Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben bebegımın dogmasına yakın eve köpek alacagım şimdi fenayım hıcbır seyle ılgılenemem ama son aylar barınaktan ya da sokaktan sahıplenecegm. facebookta sahıplendırme sayfaları var oralardan alacagım ya da barınalardan bırınden işte.

Kızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.

Şu an heyecandan kusacam
Okuyunca benimde kusasim geldi heyecandan hadi hayirlisi canim tebrik ederim :)))

benımde evde kedılerım var gunluk 3 ere besledıgım 20 den fazla sokak edım var ve hepsını elıme alıp sevıyorum ben de hamıleyım ve doğum olmadan evin içinde bakacaım köpek alacagım. bebegim doğduğunda evde köpek olmasını istiyorum

sanki hiç ecmeyecek gıbı cok zor oluyor. senın kacıncı haftada azaldı ya da gectı ?
Canm 12 den sonra azalmaya başlıyor bazı gün çok iyi bazen çok kötü oluyodum hergün geçmişti şimdi çok iyiyim şükür arada yokluyor tamamen geçti diyemem ama haftada bir falan sabret canım pike geliyo insan beziyor çok zorlanıyor ama geçecek inşallah hatta bu kadar iyi olmam normal mi diye dusunuyosun

tamam tesekkurler @iiz nerdesin
canım b uralardayım ama 5 dk bakıp cıkıyorum fenalasıyorum çünkü hala kendıme gelemedım.

canım karma aşısını 2 yılda 1 kere yaptır yeter 6 ay da bır kerede iç dış parazitini yaptır hatta çiğ et yemedikçe senede 1 kez iç-dış parazit bile yeter . halı kılı , örtülerdeki tüysü yapılar ne kadar zararlıysa kedi tüyü o kadar zararlı ... korkmana gerek yok. kediden insana eçebilecek bir hastalık yok . kulaktan kulaga yanlıs gelen bılgılerden bırıdır bu da.

bnm ilk belirtiler kasık batması ve göğüs şişliğiydi adette hiç göğüslerim ağrımaz normalde :) gözler üstünde :) inşallah gelmiştir bebiş sağlıkla
değerin 5000 olduğunda karından görünüyor senın görunmesı laızm artık. kese için git artık tatlım niye bekliyorsun

Tesekkurler canim ya icim ferahladi kedim asiri tuy doken bi kedi degil asilarida hep tamam canim hayvan besliyosun galiba bulmusken sorayim kedimi mart ayi gelince napcam kisirlastirmak istemiyorum cunku yeni bi diso alip ciftlestirmek istiyorm cogalsinlar ondan sonra ikisinide kisirlastiricam ama simdi evde durmaz bu kedi disariya da salsam hastalik kapar yada basina bise gelir diye korkuyorum ne yapiim sence

canım neden çoğaltmak istiyorsan sokaklar tehlike altında bebek kedi dolu . ben kedilerimi kısırlaştırdım ve kesinlikle bunu tavsiye ediyorum . kediler bizim ibi değiller bebekler dogunca evet annelık yapıyrar ama bu sütten kesilene kadar sonra bırakıyorlar zaten. üstelik doğum yapmaları gercekten onlara zarar verıyor. artık dogal yasamlarında degıller onları korumanın tek yolu kısırlaştırmak ve sokakladakı canlara sahıp cıkarak olabildiği kadar zarar görmelerını ac kalmamalrını sağlamak. ege yavru beslemek ıstıyorsan sokaklar dolu zaten ve acı çekiyorlar açlar sahipleneblirisin. kısırlaştırma onları bir çok saglık sorunundan koruyor. interette kısırlaştırmanın faydaları diye bakarsan göreceksin

Veson tablonda hareketlenme ve farklılaşma başlamış 1-2 aya güzel haberin yakındır inşallah.
Öyle mi diyorsun:) ben de tablolarımı hep birbirine benzetiyorum bir tek geçen ay çok farklı idi gerçekten umutlandım o da fiyasko çıktı:) hatırlısı be Gül'üm

Öyle mi diyorsun:) ben de tablolarımı hep birbirine benzetiyorum bir tek geçen ay çok farklı idi gerçekten umutlandım o da fiyasko çıktı:) hatırlısı be Gül'üm
gecen ay aynı geldı bana bu ay mınık bır hareketlenme başlamış. 1-2 aya umutluyum senden

Suan ki kedim cok guzel bi suratini gorsen sanki sokak kedisi degilde cins kedi onun gibi bi kac tane daha olshn istiyodum ama haklisin galiba bunu dusunucem bide ben boyle mini mini kedileri gorunce bitiyorum resmen oyle kucuk kedi sokakta gorsem mutlaka alirim neyse bu kisirlastirma isini esimle konusiyim tesekkurler ben kaciyim artik iyi geceler

Reactions: iiz
iiz canım zencefil çayını denedin mi ? Benim mide bulantıma çok iyi geliyor. Dr a sordum günde iki bardak içebilirsin dedi ama sadece bir bardak içmek bile benim bulantılarımı önlüyor.

Tebrik ederim Canım. Darısı başımıza olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…