Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebiş olsun inşallah:)
Baya kırpmak zorunda kaldım yüklemedi
maşallah:)

#Veson nasılsın canım enfeksiyon tahatladımı benim uzun zamandır olmuyordu bugün coştu ölüyorum idrarımda çok yanma var wcye gitmekten bıktım napcamı şaşıtdım çok fenayım

#Veson nasılsın canım enfeksiyon tahatladımı benim uzun zamandır olmuyordu bugün coştu ölüyorum idrarımda çok yanma var wcye gitmekten bıktım napcamı şaşıtdım çok fenayım
Cnm ben de yanma yok da koku vardı suya ağırlık verdiğim sürece koku da yok ama ihmal edeyim koku geri geliyor özellikle sabah idrarı çok kokuyor.yanma ve kaşıntı ise son ilişkide vajina da oldu o gündür ilişkiye girmedim.rahatım ama ilişki olursa tekrar olur mu diye endişeliyim.adet bitimi smear ve idrar tahlili vermeyi düşünüyorum burda toplum sağlığında hergün alınıyormuş.hpv ye de baktıracağım bakalım ne çıkacak.bol bol su iç gerçekten faydası var

Eveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuan Allah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
Ayyyyy cokk sevindim tahmin ediyodum. Bulantisi cok olanin kzii oluyormus ben ne durumdayim halaa bilemiyorum sizin gibi cokk yok ama var da bulantim.. isimler dusunulsun artik

Ayyyyy cokk sevindim tahmin ediyodum. Bulantisi cok olanin kzii oluyormus ben ne durumdayim halaa bilemiyorum sizin gibi cokk yok ama var da bulantim.. isimler dusunulsun artik
Sağol canım herkes genelde öyle dedi annem de dahil kız çocuğu çok kusmali olmus onda da

iiz canım zencefil çayını denedin mi ? Benim mide bulantıma çok iyi geliyor. Dr a sordum günde iki bardak içebilirsin dedi ama sadece bir bardak içmek bile benim bulantılarımı önlüyor.
zencefıl aldım 1 kere yaptım pek bir şey anlayamadım cokta acı geldi tekrar denemedım . 1 yudum zor ıctım acaba cay olarak cok hafifimi yapmalıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…