Amin gülüm inşallah. Hayırlısı bakalım.. Valla dün çok yoğundum. Toplantıdan toplantı ya koştuk resmen. Akşam eve 7 de geldim. Yorgunluktan yemeği bile akşam 9 da yedim.baygın uyumuşum yani.. Kafam kazan gibi olmuş...Amin ablacim tez zmaanda sizlere de nasip olsun insallah. Sen neler yapıyorsun görünmüyorsun pek
Sen hangi programı kullanıyorsun canım.. Biz FertilityFriend kullanıyoruz. Şuanda ateşin iyi gidiyor ama henüz erken bişey söylemek için..Benim nasil ?
gözün aydın canımKizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
37+6gunlunk sezeryan ile edanurumu dogurmus bulunmaktayim 05.02.2017 saat 22.12 dr unyaya oturarak gelmis bulunmakta darisi iseyen herkese olsun kendime geleyim iyice netimde yok malesef ayrintiyi anlatirim
Merhabalar cok mutluyum kızlar
keseyı gorduk cok sukur ıcındekı embrıyoyu da:)
Haftaya cuma kalp atısı ıcın gideceğim.
gözün aydın canımKizlar biz bugün kalp atışını duyduk ve gördük allaha sükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasil bir mutluluk Tarif edilmesi mümkün degil. Kistim 7.9cmden 6.5cme düşmüş. 11 mm bir miyom varmış ilk defa gördük onu da. Ama sorun olacak yerde degil geride dedi. Tsh icin dahiliyeye yönlendirdi. Bir de hamilelik kabusu enfeksiyon cikti. Ona da ilac yazdi.
hadi gözün aydın darısı kalp atışlarına olsun senin yumurtlama hangi gün oldu bnm aramızda kaç gün var acaba bnm 19 ocak cmt gidicem ya bende neyi görebilirim diye merak ediyorum sadece kesemi gözükür acaba hcg bakıldı mı bugün kaç çıktı bakıldıysaMerhabalar cok mutluyum kızlar
9. haftadan önce kalp atısını ekrandan gösterıyorlar ama dınletmıyorlar bebege zararlıymısKuzum neden dinletmiyorlar? Bir sebebi mi car erken diye mi?
Amin cnm sagolasin, dualasalim. Aynen zaten ogretmenim okul beni epey oyalayacak. Insallah toplanan yum. Kaliteli cikar ve bebek olur. Simdi bu haberi bekeleyecegim.
Niye ovulasyon doneminde boyle oluyorlar anlayadim. Valllahi billahi anlayamadim. Aynilarini ben de yasadim. Dedim ki en son tup bebege o kadar para bayiliyoruz, bedavasi var da neyine ugrasmiyorsun!?
masallah cnm allah tamamina erdirsin. Bu enfeksiyon fena sardi herkesi. I sallah daha basindan onlem olur da ileride sorun teskil etmez.
Benim nasil ?
ben de aynenCanim bende de ozmnlar başladı.. ara ara yoğunlaşıyor ya da geciyor.. şu birkaç gundur yine kötüyüm
Canım ben son adetım 1 ocaktı 14-15 ocakta yumurtladım canım 5+4 teyım bugunhadi gözün aydın darısı kalp atışlarına olsun senin yumurtlama hangi gün oldu bnm aramızda kaç gün var acaba bnm 19 ocak cmt gidicem ya bende neyi görebilirim diye merak ediyorum sadece kesemi gözükür acaba hcg bakıldı mı bugün kaç çıktı bakıldıysa
Gozun aydin canim cok sevindim. Darisi kalp atışına insallah.Merhabalar cok mutluyum kızlar
Saol canim sen nasil oldun? Bulantilar hafifledi demiştin. Son durumun ne?gözün aydın canım
Bana gayet normal geldi ölçmeye devamGünaydın kızlar benim tablo yine abuk subuk başladı bu sefer eşimin adını kesin yazarım .. saatlere uymaya başlayınca benim dengem mi şaştı noldu anlamadım
Gözün Aydın cnmMerhabalar cok mutluyum kızlar
Isim derken gerçek isimler mi?ifşa olmamak adına pek uygun olmayabilir.Çok sevindim canımm artıkVeson ilk sayfada bir de hamilelerimizin isimlerini mi paylaşsak :) Maşallah bu yıl bereketli başladı darısı başımıza inşallah :)
hmm baya fark var aramızda bnm de sat31 aralık ama yumurtlama 19 ocak hemde hcg çok düiük sana bakarsam daha en son geçen cuma 250 idi benim bn keseyi görürsem şükredicem :) başka bi beklentiye girmiyimCanım ben son adetım 1 ocaktı 14-15 ocakta yumurtladım canım 5+4 teyım bugun
Hcg en son gecen cuma 1950 idi
galiba ateş tablosu olmayan ama topikte takılan nickleri söylüyoIsim derken gerçek isimler mi?ifşa olmamak adına pek uygun olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?