Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar buda benim bu ayki grafigim. 17. Gun catlasi sanirin o gunden beride yuksek sizce hamile kalmis olabilir miyim ?

Eklentiler

• IMG_1988.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
Allah icin biri cevap versin ... femara kullaniyorum. Ilk ayim. Ilk bebegime clomid ile hamile kalmistim ama 20. Haftada rahim
Agzi yetmezliginden dogum yaptim ve oldu yavrum. 6 ay oldu bu ay ilk basladik femaraya pkos var . Hayirlisi...

5 gun var adetime . Test yapmayada cekiniyorum . Uzulurum cok oglumun acisini hala atlatabilmis degilim..

Kuzum en basta bende de bir belirti yoktu. Sonradan ilerleyince basladi belirtiler.

37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim

Sağlıcakla büyüt bebeğini canım Allah size bağışlasın Tebrik ederimm :)

Günaydın kızlar benim tablo yine abuk subuk başladı bu sefer eşimin adını kesin yazarım .. saatlere uymaya başlayınca benim dengem mi şaştı noldu anlamadım

Benden idrar istemedi ya acaba ben de mi yaptırsam. Bir de benim dr rubella, hepatit b ve toxoplazma testleri istedi senden de istedi mi ?
Canim benden de istedi onlari verdim. Onlarda problem cikmadi zaten. Vaktin varsa ver istersen aklinda kalmasin. Her doktor fatkli yol izliyor

Benden idrar istemedi ya acaba ben de mi yaptırsam. Bir de benim dr rubella, hepatit b ve toxoplazma testleri istedi senden de istedi mi ?
Rutin gebelik testleri sanırım çoğu doktor yapıyor başta bağışıklık bakılıyor bence yaptır canım aslında idrar da bakilsa iyi şikayetin yoksa başka tabi

gözün aydın canım..sağlıkla büyüsün inşallah...
Slm kizlar bir ricam olcak sizden kardeşim icin dua edermisiniz tüp bebek yaptilar bugün ikitane transferi oldu inşallah tutar dualarınız eksik etmeyin allah razi olsun
inşallah sımsıkı tutunur annesine canım..dualarım sizinle...
37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
oyyyyyyyyy oyyyyyy maşallah yerim ben onu...gözün aydın canım benim..çok sevindim sağlıkla doğmasına edanurun...bizim için kokla annesi mis kokuluyu...Rabbim analı babalı büyütsün inşallah...

Amin ablacim tez zmaanda sizlere de nasip olsun insallah. Sen neler yapıyorsun görünmüyorsun pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…