Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke öyle olsa kızlar dün test yaptım negatifti cumartesi regl diyor ff bekleyeceğim pazara kadar.Bu ay göğüslerim fazla büyüdü inşallah bebiş gelir bu ay
bnm ilk belirtiler kasık batması ve göğüs şişliğiydi adette hiç göğüslerim ağrımaz normalde :) gözler üstünde :) inşallah gelmiştir bebiş sağlıkla

bnm ilk belirtiler kasık batması ve göğüs şişliğiydi adette hiç göğüslerim ağrımaz normalde :) gözler üstünde :) inşallah gelmiştir bebiş sağlıkla

Valla iki gün tuttum kendimi kushi ye bişey dememek için ama bugünü de görünce söyledim artık :)

Evet canım seni çok iyi anlıyorum. Ama hep unuttuğumuz bir şey var toxoplazma toprakta iyi yıkanmayan meyve ve sebzede dışarda toza kıla yada herhangi bir hayvanın tüyüne yapışarakta vücüdümüza girebilir. Elimizde eldiven yuzumuzde maskeyle dolaşmamız gerekir..
Ama evet evde risk daha fazladır buda gerçek. Allaha çokça tevekkül biraz da dikkat ile Allahın izni ile 2 bebeğinde kardeş kardeş büyürler..

Masallah canim saglikla buyusun

Kızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.

Şu an heyecandan kusacam

Kızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.

Şu an heyecandan kusacam
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallah
Ne zamandır deniyordun
Allah tamamına erdirsin

Cnm veterinerden her türlü bakımı, aşısı olduysa sorun teşkil etmez. Ben olsam ben de kıyamam. Bir can için başka bir cana git diyemem. Zor tabii, birisi beim kadar sevip baksa belki ama öylece koyamazdım. Çevremde hayvanlı ve gebeli insanlar var açıkçası. Demek bir çaresi var.

Şu an heyecandan kusacam

Gözün aydın cnm. Foto at hadi, merak ettim

Hayırlı olsun canım tebrıkler
Çok tşk ederim.

Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallah
Ne zamandır deniyordun
Allah tamamına erdirsin

Bende yumurta tembelliği var ailede erken menopoz var.. İlk bebeğime 12 ayda hamile kaldım buna 2. Ayda.. Çok şaşkınım

Tşk ederim. Foto çekmedim. Ama yarın bat günüm bir daha yapacam emin olmak için çok silikti ...

Kızlar Allah nasib etsin hepinize..

Yum gününden bir gün önce tek ilişkiyle hamile kaldım..
Eşime hiç bir zaman yum günlerinden bahsetmedim.

Preseed kullandım .. Başka birşey yok. Bana Dr. Yumurta geliştiren hap verdi adını unuttum sürekli kullan diye.. Troid ilacıda verdi. Ben bu ilaçların hiç birini kullanmadım. Tabiki troidi kullan derse kullancam bundan sonra

Hayirli olsun canim tebrik ederim.

Şu an heyecandan kusacam
Tebrik edrim cnm :))çok sevindim darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…