- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Kızlar drdan çıktım zeynep kamile gittim
Yaradan kültür aldı bide rahm agzndan hpv testi için kültür aldı.hpv bir ay sonra cıkcak diğeri carsamba gunu
Cildiyeye de gorun mutlaka dedi aklımdaydı ama gidemedim.çok ilac kullandıgım için ilac yazmadı.son olarak vulva biyopsisi yapılabilir dedi.
Kistim içinde renkli ultrason istedi ca testleri istedi pzt kan vercem.ultrason ameliyat olursam elimde olsun diyeymiş.
Tüp bebek merkezine gidip kistle alakalı gorus al dedi
Çok iyi ilgilendi bu kadar beklemiyodum cok da temizdi tatlı dilli cok seker bi dra denk geldim.
Veson
zafrina89
@Cok da Seyapmamak Lazim
adetin 7.günümü yoksa ayın 7sinden başlayıpmı değiştircem1cift1tekannesi cnm 7-8-9-10-11 i discard et
Benimki daha belli olmaz kiz:))) 3 hafta sonra insAllah. Oyle yatak doseklik bulantilarim yok amaa var tabii, uskufra da ediyorum.. benim icime de kiz gibi doguyor hep.. nasippp bakalimm seninde belirtiler artsin tahmin yurutelimmElcanki nin kızı molun oğlu olacak diye geçiyordu üçimden demekki ben ters hissediyorum:)))
Yok canım olur mu daha uzun zaman var önünde :) araştırıp güzel bi doktor bulyanı yenıdogan bölümü olan hastane bulmalıyım degıl mı .. yol gösterdın canım teşekkür ederım.
doğum yapacagım yerı secmekte geç mi kalıyorum sence ?
BEn de 9+4 deyim.. ozmn senin tarih 11-9 olmali canimm.. evet doktorum da 3 hafta sonra belli olur demisti.. ben migren icin gittim canim ya.. halsizim bu ara..bana erkek gibi geliyor ama bakalım 9+4 teyım yol almaya başladım çok şükür 13 haftadan sonra belli olurms cınsıyet tabı bebek gösterırse kendını dıyorlar.
serum ıyı geliyor iyi yapmışsın . benımde tekrar gıtmem gerekıyor ama yatırıyorlar diye gitmemeye zorluyorum kendımı
Sagol canım inşallah bu sefer kurtulurumcanım o yara beni burda yardı yaa, inşallah bulursun şifasını, cildiyeye de pazartesi randevu alsan mı? kaç ay oldu geçmedi. çocuğu geçtim ilişkiye mani oluyor , canını yakıyor ne zamandır. inşallah bu defa bulunur dermanı.
kist çikolata kisti miydi sendeki?
Sagol gülüm iyilesme cok azHiç iyileşme yok mu yarada. Nasıl bir yaraymis enteresan gercekten. Tez zamanda şifani bulursun inşallah canım.
Saglikli olsun da fark etmez.. hep kiz galiba diye dusundum de esim hep erkek hissediyo.. ben de acikcasi erkek bebek sevmeye aliskin olunca onceligim erkekSeninkide erkek gibi geliyor bana:))
ultrasona göre söyledim ben . ultrasona göre bugun 9+4 senınde mi ultrasona öre yoksa kendı hesabın mmı ?BEn de 9+4 deyim.. ozmn senin tarih 11-9 olmali canimm.. evet doktorum da 3 hafta sonra belli olur demisti.. ben migren icin gittim canim ya.. halsizim bu ara..
zencefilli şeker falan aldım pek işe yaramadı. tekrar zencefıl ıcmeyı deneyecegım bugun. yürümek ve dısarda olmak ıyı geliyor bana hi eve girmek istemıyorum ama bu defada dısarda yoruluyorum ve kocamı bıktırıyorum bır taraftan butun evle ılgılenıyor bır taraftan benımle perişan oldu :)
Ben de ayni sekilde ozele gidiyorum ama devlete de baslamak istiyorum..Sadece uğur olsun diye panda gibi zıbın aldık eşimle çok tatlı alışverişe yirmi haftadan sonra başlıcam inşallah canım doktor konusuna gelince özel donanımlı bi hastahane seç derim yeni dogan yoğun bakim olsun mutlaka ben öyle seçtim memnunum ozeldeki ilgi çok güzel ben araştırmada bi hocaya gidiyorum özeli hiç aratmıyor çok tatlı dilli uzun ilgileniyor ama ultrason cihazı çok iyi değil özelde daha mutlu oluyorum görünce herşeyini net şekilde
Ultrasona gore kuzum :))ultrasona göre söyledim ben . ultrasona göre bugun 9+4 senınde mi ultrasona öre yoksa kendı hesabın mmı ?
Ay bu arada cok guldurdun benicanım o yara beni burda yardı yaa, inşallah bulursun şifasını, cildiyeye de pazartesi randevu alsan mı? kaç ay oldu geçmedi. çocuğu geçtim ilişkiye mani oluyor , canını yakıyor ne zamandır. inşallah bu defa bulunur dermanı.
kist çikolata kisti miydi sendeki?
sevindim canım en azından çözüm üretmeye çalışan bi doktora debk gelmişsin al bu kreme sğr diip göndermemiş inşallah testlerin temiz çıkar doktorda derdinin dermanını bulurKızlar drdan çıktım zeynep kamile gittim
Yaradan kültür aldı bide rahm agzndan hpv testi için kültür aldı.hpv bir ay sonra cıkcak diğeri carsamba gunu
Cildiyeye de gorun mutlaka dedi aklımdaydı ama gidemedim.çok ilac kullandıgım için ilac yazmadı.son olarak vulva biyopsisi yapılabilir dedi.
Kistim içinde renkli ultrason istedi ca testleri istedi pzt kan vercem.ultrason ameliyat olursam elimde olsun diyeymiş.
Çok iyi ilgilendi bu kadar beklemiyodum cok da temizdi tatlı dilli cok seker bi dra denk geldim.
Veson
zafrina89
@Cok da Seyapmamak Lazim
Aa cok sevindim ya baya koyu da çıkmış. Gözünaydın olsun canimBaya kırpmak zorunda kaldım yüklemedi
Aa super haber ya sağlıkla bereketle gelsin kızımızEveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuanAllah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
Kızlar drdan çıktım zeynep kamile gittim
Veson
zafrina89
@Cok da Seyapmamak Lazim
valla gun saymıyorum saat sayıyorum resmen .9+4 teyım 3 hafta kaldı inşallah geçer .Allah kolaylik versin canım.. bende agustos annelerinde görmüştüm zencefılli folik vereni ama tamamen hiç bir şey geçirmiyor sanırım. Seninde az kalmış 12 haftaya biraz rahatlarsin inşallah..
kızlar özelde doğum yapacağım ama neye göre seçmeliyim bilen var mı ? kriterlerim ne olmalı ? ne öneriyorsunuz ?
aaa sağlıkla gelsin prensessss bizde kız istiyoruz nedense :) oralara gelebilirsekEveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuanAllah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?