- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
23 ü discard ettiğimde 24 e çekiyor çizgiyi 24 ü discard ettiğimde çizgi 20 den oynamıyor hatta yüksek değer girdim 2 gün daha yine oynamadı çizgi 24 discard iken23ve 24 teki ani iniş çıkış ff in kafasını karıştırıyor.önce 23 sonra 24 discard et bakalım ne olacakNeslihaann
Amin canim hepimizin ki inşallah
Insallah canım tek toz bir ilac verdi sonra tekrar vericem tahlil.
Saol kuzum insallah tez zamanda darısı başına
Amin canim darisi basina.
Evet canim idrarda lökosit çıkmış
FreeSoull insallah bol yumos olmustur
tüm bekleyenlerle birlikte işşşaallahsüper bi ay olsun o vakit :)
aminn kuzum sağolllHadi inşallah bu ay senin ay bebiş gelsin inşallah
Sagol cnm amin insallah. Daha oncekinde bu derece hissetmedim demek olabiliyormusgecmis olsun cnm insallah sonucu güzel olur. benim her yum toplama sonrasi cok agrim acim oldu sanki kasiklarima dikis atılmış gibi. tuvaletimi yaparken filan cok sanciyordu ama 5-6 günde gecti
Her yonden saldir cnm vallahi insallah sonu bebek olurpreseedi aldım kızlarbu ay nolacak bakalım
klomen, inofolı, preseed proxeed plus(eşim için) bu ay iyice kombo oldu çatlatma iğnesi de olacak bakalım
kafayı yedik artıkgene de her ayki kadar umudum var sonra hayal kırıklıgı oluyor beklentı yuksek olunca
beklentılerı dusurerek yumu ve batı beklıyorum bakalım
Veson dun okudum bir saglik sitesinde (ay ama senin idrar yolu iltihabi miydi?) Olsun ben vereyim tarifiÇok şükür cnm bol suya ağırlık verdim.su içtiğim sürece sıkıntı yok ama suyu biraz ihmal edeyim hopp idrardaki koku geri geliyor.onun dışında sıkıntı yok.kaşıntı da yok ama ilişki girmeye korkuyorum tekrar mantar olur muyum acaba diye?? Son ilişki de kaşıntı ve yanma olmuştu vajinada
Sen nasılsın
Hayirlisi olsun canim insallah tedavin bebisini getirsin :)preseedi aldım kızlarbu ay nolacak bakalım
klomen, inofolı, preseed proxeed plus(eşim için) bu ay iyice kombo oldu çatlatma iğnesi de olacak bakalım
kafayı yedik artıkgene de her ayki kadar umudum var sonra hayal kırıklıgı oluyor beklentı yuksek olunca
beklentılerı dusurerek yumu ve batı beklıyorum bakalım
Aha hemen de yapıyorum şimdi:)Sagol cnm amin insallah. Daha oncekinde bu derece hissetmedim demek olabiliyormus
Her yonden saldir cnm vallahi insallah sonu bebek olur
Veson dun okudum bir saglik sitesinde (ay ama senin idrar yolu iltihabi miydi?) Olsun ben vereyim tarifi
Bir su bardagi kaynamis ilik su
2 yemek kasigi toz tarcin
1 yemek kasigi bal. Karistirip az demler gibi bekleyip iciyorsun.
Idrar yolu enfeksiyonu icin onerilir
Ben ümitliyim inşallah kaçırmamışsındır :)23 ü discard ettiğimde 24 e çekiyor çizgiyi 24 ü discard ettiğimde çizgi 20 den oynamıyor hatta yüksek değer girdim 2 gün daha yine oynamadı çizgi 24 discard iken
Eğer kaçırmamışsam rahimde değişik kramplar oluyor bide goguslerimde ağrı var bunlar ya relg ya bebek haberi olur inşallahBen ümitliyim inşallah kaçırmamışsındır :)
Tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun canım hayırlı evlat olsun inşallah37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Masallah canim gozunuz aydin rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin..37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Ultrason ve kan istedi cnm ultrasonda nodül falan çıkmadı temiz dedi sadece tiroit tembelmisCanim 6+2ymis suan. Kac attigini soylemedi. Ama kalp atımı çok guzel dedi dinle dedi bana da dinletti ama çok derinden geliyordu. Duydum dedim. Zaten bu bebege biraz ısı veriyor bir daha dinletmem dedi. Cok iyi olmuyor bebek icin dedi. Dahiliyeye yarin gidicem okula yetismem gerekiyordu. Senden ultrason istedimi doktor troid icin yoksa direk ilacmi yazdi?
maşallah adıyla yaşasın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat eylesin :)37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Allah analı babalı büyütsün:)37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Masallah37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Eğer kaçırmamışsam rahimde değişik kramplar oluyor bide goguslerimde ağrı var bunlar ya relg ya bebek haberi olur inşallah
Benimki de bana kiziyordu bu kk ne bakip cok takiyorsun diye. Bugun bana diyorki kk baktim tsh 8 olan bile var ilacla düzenliyormus merak etme.Kızlar eşime tabloyu gösterdim şimdi bak yum günü kaçtı dedim ne dese ateşin sabitledi bak belki hamilesin dediben şok yaa sen nerden biliyosun ateş sabitleyince hamile olunduğunu dedim bizden iyi tablo okumayı öğrendi sayemde ama cok güldüm yaa
Insallah yarar canim sonra yine tahlil vercem zatenO tozdan ben 3 defa kullandim malesef bir halta yaramadi.
Insallah sana iyi gelir kuzum.
Ben de yapsam nolur ki ben de gormustum bunu.Aha hemen de yapıyorum şimdi:)
Allah anali babalı büyütsün inşallah canim gozun aydın olsun. Hayırlı evlat olsun insallah.37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Anladim canim insallah yarin yine oglene kadar hallederim. Okula yetisicem yine. Bu hafta da cok yoruldum. Sabah cikiyorum evden 8-9u buluyor geri girmem. Sen evdesin ne guzel dinlen canimUltrason ve kan istedi cnm ultrasonda nodül falan çıkmadı temiz dedi sadece tiroit tembelmis
Allah anali babalı büyütsün cnm masallah :)37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Evet cnm evdeyim şükür ;-)bu tatil çok iyi geldi . Sen de çok yorma kendini .Dikkat et cnmBenimki de bana kiziyordu bu kk ne bakip cok takiyorsun diye. Bugun bana diyorki kk baktim tsh 8 olan bile var ilacla düzenliyormus merak etme.
Insallah yarar canim sonra yine tahlil vercem zaten
Ben de yapsam nolur ki ben de gormustum bunu.
Allah anali babalı büyütsün inşallah canim gozun aydın olsun. Hayırlı evlat olsun insallah.
Anladim canim insallah yarin yine oglene kadar hallederim. Okula yetisicem yine. Bu hafta da cok yoruldum. Sabah cikiyorum evden 8-9u buluyor geri girmem. Sen evdesin ne guzel dinlen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?