- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Canim doktor keseyi görünce idrar, kan tsh d vitamini seker hepsini istedi orda çıktı.Gözün aydın canım çok sevindim :) enfeksiyon olduğunu nerden anladı dr , test mi yapmıştı ki ?
Henüz birşey demek için erken cnm bir hafta daha bekle bakalımKizlar buda benim bu ayki grafigim. 17. Gun catlasi sanirin o gunden beride yuksek sizce hamile kalmis olabilir miyim ?
Rabbim sabır versin inşalah5 gun var adetime . Test yapmayada cekiniyorum. Uzulurum cok oglumun acisini hala atlatabilmis degilim..
Canim elimden geldiğince dikkat ediyorum ama okulun ilk hafta bizim cok yogun oluyor. Bu haftadan sonra rahatlarim artik.
Sende baştan beri var canim ya. Bir geçmedi gitti. İşin garibi ben de ne koku ne kaşıntı ne ağrı hiç bir belirti yok rahatsiz olacağım.
Canim ya yakin seninde hissediyorum. Hersey yoluna girecek sonuçta bal ve tarçın bir zararı olmaz sanırım yine de bakmak lazim. Umitsiz olma canim vardir rabbimin bir planı
37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Benden idrar istemedi ya acaba ben de mi yaptırsam. Bir de benim dr rubella, hepatit b ve toxoplazma testleri istedi senden de istedi mi ?Canim doktor keseyi görünce idrar, kan tsh d vitamini seker hepsini istedi orda çıktı.
Daha çok erken ama inşallah gebesinizdir.Kizlar buda benim bu ayki grafigim. 17. Gun catlasi sanirin o gunden beride yuksek sizce hamile kalmis olabilir miyim ?
Canim benden de istedi onlari verdim. Onlarda problem cikmadi zaten. Vaktin varsa ver istersen aklinda kalmasin. Her doktor fatkli yol izliyorBenden idrar istemedi ya acaba ben de mi yaptırsam. Bir de benim dr rubella, hepatit b ve toxoplazma testleri istedi senden de istedi mi ?
Rutin gebelik testleri sanırım çoğu doktor yapıyor başta bağışıklık bakılıyor bence yaptır canım aslında idrar da bakilsa iyi şikayetin yoksa başka tabiBenden idrar istemedi ya acaba ben de mi yaptırsam. Bir de benim dr rubella, hepatit b ve toxoplazma testleri istedi senden de istedi mi ?
gözün aydın canım..sağlıkla büyüsün inşallah...Kizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
inşallah sımsıkı tutunur annesine canım..dualarım sizinle...Slm kizlar bir ricam olcak sizden kardeşim icin dua edermisiniz tüp bebek yaptilar bugün ikitane transferi oldu inşallah tutar dualarınız eksik etmeyin allah razi olsun
oyyyyyyyyy oyyyyyy maşallah yerim ben onu...gözün aydın canım benim..çok sevindim sağlıkla doğmasına edanurun...bizim için kokla annesi mis kokuluyu...Rabbim analı babalı büyütsün inşallah...37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
gözün aydın canım..sağlıkla büyüsün inşallah...
inşallah sımsıkı tutunur annesine canım..dualarım sizinle...
oyyyyyyyyy oyyyyyy maşallah yerim ben onu...gözün aydın canım benim..çok sevindim sağlıkla doğmasına edanurun...bizim için kokla annesi mis kokuluyu...Rabbim analı babalı büyütsün inşallah...
Benim nasil ?kushi canım ateş gayet güzel gidiyor sanki nasıl durumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?