Keşke öyle olsa kızlar dün test yaptım negatifti cumartesi regl diyor ff bekleyeceğim pazara kadar.Bu ay göğüslerim fazla büyüdü inşallah bebiş gelir bu ay
bnm ilk belirtiler kasık batması ve göğüs şişliğiydi adette hiç göğüslerim ağrımaz normalde :) gözler üstünde :) inşallah gelmiştir bebiş sağlıklaKeşke öyle olsa kızlar dün test yaptım negatifti cumartesi regl diyor ff bekleyeceğim pazara kadar.Bu ay göğüslerim fazla büyüdü inşallah bebiş gelir bu ay
bnm ilk belirtiler kasık batması ve göğüs şişliğiydi adette hiç göğüslerim ağrımaz normalde :) gözler üstünde :) inşallah gelmiştir bebiş sağlıkla
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.. Inşallah çabuk atlatırsın bu Süreci.1-2 gün sanki hafıfler gıbı oldu ama şimdi aynı. hasta gıbıyım. gripte oldum hastanede kaptım . perişanım anlayacağın. gün sayıyorum 3 ay dolsun dıye
Inan hamileligimu duyan herkes kediyi evden uzaklastir diyor cok moralim bozuldu iki aylikken buldum onu simdi onsuz uyuyamiyorum bile gece uyandigimda yanimda bile olmasa bulup koynuma aliyorum birde hoş kokusu varki opmeye doyamiyorum ama bunu gelde kedi sevmeyenlere anlat bu duyguyu asla bilemezler bana bi zarari olsaydi bile asla evden atamazdim zaten ama insanin icine kurt dusuruyolar iste
Masallah canim saglikla buyusunEvet ertesi sabah çıktık eve. Alışma dönemindeyiz emzirmr uyutma emzirmek için tekrar uyandırmaya çalışma döngümüz. Şimdilik bir sıkıntımız yok gibi umarım sorunsuzca çıkarırız kırkımızı da
Canim kedi asiliysa problem olmaz dedi beni drkızlar benım evde 5 aylık bi kedim var 3 ay oldu benle beraber simdi hamıleyimya bebege zararı olmaz demı
Hayırlı olsun canım tebrıklerKızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallahKızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
Cnm veterinerden her türlü bakımı, aşısı olduysa sorun teşkil etmez. Ben olsam ben de kıyamam. Bir can için başka bir cana git diyemem. Zor tabii, birisi beim kadar sevip baksa belki ama öylece koyamazdım. Çevremde hayvanlı ve gebeli insanlar var açıkçası. Demek bir çaresi var.Inan hamileligimu duyan herkes kediyi evden uzaklastir diyor cok moralim bozuldu iki aylikken buldum onu simdi onsuz uyuyamiyorum bile gece uyandigimda yanimda bile olmasa bulup koynuma aliyorum birde hoş kokusu varki opmeye doyamiyorum ama bunu gelde kedi sevmeyenlere anlat bu duyguyu asla bilemezler bana bi zarari olsaydi bile asla evden atamazdim zaten ama insanin icine kurt dusuruyolar iste
Kızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
Kızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
Çok tşk ederim.Hayırlı olsun canım tebrıkler
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallah
Ne zamandır deniyordun
Allah tamamına erdirsin
Cnm veterinerden her türlü bakımı, aşısı olduysa sorun teşkil etmez. Ben olsam ben de kıyamam. Bir can için başka bir cana git diyemem. Zor tabii, birisi beim kadar sevip baksa belki ama öylece koyamazdım. Çevremde hayvanlı ve gebeli insanlar var açıkçası. Demek bir çaresi var.
Gözün aydın cnm. Foto at hadi, merak ettim
Hayirli olsun canim tebrik ederim.Çok tşk ederim.
Bende yumurta tembelliği var ailede erken menopoz var.. İlk bebeğime 12 ayda hamile kaldım buna 2. Ayda.. Çok şaşkınım
Tşk ederim. Foto çekmedim. Ama yarın bat günüm bir daha yapacam emin olmak için çok silikti ...
Tebrik ederim canim :)Kızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
sanki hiç ecmeyecek gıbı cok zor oluyor. senın kacıncı haftada azaldı ya da gectı ?Ah canım geçmiş olsun inşallah geçecek ben hayret ediyorum nasıl geçmiş zaman o hallerim
Tebrik edrim cnm :))çok sevindim darısı bizlereKızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.. Inşallah çabuk atlatırsın bu Süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?