Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de engelli kedi alacagım mutlaka
Benimde bu konuda hep hayallerim var ..engelli kedileri bahcemde bakabileceğim geniş bahçeli bir ev istiyorum Allahtan hep... Belki bahçem çok büyük olursa engelli köpekte bakarım:)))) kim bilir:))))

Reactions: iiz
Canim ben de gece serum yedim. Ama şükür Sanki senin kizin olcak oyle dogdu icime
bana erkek gibi geliyor ama bakalım 9+4 teyım yol almaya başladım çok şükür 13 haftadan sonra belli olurms cınsıyet tabı bebek gösterırse kendını dıyorlar.

serum ıyı geliyor iyi yapmışsın . benımde tekrar gıtmem gerekıyor ama yatırıyorlar diye gitmemeye zorluyorum kendımı

Hadi hayırlısı olsun canım az kaldı benim dün akşam 16+2 ydi ama malesef göstermedi kıpır kıpır durmadı iki dakka bugün sakinleşmişti görebildik :)

Benimde bu konuda hep hayallerim var ..engelli kedileri bahcemde bakabileceğim geniş bahçeli bir ev istiyorum Allahtan hep... Belki bahçem çok büyük olursa engelli köpekte bakarım:)))) kim bilir:))))
benım evım bahcelı ve cok geniş baska bahcelı alanlarımda var çok şükür butun mahallenın kedilerine bakıyorum kendı kedılerımde var ama köpegım yok bebek doğmadan alıcam hem bahçeye hem eve öyle planlıyorum. onlarla yaşamak cennette olmak gibi saf sevgi ve mutluluk

Hadi hayırlısı olsun canım az kaldı benim dün akşam 16+2 ydi ama malesef göstermedi kıpır kıpır durmadı iki dakka bugün sakinleşmişti görebildik :)
artık alışverişe başlayabilirsin. ben zor sabrediyorum alışveriş yapmamak içim eşimde ikidebir şunu allaım bunu allaım diyor . erken almaya başlarsm daha fazla sabırızlanırım diye sabrediyorum

Kızlar drdan çıktım zeynep kamile gittim
Yaradan kültür aldı bide rahm agzndan hpv testi için kültür aldı.hpv bir ay sonra cıkcak diğeri carsamba gunu
Cildiyeye de gorun mutlaka dedi aklımdaydı ama gidemedim.çok ilac kullandıgım için ilac yazmadı.son olarak vulva biyopsisi yapılabilir dedi.
Kistim içinde renkli ultrason istedi ca testleri istedi pzt kan vercem.ultrason ameliyat olursam elimde olsun diyeymiş.
Tüp bebek merkezine gidip kistle alakalı gorus al dedi
Çok iyi ilgilendi bu kadar beklemiyodum cok da temizdi tatlı dilli cok seker bi dra denk geldim.

Veson
zafrina89
xpreiaZ

Yaa çook güzel hep hayalimdir ..hangi şehirdesin h

Ebeeeet babamızın ağzı kulaklarında nasıl bi kız aşkıysa :)
bende bugunlerde doktora gıdecegım tekrar kalp atışlarını kulaımızlada dınleyelım eşimde gösrün bebegi diye.
doğum içi hala hastane ve doktor arayısına gıremedım kendime gelsem hemen başlayacagım. nerden başlanır bilmiyorum. özel muayenesi olan doktor mu bakmalıyım yoksa özel hastane mı kafam karışık ? gec kalmak istemiyorum bir an önce doktorumu secmelıyım gıbı geliyor.

sen ne yapacaksın?

canım o yara beni burda yardı yaa, inşallah bulursun şifasını, cildiyeye de pazartesi randevu alsan mı? kaç ay oldu geçmedi. çocuğu geçtim ilişkiye mani oluyor , canını yakıyor ne zamandır. inşallah bu defa bulunur dermanı.

kist çikolata kisti miydi sendeki?

Sadece uğur olsun diye panda gibi zıbın aldık eşimle çok tatlı alışverişe yirmi haftadan sonra başlıcam inşallah canım doktor konusuna gelince özel donanımlı bi hastahane seç derim yeni dogan yoğun bakim olsun mutlaka ben öyle seçtim memnunum ozeldeki ilgi çok güzel ben araştırmada bi hocaya gidiyorum özeli hiç aratmıyor çok tatlı dilli uzun ilgileniyor ama ultrason cihazı çok iyi değil özelde daha mutlu oluyorum görünce herşeyini net şekilde

zencefıl aldım 1 kere yaptım pek bir şey anlayamadım cokta acı geldi tekrar denemedım . 1 yudum zor ıctım acaba cay olarak cok hafifimi yapmalıydım

Zencefilli folik asitler oluyormuş canım onu sorsana bir eczanelere. Bazı doktorlar veriyorMuş.

Reactions: iiz
Yaa çook güzel hep hayalimdir ..hangi şehirdesin h
yanı yenıdogan bölümü olan hastane bulmalıyım degıl mı .. yol gösterdın canım teşekkür ederım.
doğum yapacagım yerı secmekte geç mi kalıyorum sence ?

Zencefilli folik asitler oluyormuş canım onu sorsana bir eczanelere. Bazı doktorlar veriyorMuş.
zencefilli şeker falan aldım pek işe yaramadı. tekrar zencefıl ıcmeyı deneyecegım bugun. yürümek ve dısarda olmak ıyı geliyor bana hi eve girmek istemıyorum ama bu defada dısarda yoruluyorum ve kocamı bıktırıyorum bır taraftan butun evle ılgılenıyor bır taraftan benımle perişan oldu :)

kızlar özelde doğum yapacağım ama neye göre seçmeliyim bilen var mı ? kriterlerim ne olmalı ? ne öneriyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…