Son 2 gün kaldı test yapacağım yarınaminnn canım inşallah.bu gün verdim siparişi yumurtlamaya yetişir sanırım aynı gün kargo diyordu :) biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış.. =) senin ne zaman adetin
Hemen hemen herkesin tablosu var amagaliba ateş tablosu olmayan ama topikte takılan nickleri söylüyo
Hadi Hayırlısı sonucu hemen yaz:)Son 2 gün kaldı test yapacağım yarın
Canım hcg de 3000 i gectıyse gıdebılırsın bence ama vajınal bakılmasın ıstersen haftayı bekle. Benım vajınal gordu.hmm baya fark var aramızda bnm de sat31 aralık ama yumurtlama 19 ocak hemde hcg çok düiük sana bakarsam daha en son geçen cuma 250 idi benim bn keseyi görürsem şükredicem :) başka bi beklentiye girmiyim
BirAsilAnnesi son durumlar ne?
Isim derken gerçek isimler mi?ifşa olmamak adına pek uygun olmayabilir.
Hemen hemen herkesin tablosu var ama
Yine anlamadım bugün biraz kafam basmıyorYok bebeğim buradaki isimlerden bahsetmiştim :)
Onlar en altta tabloda var cnmTablosu devam edenler ve hamileliğe dönenler var ya birde topik bebekleri olsun :) Kaç bebeğimiz dünyaya geldi kimlerin bebeği oldu yazalım
En altta doğuranların önünde bebek var şu:Tablosu devam edenler ve hamileliğe dönenler var ya birde topik bebekleri olsun :) Kaç bebeğimiz dünyaya geldi kimlerin bebeği oldu yazalım
En altta doğuranların önünde bebek var şu:son iki Yıldır doğum yapanlarda bir düzenleme yapılmadı ama onlarda da bir düzeltme yapayım bir ara
vajinal bakılcak mecbur çünküdış gebelik fln olursa diye korkuyorum kese var mı doğru yerde mi görmek istiyorumCanım hcg de 3000 i gectıyse gıdebılırsın bence ama vajınal bakılmasın ıstersen haftayı bekle. Benım vajınal gordu.
5 gun var adetime . Test yapmayada cekiniyorum. Uzulurum cok oglumun acisini hala atlatabilmis degilim..
Merhabalar cok mutluyum kızlar
keseyı gorduk cok sukur ıcındekı embrıyoyu da:)
Haftaya cuma kalp atısı ıcın gideceğim.
9. haftadan önce kalp atısını ekrandan gösterıyorlar ama dınletmıyorlar bebege zararlıymıs
Canım henuz belli degil ama ben umutsuzum. Pazar gunu testim var.
Tablo çok aşağıda olduğu için aktif ölçenleri o tabloda bulmak biraz zor oluyordu.çoğu kişi senin gibi görmüyordu hatta.o Yüzden onları yukarı taşıdım bu şekilde takip daha kolay oluyor :)Ben o tabloyu atlamışım canım :) Başından sonuna kadardolsun inşallah :)
Tablo çok aşağıda olduğu için aktif ölçenleri o tabloda bulmak biraz zor oluyordu.çoğu kişi senin gibi görmüyordu hatta.o Yüzden onları yukarı taşıdım bu şekilde takip daha kolay oluyor :)
Hadi bakalim hayirli haberlerle insallah. Bu arada preseed gelmis benim. Yeni umutlar baslasinSon 2 gün kaldı test yapacağım yarın
1-2 gün sanki hafıfler gıbı oldu ama şimdi aynı. hasta gıbıyım. gripte oldum hastanede kaptım . perişanım anlayacağın. gün sayıyorum 3 ay dolsun dıyeSümbül canım nasılsın?bulantıların hafifledi mi biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?