Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş girdiğin yerde küçük bir kutucuk var discarded yazan onu tıklıyorsun.şüpheli ateş olduğu için ff onları es geçiyor değerlendirmeye almıyor
teşekkür ederim şükür kırmızı çekti ama şimdi 17nci güne kadar yumurtam çok büyümüş olmazmı 7.gününde klomen kullandığım için 18 mm yumurtam vardı niye 17.güne kadar çoktan çatlaması gerekmezmiydi.

Yok öyle birşey cnm sen bol suya devam et.rabbim dilerse her türlü geliyor Kafanı onlara takma ama ihmal de etme.onu ben de denedim :))ama 1,5 litre içebildim tek seferde:))
Ne. Bilim ya bu ay çok umutluydum miyeyse bugün. Böyle olunca çok üzüldüm her ay biley çıkıyo ya çok bynaldım artık

7. Gün 18 mm miydi?15te çatlamış olabilir mi? 13 W akıntı gir bakalım

Çok tşk ederim cnm.

kızlar özelde doğum yapacağım ama neye göre seçmeliyim bilen var mı ? kriterlerim ne olmalı ? ne öneriyorsunuz ?
Canim elifinde dedigi gibi yenidogan yb olmasi erken dogum kuvez ihtiyavlari icin onemli yoksa bebis sevk ediliyo sen bi hastane o bi hastane..dr ulasabilirlik cok onemli bence ilgili olmasi en onemlisi seni gorunce tanimasi bilmesi bazi drlar cok cok yogun oluyor sen aysemisin fatmamisin bilmiyor.bu benim en dikkat ettigim ozellik.onun disinda servis odalarini gezdim dogum ucretini ogrendim.acili surekli acik 7/24.dogum icinde anestezi cok onemli oda beni dr ekibiyle geziyor ondan rahatim.biraz sans isleri biri cok memnun kaliyor biri sevmiyor.insallah sende iyi bir drla karsilasirsin.ama bence artik bulmalisi 10.hafta testlerin baslicak seni bilmesi tanimasi onemli

Reactions: iiz
Sagol canım inşallah bu sefer kurtulurum
Evet çikolata kisti..pztsi ca kan testlerini vericem salı cildiyeye gdrm heralde
Canim gecmis olsun dr sevmen iyi olmus anlasinca sorularinida rahatlikla sorup cvp alabiliyorsun.insallah yaralarini iyilestirir sonrasindada bebisine vesile olur bu tedavin.rabbim saglikla kisa zamanda sanada nasip etsin canim dualarimdasin.

Benim doktor da cok iyi ama cok yogun mesela bu hafta 3 hafta sonra gel dedi 4 hafta sonraya hic uymayan bir saate randevu buldum. Hsonu da çalışmıyor. Ama kadin cok iyi işinde. Bir de en büyük problem doguma o an kim nobetci ise o geliyor. Yano doktorun denk gelirse sansina. Cok kararsizim o yuzden birakmak da istemiyorum

Benim arkadadlariminda oyleydi o yuzden sezeryan gunu alip biliyorlardiki kendi drlari girecek.ama normal dogum yapan icin zor o acidan ozeller devletten farksiz malesef canim

Benim arkadadlariminda oyleydi o yuzden sezeryan gunu alip biliyorlardiki kendi drlari girecek.ama normal dogum yapan icin zor o acidan ozeller devletten farksiz malesef canim
Aynen oyle canim memnunum ama bu durum dusundurmuyor degil. Gerci normal doğumda başrol ebelerde oluyor. Sonlarda doktor geliyor ama yinede insan alistigi doktoru gormek ister.

anemmm bn klomen kullandığım 2 ayda 15te anca çatlattım yunurtayı ozanan 18 20 mm olmuştu 7. gün nekdar erken

bnm de istediğim bi doktor var hiç bi haftasonu çalışmıo gidemicem ona her seferinde haftaiçi izin almak istemiyorum hemde dediğin gibi çok yoğun kese için ona gitmek istedim belki devam ederim diye geçen hafta aradığımda tee marta gün var dediler

Aynen oyle canim memnunum ama bu durum dusundurmuyor degil. Gerci normal doğumda başrol ebelerde oluyor. Sonlarda doktor geliyor ama yinede insan alistigi doktoru gormek ister.
Hakkimizda hayirlisi kuzucum insallah hepimiz iyi insanlarla karsilasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…