Canım sanada nasip olacak bak görceksinNe guzel bi görüntü bu boyleeeeeeemasalllaaaahhhhh
Bizim ilişki zor oluyor zaten kayganlaştırıcı diye kullanıyorum aynı zamanda.Jel kullandım dediniz. Eşiniz anlamadı mı
Hayırlı olsun canım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bebiş olsun inşallah:)Kızlar Gunaydin.
Ayy sabah sabah kusmalarla bulantılarla başladım
Dün yumurtam 20mm olmuş ve çatlatma iğnesi yaptı doktor. Choriomon 5000 diye bi catlatma iğnesi ilk defa duydum daha once ovitrelle kullanmistim ama boyle hic olmadım. Dun aksam 9 da uyumusum sabah uyandigimda ise kustum su an hala bulantim var. Catlatma ignelerinde hcg hormonu oluyor ondan mi acaba yada yan etki mi yaptı noldu anlamadim. Bu arada ilk defa bi doktor bana duphaston yazdi tutunmasi icin :)
maşallah:)Baya kırpmak zorunda kaldım yüklemedi
Aminnnn kuzum insallah tum bekleyenlerle birlikteBebiş olsun inşallah:)
maşallah:)
Canim ben de gece serum yedim. Ama şükür Sanki senin kizin olcak oyle dogdu icimeyok canım keşke çok uyuyabılsem saatlerı atlatmaya calısyrum . galiba topicte en ağır ben eçirdim elmol da cok zorlanmıs
Eveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuan
Hayırlarla gelsin prensesEveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuanAllah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
Amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun bu duyguları tattikca daha çok dua dilimde çok şükürHayırlısıyla gelsin prenses
Cnm ben de yanma yok da koku vardı suya ağırlık verdiğim sürece koku da yok ama ihmal edeyim koku geri geliyor özellikle sabah idrarı çok kokuyor.yanma ve kaşıntı ise son ilişkide vajina da oldu o gündür ilişkiye girmedim.rahatım ama ilişki olursa tekrar olur mu diye endişeliyim.adet bitimi smear ve idrar tahlili vermeyi düşünüyorum burda toplum sağlığında hergün alınıyormuş.hpv ye de baktıracağım bakalım ne çıkacak.bol bol su iç gerçekten faydası var#Veson nasılsın canım enfeksiyon tahatladımı benim uzun zamandır olmuyordu bugün coştu ölüyorum idrarımda çok yanma var wcye gitmekten bıktım napcamı şaşıtdım çok fenayım
Canim tebrik ederim saglikla gelsin insallah masallahEveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuanAllah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
Rabbim meleğini analı babalı büyütsün inşallah:)Eveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuanAllah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
Ayyyyy cokk sevindim tahmin ediyodum. Bulantisi cok olanin kzii oluyormusEveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuanAllah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
Canim tebrik ederim saglikla gelsin insallah masallah
Allah razı olsun kızlar amin inşallah :))Rabbim meleğini analı babalı büyütsün inşallah:)
Sağol canım herkes genelde öyle dedi annem de dahil kız çocuğu çok kusmali olmus onda daAyyyyy cokk sevindim tahmin ediyodum. Bulantisi cok olanin kzii oluyormusben ne durumdayim halaa bilemiyorum sizin gibi cokk yok ama var da bulantim.. isimler dusunulsun artik
Suan ki kedim cok guzel bi suratini gorsen sanki sokak kedisi degilde cins kedi onun gibi bi kac tane daha olshn istiyodum ama haklisin galiba bunu dusunucem bide ben boyle mini mini kedileri gorunce bitiyorum resmen oyle kucuk kedi sokakta gorsem mutlaka alirim neyse bu kisirlastirma isini esimle konusiyim tesekkurler ben kaciyim artik iyi geceler
Ben de aynı görüşteyim. Onlara doğal ortam bırakmadık bari sağlıklı olmaları için kısırlaştırılmalarını desteklememiz lazım.
Benimde 2 kör kedim var evde
zencefıl aldım 1 kere yaptım pek bir şey anlayamadım cokta acı geldi tekrar denemedım . 1 yudum zor ıctım acaba cay olarak cok hafifimi yapmalıydımiiz canım zencefil çayını denedin mi ? Benim mide bulantıma çok iyi geliyor. Dr a sordum günde iki bardak içebilirsin dedi ama sadece bir bardak içmek bile benim bulantılarımı önlüyor.
Eveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuanAllah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?