Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1-2 gün sanki hafıfler gıbı oldu ama şimdi aynı. hasta gıbıyım. gripte oldum hastanede kaptım . perişanım anlayacağın. gün sayıyorum 3 ay dolsun dıye
Ah canım geçmiş olsun inşallah geçecek ben hayret ediyorum nasıl geçmiş zaman o hallerim

Reactions: iiz
Salliala canim nasilsiniz? Bebisimiz nasil? Ciktiniz mi eve? Sizi merak ettim
Evet ertesi sabah çıktık eve. Alışma dönemindeyiz emzirmr uyutma emzirmek için tekrar uyandırmaya çalışma döngümüz. Şimdilik bir sıkıntımız yok gibi umarım sorunsuzca çıkarırız kırkımızı da

Ohh mis kokulu hoş gelmiş yuvasına maşallah size :) Umarım sende kolayca atlatırsın loğusalığını canım dikkat et kendine.

Dun gibi cnm surda hamileyim demen. Rabbim nelere kadir. Darisi basima olsun. Ben de tup surecindeyim. Duabet bana kuzum. Yavrunu allahbsize bagislasin. Salgin var, herkes opmesin

kızlar benım evde 5 aylık bi kedim var 3 ay oldu benle beraber simdi hamıleyimya bebege zararı olmaz demı

Cok sevindim canim maşallah size. Mis kokmuştur ev şimdi ne guzel.

Hadi bakalim hayirli haberlerle insallah. Bu arada preseed gelmis benim. Yeni umutlar baslasin
Hadi vesile olsun inşallah canım..

kızlar benım evde 5 aylık bi kedim var 3 ay oldu benle beraber simdi hamıleyimya bebege zararı olmaz demı

Tatlım bende evde kedi besliyorum ayrıca hamileliğimde bir sürü hasta kediyi tedavi ettim ellerimle. Sen Allahın o dilsiz kullarına merhamet et şüphen olmasın ki Rabbimizde karnımızdaki bebeklere merhamet edecektir..
Sokaklar cep telefonlaru eve aldığımız ilaçlı meyve ve sebzeler plastik kaplar poşetler inan o CAN lardan çooook daha tehlikeli

Hadi bakalim hayirli haberlerle insallah. Bu arada preseed gelmis benim. Yeni umutlar baslasin
Hadi vesile olsun inşallah canım..

Tatlım bende evde kedi besliyorum ayrıca hamileliğimde bir sürü hasta kediyi tedavi ettim ellerimle. Sen Allahın o dilsiz kullarına merhamet et şüphen olmasın ki Rabbimizde karnımızdaki bebeklere merhamet edecektir..
Sokaklar cep telefonlaru eve aldığımız ilaçlı meyve ve sebzeler plastik kaplar poşetler inan o CAN lardan çooook daha tehlikeli

Inan hamileligimu duyan herkes kediyi evden uzaklastir diyor cok moralim bozuldu iki aylikken buldum onu simdi onsuz uyuyamiyorum bile gece uyandigimda yanimda bile olmasa bulup koynuma aliyorum birde hoş kokusu varki opmeye doyamiyorum ama bunu gelde kedi sevmeyenlere anlat bu duyguyu asla bilemezler bana bi zarari olsaydi bile asla evden atamazdim zaten ama insanin icine kurt dusuruyolar iste

Hayvanlara bayiliyorum.
Fakat kedi kumundaku toxoplazma ihtimalini de es gecmemek lazim.
Evden uzaklastir diyemem ben de uzaklastirmazdim ama kumunu falan esin degistirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…