Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insallah hepimize

Bizde kiz daha cok istiyoruz ama nedense garip bir his erkek diyor içimden. Sağlıkla gelsin de ne olursa olsun fatk etmez artik.
Seninde az kaldi muayeneye
yarın 10.40 kalp atışına kdr rahatlayamıcam ama keseyi yerinde görsem en azından kese yerinde duruyo var diycem heyecanlıyım eşimde bi okdr tepkisiz akşamları yorgunluk iice basıo gündüz işte uyuklamıyorum çok hareketli olduğumdan 6da işten çıkıyorum serviste uyumaya baaşlıyorum resmen
biz çocuk düşünmiyoken bile kızımız olsun diye konuşurduk nedense eşimin kız kardeşi yok kuzeni fşnda yok etrafında gördüğü bebekler hep erkek ondan mı bilmem bende anneye desteği farklı oluyo kızın ondan heralde ama hamile olduğumu ilk öğrendiğimde içimden erkek diye geçti bakalım nolcek :)

bızde hep kız isterdik ama banada erkek gibi geliyor passionete de yle diyor. hadı bakalım ne olacak :)

Sagol gülüm iyilesme cok az
Amin Allah ra7zı olsun
Bebiş nasıl Hamişlik nasıl gidiyor canım inş hersey yolundadır

Çok şükür canım hersey yolunda. Kaan hocadan randevu almışıniz geçen okudum, tavsiyem önceden bütün testleri yaptırıp mail atın o şekilde bile yardimci oluyor. Biz gitmeden tedaviye baalamistik vakit kaybı olmaz.

Saglikli olsun da fark etmez.. hep kiz galiba diye dusundum de esim hep erkek hissediyo.. ben de acikcasi erkek bebek sevmeye aliskin olunca onceligim erkek ama hiiiicc farketmez saglikli olsun daaaaa.. seninde pasa geliyo dimi

Aynen canım sağlıklı olsunlar yeter. Bizim kadın doğumcu arkadaş baktı geçen gün kesin erkek dedi:) artık oğluş moduna girdik yani:)

Inşallah tahlil sonuçların temiz çıkar yaraya da bir çare bulurlar umarım

Fena oldum ya 2 litreye yakın içtim sümbülün dediğini yaptım lavobaya gittim sonra zar zor çocuğu okula götürünce arkadaş ben 9 ay hamileliğimde bu sıkıntıyı yaşadım dedi sıcak suya otur geçer dedi gelesiye yaptım yanma hafifledi ayağımın altına da sıcak su koydum biraz kendime geldim tam da ovu ertesi ya olacak iş mi işTe başa gelen çekiliyor bu kesin gebeliğe engel midir veson

Reactions: iiz
benim tablo bir türlü çizgi çekmedi discard etmek ateş ölçümlerini silmek mi demek.
Ateş girdiğin yerde küçük bir kutucuk var discarded yazan onu tıklıyorsun.şüpheli ateş olduğu için ff onları es geçiyor değerlendirmeye almıyor

çok su içip tuvalete gıtmek bana cok ıyı gelıyor . tek seferde çözüyrum hep. inşallah işe yaramıştır

çok su içip tuvalete gıtmek bana cok ıyı gelıyor . tek seferde çözüyrum hep. inşallah işe yaramıştır
Tuvaletten çıkamadım çok ilerlemilti sanırım geçmedi hemen sıcak suya oturunca rahatladım inşallah tamamen geçer

Reactions: iiz
Yok öyle birşey cnm sen bol suya devam et.rabbim dilerse her türlü geliyor Kafanı onlara takma ama ihmal de etme.onu ben de denedim :))ama 1,5 litre içebildim tek seferde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…