hayırlı olsunn testi yapınca bize de fıto gönder :)Kızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
yarın gidicem canım ama 2 ye katlandıysa değer 4000 civarlarında olması gerekiyo yarın bakalım napcz heyecanlıyım :)değerin 5000 olduğunda karından görünüyor senın görunmesı laızm artık. kese için git artık tatlım niye bekliyorsun
Katılıyorum. Ben de gecen hafta bir disi bir erkek kedimi kisirlastirdim. Ilk gun zor oluyor anastezinin etkisi ile sersemliyorlar sonraki gün toparlaniyorlar. Eger ic dış parazit aşıları tamsa sorun olmaz kedin tüyü sadece kumi artık eşe devrettim hamilelikten dolayicanım neden çoğaltmak istiyorsan sokaklar tehlike altında bebek kedi dolu . ben kedilerimi kısırlaştırdım ve kesinlikle bunu tavsiye ediyorum . kediler bizim ibi değiller bebekler dogunca evet annelık yapıyrar ama bu sütten kesilene kadar sonra bırakıyorlar zaten. üstelik doğum yapmaları gercekten onlara zarar verıyor. artık dogal yasamlarında degıller onları korumanın tek yolu kısırlaştırmak ve sokakladakı canlara sahıp cıkarak olabildiği kadar zarar görmelerını ac kalmamalrını sağlamak. ege yavru beslemek ıstıyorsan sokaklar dolu zaten ve acı çekiyorlar açlar sahipleneblirisin. kısırlaştırma onları bir çok saglık sorunundan koruyor. interette kısırlaştırmanın faydaları diye bakarsan göreceksin
Canimmmm. Hadi gozun aydinnn darisi başımıza:))) cok sevindimmmmKızlar silik çizgiiii.. Çok şaşkınım çok heyecanlıyım. Hiç beklemiyordum hiiç. Evet umut ediyorum dua ediyodum inanmak istiyodum ama hiiiçç beklemiyodum.
Şu an heyecandan kusacam
Hayirli olsun canim tebrik ederim.
Tebrik ederim canim :)
Tebrik edrim cnm :))çok sevindim darısı bizlere
tebrık ederım. testı atsana bızde görelım
Tebrik ederim Canım. Darısı başımıza olsun inşallah..
hayırlı olsunn testi yapınca bize de fıto gönder :)
Canimmmm. Hadi gozun aydinnn darisi başımıza:))) cok sevindimmmm
Ben de aynı görüşteyim. Onlara doğal ortam bırakmadık bari sağlıklı olmaları için kısırlaştırılmalarını desteklememiz lazım.canım neden çoğaltmak istiyorsan sokaklar tehlike altında bebek kedi dolu . ben kedilerimi kısırlaştırdım ve kesinlikle bunu tavsiye ediyorum . kediler bizim ibi değiller bebekler dogunca evet annelık yapıyrar ama bu sütten kesilene kadar sonra bırakıyorlar zaten. üstelik doğum yapmaları gercekten onlara zarar verıyor. artık dogal yasamlarında degıller onları korumanın tek yolu kısırlaştırmak ve sokakladakı canlara sahıp cıkarak olabildiği kadar zarar görmelerını ac kalmamalrını sağlamak. ege yavru beslemek ıstıyorsan sokaklar dolu zaten ve acı çekiyorlar açlar sahipleneblirisin. kısırlaştırma onları bir çok saglık sorunundan koruyor. interette kısırlaştırmanın faydaları diye bakarsan göreceksin
Aminnnnnn canim. Bekliyorum bende testini:) ay görüp napicaksak sanki deli gibi pozitif test görunce sevinçten duramiyoruz hehehHepinize çok tşk ediyorum cuma niyetine hepinize duacmyım . Rabbim olmayanlara tattırsın hamilelere sağlıklı gebelik ve doğum nasib etsin evladını kucağına alanlara hayırla büyütmek nasib olsun
.test atacam birazdan
Baya kırpmak zorunda kaldım yüklemedi
Hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağına al inşallah :)Baya kırpmak zorunda kaldım yüklemedi
Bayaa güzel çıkmış öyle çok silik de değil canım çok sevindim :) Ne zaman kan vericeksin?
Amiin canım çok tşk ederim. Tüm evlatlarımız hayırlı olsun Rabbim olmayanlara nasib etsinHayırlı evlat olsun sağlıkla kucağına al inşallah :)
Tşk ederim cnm dun akşamki baya silikti bu sabahki netMaşallah cnm epey görünüyor, silik diyemem bu testeAllah tamamına erdirsin.
Ne guzel bi görüntü bu boyleeeeeeeBaya kırpmak zorunda kaldım yüklemedi
Kızlar yum günlerinde sitres yapmayın eşlerinize çok belli etmeyin yum günü olduğunu.
Benim pik ayın 26 sında oldu.. 25. İnde daha pik olmamışken ilişki oldu sonra yatılı misafir geldi bir daha ilişki olmadı ama ben yum takibinedevam ettim.
Kızlar Gunaydin.
Ayy sabah sabah kusmalarla bulantılarla başladım
Dün yumurtam 20mm olmuş ve çatlatma iğnesi yaptı doktor. Choriomon 5000 diye bi catlatma iğnesi ilk defa duydum daha once ovitrelle kullanmistim ama boyle hic olmadım. Dun aksam 9 da uyumusum sabah uyandigimda ise kustum su an hala bulantim var. Catlatma ignelerinde hcg hormonu oluyor ondan mi acaba yada yan etki mi yaptı noldu anlamadim. Bu arada ilk defa bi doktor bana duphaston yazdi tutunmasi icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?