Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hiç iyileşme yok mu yarada. Nasıl bir yaraymis enteresan gercekten. Tez zamanda şifani bulursun inşallah canım.

Elcanki nin kızı molun oğlu olacak diye geçiyordu üçimden demekki ben ters hissediyorum:)))
Benimki daha belli olmaz kiz:))) 3 hafta sonra insAllah. Oyle yatak doseklik bulantilarim yok amaa var tabii, uskufra da ediyorum.. benim icime de kiz gibi doguyor hep.. nasippp bakalimm seninde belirtiler artsin tahmin yurutelimm

yanı yenıdogan bölümü olan hastane bulmalıyım degıl mı .. yol gösterdın canım teşekkür ederım.
doğum yapacagım yerı secmekte geç mi kalıyorum sence ?
Yok canım olur mu daha uzun zaman var önünde :) araştırıp güzel bi doktor bul

Reactions: iiz
BEn de 9+4 deyim.. ozmn senin tarih 11-9 olmali canimm.. evet doktorum da 3 hafta sonra belli olur demisti.. ben migren icin gittim canim ya.. halsizim bu ara..

Sagol canım inşallah bu sefer kurtulurum
Evet çikolata kisti..pztsi ca kan testlerini vericem salı cildiyeye gdrm heralde

Hiç iyileşme yok mu yarada. Nasıl bir yaraymis enteresan gercekten. Tez zamanda şifani bulursun inşallah canım.
Sagol gülüm iyilesme cok az
Amin Allah razı olsun
Bebiş nasıl Hamişlik nasıl gidiyor canım inş hersey yolundadır

Seninkide erkek gibi geliyor bana:))
Saglikli olsun da fark etmez.. hep kiz galiba diye dusundum de esim hep erkek hissediyo.. ben de acikcasi erkek bebek sevmeye aliskin olunca onceligim erkek ama hiiiicc farketmez saglikli olsun daaaaa.. seninde pasa geliyo dimi

BEn de 9+4 deyim.. ozmn senin tarih 11-9 olmali canimm.. evet doktorum da 3 hafta sonra belli olur demisti.. ben migren icin gittim canim ya.. halsizim bu ara..
ultrasona göre söyledim ben . ultrasona göre bugun 9+4 senınde mi ultrasona öre yoksa kendı hesabın mmı ?

Allah kolaylik versin canım.. bende agustos annelerinde görmüştüm zencefılli folik vereni ama tamamen hiç bir şey geçirmiyor sanırım. Seninde az kalmış 12 haftaya biraz rahatlarsin inşallah..

Ben de ayni sekilde ozele gidiyorum ama devlete de baslamak istiyorum.. iiz

Ay bu arada cok guldurdun beni
Ben zaten bebek olayını en az bir sene kapattım once saglıgım onemli olan

sevindim canım en azından çözüm üretmeye çalışan bi doktora debk gelmişsin al bu kreme sğr diip göndermemiş inşallah testlerin temiz çıkar doktorda derdinin dermanını bulur

Baya kırpmak zorunda kaldım yüklemedi
Aa cok sevindim ya baya koyu da çıkmış. Gözünaydın olsun canim

Eveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuan Allah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
Aa super haber ya sağlıkla bereketle gelsin kızımız

Canım insallah şifa olur. Ne guzel ilgilenmiş. Insallah kurtul şu yara olayından da önüne bakarsin sonra

Allah kolaylik versin canım.. bende agustos annelerinde görmüştüm zencefılli folik vereni ama tamamen hiç bir şey geçirmiyor sanırım. Seninde az kalmış 12 haftaya biraz rahatlarsin inşallah..
valla gun saymıyorum saat sayıyorum resmen .9+4 teyım 3 hafta kaldı inşallah geçer .

kızlar özelde doğum yapacağım ama neye göre seçmeliyim bilen var mı ? kriterlerim ne olmalı ? ne öneriyorsunuz ?

Bende hıc bilmiyorum. Ama yeni doğan ünitesi,küvez falan olmali sanırım. Her hastanede olur mu onuda bilmiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…