Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminnn canım inşallah.bu gün verdim siparişi yumurtlamaya yetişir sanırım aynı gün kargo diyordu :) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.. =) senin ne zaman adetin
Son 2 gün kaldı test yapacağım yarın

hmm baya fark var aramızda bnm de sat31 aralık ama yumurtlama 19 ocak hemde hcg çok düiük sana bakarsam daha en son geçen cuma 250 idi benim bn keseyi görürsem şükredicem :) başka bi beklentiye girmiyim
Canım hcg de 3000 i gectıyse gıdebılırsın bence ama vajınal bakılmasın ıstersen haftayı bekle. Benım vajınal gordu.

Tablosu devam edenler ve hamileliğe dönenler var ya birde topik bebekleri olsun :) Kaç bebeğimiz dünyaya geldi kimlerin bebeği oldu yazalım
En altta doğuranların önünde bebek var şu:son iki Yıldır doğum yapanlarda bir düzenleme yapılmadı ama onlarda da bir düzeltme yapayım bir ara

En altta doğuranların önünde bebek var şu:son iki Yıldır doğum yapanlarda bir düzenleme yapılmadı ama onlarda da bir düzeltme yapayım bir ara

Ben o tabloyu atlamışım canım :) Başından sonuna kadar dolsun inşallah :)

5 gun var adetime . Test yapmayada cekiniyorum . Uzulurum cok oglumun acisini hala atlatabilmis degilim..

Canım daha 7 gün geçmiş ovulasyondan. dediğin gibi bir 5 gün var. Şu an güzel ilerliyor tabloın ama tablolar gebelik testi değil. 5 gün sonra gebelik testi yapar ve İnşallahsonucu bebektir.

Merhabalar cok mutluyum kızlar
keseyı gorduk cok sukur ıcındekı embrıyoyu da:)
Haftaya cuma kalp atısı ıcın gideceğim.

Gözün aydın cnm.

9. haftadan önce kalp atısını ekrandan gösterıyorlar ama dınletmıyorlar bebege zararlıymıs

Hımm.. teşekkürler yanıt için.

Canım henuz belli degil ama ben umutsuzum. Pazar gunu testim var.

Ay nolur umutsuzum deme... çok üzülüyorum. İnşallah seninledir ve testin pozitif çıukar cnm

Tablo çok aşağıda olduğu için aktif ölçenleri o tabloda bulmak biraz zor oluyordu.çoğu kişi senin gibi görmüyordu hatta.o Yüzden onları yukarı taşıdım bu şekilde takip daha kolay oluyor :)

Ellerine sağlık bebeğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…