Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin ablacim tez zmaanda sizlere de nasip olsun insallah. Sen neler yapıyorsun görünmüyorsun pek
Amin gülüm inşallah. Hayırlısı bakalım.. Valla dün çok yoğundum. Toplantıdan toplantı ya koştuk resmen. Akşam eve 7 de geldim. Yorgunluktan yemeği bile akşam 9 da yedim.baygın uyumuşum yani.. Kafam kazan gibi olmuş...

gözün aydın canım

Merhabalar cok mutluyum kızlar
keseyı gorduk cok sukur ıcındekı embrıyoyu da:)
Haftaya cuma kalp atısı ıcın gideceğim.

Çok sevindim canımm artık Veson ilk sayfada bir de hamilelerimizin isimlerini mi paylaşsak :) Maşallah bu yıl bereketli başladı darısı başımıza inşallah :)

gözün aydın canım

Merhabalar cok mutluyum kızlar
keseyı gorduk cok sukur ıcındekı embrıyoyu da:)
Haftaya cuma kalp atısı ıcın gideceğim.
hadi gözün aydın darısı kalp atışlarına olsun senin yumurtlama hangi gün oldu bnm aramızda kaç gün var acaba bnm 19 ocak cmt gidicem ya bende neyi görebilirim diye merak ediyorum sadece kesemi gözükür acaba hcg bakıldı mı bugün kaç çıktı bakıldıysa

9. haftadan önce kalp atısını ekrandan gösterıyorlar ama dınletmıyorlar bebege zararlıymıs

Canım ben son adetım 1 ocaktı 14-15 ocakta yumurtladım canım 5+4 teyım bugun
Hcg en son gecen cuma 1950 idi

Canım ben son adetım 1 ocaktı 14-15 ocakta yumurtladım canım 5+4 teyım bugun
Hcg en son gecen cuma 1950 idi
hmm baya fark var aramızda bnm de sat31 aralık ama yumurtlama 19 ocak hemde hcg çok düiük sana bakarsam daha en son geçen cuma 250 idi benim bn keseyi görürsem şükredicem :) başka bi beklentiye girmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…