- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Amin canim insallah hepimize
Bizde kiz daha cok istiyoruz ama nedense garip bir his erkek diyor içimden. Sağlıkla gelsin de ne olursa olsun fatk etmez artik.aaa sağlıkla gelsin prensessss bizde kız istiyoruz nedense :) oralara gelebilirsek
aynı gün kız :)Ultrasona gore kuzum :))
yarın 10.40 kalp atışına kdr rahatlayamıcam ama keseyi yerinde görsem en azından kese yerinde duruyo var diycem heyecanlıyım eşimde bi okdr tepkisiz akşamları yorgunluk iice basıo gündüz işte uyuklamıyorum çok hareketli olduğumdan 6da işten çıkıyorum serviste uyumaya baaşlıyorum resmenAmin canim insallah hepimize
Bizde kiz daha cok istiyoruz ama nedense garip bir his erkek diyor içimden. Sağlıkla gelsin de ne olursa olsun fatk etmez artik.
Seninde az kaldi muayeneye
bızde hep kız isterdik ama banada erkek gibi geliyoryarın 10.40 kalp atışına kdr rahatlayamıcam ama keseyi yerinde görsem en azından kese yerinde duruyo var diycem heyecanlıyım eşimde bi okdr tepkisiz akşamları yorgunluk iice basıo gündüz işte uyuklamıyorum çok hareketli olduğumdan 6da işten çıkıyorum serviste uyumaya baaşlıyorum resmen
biz çocuk düşünmiyoken bile kızımız olsun diye konuşurduk nedense eşimin kız kardeşi yok kuzeni fşnda yok etrafında gördüğü bebekler hep erkek ondan mı bilmem bende anneye desteği farklı oluyo kızın ondan heralde ama hamile olduğumu ilk öğrendiğimde içimden erkek diye geçti bakalım nolcek :)
Sagol gülüm iyilesme cok az
Amin Allah ra7zı olsun
Bebiş nasıl Hamişlik nasıl gidiyor canım inş hersey yolundadır
Saglikli olsun da fark etmez.. hep kiz galiba diye dusundum de esim hep erkek hissediyo.. ben de acikcasi erkek bebek sevmeye aliskin olunca onceligim erkekama hiiiicc farketmez saglikli olsun daaaaa.. seninde pasa geliyo dimi
Evetttaynı gün kız :)
Ayyyyy cokk sevindim tahmin ediyodum. Bulantisi cok olanin kzii oluyormusben ne durumdayim halaa bilemiyorum sizin gibi cokk yok ama var da bulantim.. isimler dusunulsun artik
Eveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuanAllah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
Inşallah tahlil sonuçların temiz çıkar yaraya da bir çare bulurlar umarımKızlar drdan çıktım zeynep kamile gittim
Yaradan kültür aldı bide rahm agzndan hpv testi için kültür aldı.hpv bir ay sonra cıkcak diğeri carsamba gunu
Cildiyeye de gorun mutlaka dedi aklımdaydı ama gidemedim.çok ilac kullandıgım için ilac yazmadı.son olarak vulva biyopsisi yapılabilir dedi.
Kistim içinde renkli ultrason istedi ca testleri istedi pzt kan vercem.ultrason ameliyat olursam elimde olsun diyeymiş.
Tüp bebek merkezine gidip kistle alakalı gorus al dedi
Çok iyi ilgilendi bu kadar beklemiyodum cok da temizdi tatlı dilli cok seker bi dra denk geldim.
Veson
zafrina89
@Cok da Seyapmamak Lazim
Fena oldum ya 2 litreye yakın içtim sümbülün dediğini yaptım lavobaya gittim sonra zar zor çocuğu okula götürünce arkadaş ben 9 ay hamileliğimde bu sıkıntıyı yaşadım dedi sıcak suya otur geçer dedi gelesiye yaptım yanma hafifledi ayağımın altına da sıcak su koydum biraz kendime geldim tam da ovu ertesi ya olacak iş mi işTe başa gelen çekiliyor bu kesin gebeliğe engel midir vesonCnm ben de yanma yok da koku vardı suya ağırlık verdiğim sürece koku da yok ama ihmal edeyim koku geri geliyor özellikle sabah idrarı çok kokuyor.yanma ve kaşıntı ise son ilişkide vajina da oldu o gündür ilişkiye girmedim.rahatım ama ilişki olursa tekrar olur mu diye endişeliyim.adet bitimi smear ve idrar tahlili vermeyi düşünüyorum burda toplum sağlığında hergün alınıyormuş.hpv ye de baktıracağım bakalım ne çıkacak.bol bol su iç gerçekten faydası var
Ateş girdiğin yerde küçük bir kutucuk var discarded yazan onu tıklıyorsun.şüpheli ateş olduğu için ff onları es geçiyor değerlendirmeye almıyorbenim tablo bir türlü çizgi çekmedi discard etmek ateş ölçümlerini silmek mi demek.
yaaaa yanı benım kızım olacak buna göreBu hcg hormonunun kızlarda erkeklere oranla 5 kat fazla salınmasındanmış
Sağol canım inşallah nasip olsun benim koca uçuyor şuan kız diye :))aaa sağlıkla gelsin prensessss bizde kız istiyoruz nedense :) oralara gelebilirsek
Cd7 adetin 7 siadetin 7.günümü yoksa ayın 7sinden başlayıpmı değiştircem
çok su içip tuvalete gıtmek bana cok ıyı gelıyor . tek seferde çözüyrum hep. inşallah işe yaramıştırFena oldum ya 2 litreye yakın içtim sümbülün dediğini yaptım lavobaya gittim sonra zar zor çocuğu okula götürünce arkadaş ben 9 ay hamileliğimde bu sıkıntıyı yaşadım dedi sıcak suya otur geçer dedi gelesiye yaptım yanma hafifledi ayağımın altına da sıcak su koydum biraz kendime geldim tam da ovu ertesi ya olacak iş mi işTe başa gelen çekiliyor bu kesin gebeliğe engel midir veson
Ben ikisine de ayrı heyecanlıydım ama öğrenince daha başkaymış gülüp duruyorum istemsizce :)En cok istedigim seydi
Hayirli olsun kuzum.
Tuvaletten çıkamadım çok ilerlemilti sanırım geçmedi hemen sıcak suya oturunca rahatladım inşallah tamamen geçerçok su içip tuvalete gıtmek bana cok ıyı gelıyor . tek seferde çözüyrum hep. inşallah işe yaramıştır
Yok öyle birşey cnm sen bol suya devam et.rabbim dilerse her türlü geliyor Kafanı onlara takma ama ihmal de etme.onu ben de denedim :))ama 1,5 litre içebildim tek seferde:))Fena oldum ya 2 litreye yakın içtim sümbülün dediğini yaptım lavobaya gittim sonra zar zor çocuğu okula götürünce arkadaş ben 9 ay hamileliğimde bu sıkıntıyı yaşadım dedi sıcak suya otur geçer dedi gelesiye yaptım yanma hafifledi ayağımın altına da sıcak su koydum biraz kendime geldim tam da ovu ertesi ya olacak iş mi işTe başa gelen çekiliyor bu kesin gebeliğe engel midir veson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?