Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bana da doktor antibiyotik verdi.
Idrar rengim suan seffaf olmayan fosforlu turuncu. Sanki boya icip idrarimi boyamisim gibi

37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Maşallah canım hayırlı evlat olsun darısı başımıza olsun inşallah :)

Cnm bilmiyorumki gebeler yapabilir mi? Ben bazen çok sıkılıyorum acaba hamile miyimdir? Diyerek Hayatımı kısıtlamaktan.içtim gitti zaten ümidim de yok pek bu aydan.ama sen araştır öyle iç

Benimki kk dan habersiz bi kere gördü girme dedi gizli takılıyorum :) ama ff yine benden güzel takipte :)

Masallah Allah anali babali buyutsun cnm. Cok sukur salimen kavustunuz burnirinize. Detaylari bekliyorum. Bahti acik olsun kuzunun.

Kız tablonu inceledim veeeee bence ovu gununu yakalamissiniz. Yani ben umitliyim senden
Ayy inşallah yaa keşke gelseler yavrularımız hepimizin

Artık herkes çocuğu olmayan diye bellemiş beni umreden biri bana hurma poleni diye bişey getirmiş deneyen var mı acaba böyle bişey

Eklentiler

• IMG-20170208-WA0097.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20170208-WA0098.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20170208-WA0099.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 31
Artık herkes çocuğu olmayan diye bellemiş beni umreden biri bana hurma poleni diye bişey getirmiş deneyen var mı acaba böyle bişey
Kuzum 9+3+9 diye yapmış kürü. Peki bu takvime göre ovulasyon nasıl yakalanacak? Çünkü sadece üç günlük boşluklarda cinsel ilişki olsun diyor. Belki kür bittikten sonraki çalışmalarda mı acaba gebelik gelir diyor!?
Bir de öyle deme, herkes el birliği ile sana destek, seni önemsiyor.

Biraz araştırdım da bu poleni kullanıp hamile kalanlar var yumurtayı geliştirip catlatiyormus spermi hizlandiriyormus aslında tam benim yumurtalar için gibi.tam nasıl kullanmam lazım biraz daha araştıracam bide evet destek oluyorlar da ne bileyim üzülüyorum böyle insanlardan çocuğum olmuyo diye bişeyler duyunca

banada geldi cnm yeni :) bende onu arastiriyordum. cok bisey bulamadim ama faydali gibi. ben bi deniyeyim diyorum. bi de ucuz biseyde degil israf olmasin :)

üzülme cnm pozitif bak ne güzel bizleri düşünüyor insanlar :) sadece ben artik bisiler denemekten sıkıldım ama israf olmasin belki sifa olur diye denicem. ama bu 9 günlük cinsel perhiz olayina uymayi düşünmüyorum ovu gününe denk geliyor çünkü

Pahalı bişey mi bana da gorumcemin bi arkadaşının kayınpederi getirdi :) benim yum. Geç oluyor 9 güne uyabilirim ama yine ovulasyon testi alırım pozitif görünce perhizi bozarım artık bide bunu deneyelim :)

Pahalı bişey mi bana da gorumcemin bi arkadaşının kayınpederi getirdi :) benim yum. Geç oluyor 9 güne uyabilirim ama yine ovulasyon testi alırım pozitif görünce perhizi bozarım artık bide bunu deneyelim :)

Ahh kızlar ahh ne hallerdeyiz deyip halimize bazen gülüyorum:) neler deniyoruz duymadik neleri korkmadan tecrübe ediyoruz rabbim yüzümüze baksın kucaklarimizi saglikli yavrularla doldursun insallh. 2 gun once hastanede bi kadın gördüm yaşı biraz vardi otuz kusurlerde esiyle arasinda 10 yas varmis gebe oldugunu ogrendi o gun ve cok üzüldü.. İşte dünya böyle bir yer fazla söze gerek yok heralde. Ben cocugum olsun diye bi care doktorun kapisinda beklerken o kadin cocugu oldu diye ağlıyordu.

Evet cnm evdeyim şükür ;-)bu tatil çok iyi geldi . Sen de çok yorma kendini .Dikkat et cnm
Canim elimden geldiğince dikkat ediyorum ama okulun ilk hafta bizim cok yogun oluyor. Bu haftadan sonra rahatlarim artik.

Bana da doktor antibiyotik verdi.
Idrar rengim suan seffaf olmayan fosforlu turuncu. Sanki boya icip idrarimi boyamisim gibi
Sende baştan beri var canim ya. Bir geçmedi gitti. İşin garibi ben de ne koku ne kaşıntı ne ağrı hiç bir belirti yok rahatsiz olacağım.

Cnm bilmiyorumki gebeler yapabilir mi? Ben bazen çok sıkılıyorum acaba hamile miyimdir? Diyerek Hayatımı kısıtlamaktan.içtim gitti zaten ümidim de yok pek bu aydan.ama sen araştır öyle iç
Canim ya yakin seninde hissediyorum. Hersey yoluna girecek sonuçta bal ve tarçın bir zararı olmaz sanırım yine de bakmak lazim. Umitsiz olma canim vardir rabbimin bir planı

Öyle birini gördüğümde hep diyorum ki keşke ona imtihan olan bebek bize sevinç olarak gelse Rabbime sual olunmaz evlat onun imtihanı bizimde evlatsizlik ama Rabbimin izniyle bu imtihanımız da en güzel şekilde kucaklarimiz dolarak son bulacak inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim :) enfeksiyon olduğunu nerden anladı dr , test mi yapmıştı ki ?

internette satış fiyati 55 tl . bi deneyelim bakalim. adet bitince baslaniyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…