ben 3 defa kullandim malesef bir halta yaramadi.
Insallah sana iyi gelir kuzum.
Insallah yarar canim sonra yine tahlil vercem zaten

Aha hemen de yapıyorum şimdi:)
Ben de yapsam nolur ki ben de gormustum bunu.
Allah anali babalı büyütsün inşallah canim gozun aydın olsun. Hayırlı evlat olsun insallah.
Ultrason ve kan istedi cnm ultrasonda nodül falan çıkmadı temiz dedi sadece tiroit tembelmis
Anladim canim insallah yarin yine oglene kadar hallederim. Okula yetisicem yine. Bu hafta da cok yoruldum. Sabah cikiyorum evden 8-9u buluyor geri girmem. Sen evdesin ne guzel dinlen canim

Evet cnm evdeyim şükür ;-)bu tatil çok iyi geldi . Sen de çok yorma kendini .Dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…