- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Istanbulda doktor olayi gerçekten buyuk sorun. Ben de keseyi gormeye gec gittim radevu bulmak problem.bnm de istediğim bi doktor var hiç bi haftasonu çalışmıo gidemicem ona her seferinde haftaiçi izin almak istemiyorum hemde dediğin gibi çok yoğun kese için ona gitmek istedim belki devam ederim diye geçen hafta aradığımda tee marta gün var dediler
Amin canim insallah hepimiziHakkimizda hayirlisi kuzucum insallah hepimiz iyi insanlarla karsilasiriz
Amin Canımcım aynen oyle ilk defa içime sindi iyilescegime dair umudum oldusevindim canım en azından çözüm üretmeye çalışan bi doktora debk gelmişsin al bu kreme sğr diip göndermemiş inşallah testlerin temiz çıkar doktorda derdinin dermanını bulur
Evet randevu aldım ama esim pek istemiyor özelden mesaj atanlar var gitme diye kafam cok karıstı belkide gitmeyizÇok şükür canım hersey yolunda. Kaan hocadan randevu almışıniz geçen okudum, tavsiyem önceden bütün testleri yaptırıp mail atın o şekilde bile yardimci oluyor. Biz gitmeden tedaviye baalamistik vakit kaybı olmaz.
Amin vesoncum cok sagol derdi veren dermanıda verir inşallahInşallah tahlil sonuçların temiz çıkar yaraya da bir çare bulurlar umarım
Sagol gulum Allah razı olsun Bebiş için tüpe yonlendirdi zaten kisti tüp bebek drumuz degerlendirsin dedi.seneye kadar ara verdim inş dogal yolla gelir bebişCanim gecmis olsun dr sevmen iyi olmus anlasinca sorularinida rahatlikla sorup cvp alabiliyorsun.insallah yaralarini iyilestirir sonrasindada bebisine vesile olur bu tedavin.rabbim saglikla kisa zamanda sanada nasip etsin canim dualarimdasin.
Ayy amin canım inşallah bende oyle dusunuyorum zaten bebek olayı 2. Sırada artık aslında yara sayesinde ilk defa rahatladıgımı hissettimAa cok sevindim ya baya koyu da çıkmış. Gözünaydın olsun canim
Aa super haber ya sağlıkla bereketle gelsin kızımız
Canım insallah şifa olur. Ne guzel ilgilenmiş. Insallah kurtul şu yara olayından da önüne bakarsin sonra
Sağol canım Rabbim hayırlı bi kız nasip etsin inşallah hepsinin tadı evlat ama öğrenince hayallerin ona göre değişiyormuş :) isteyen herkese tattirsin Rabbim her aşamada daha çok dua ediyorum canimelmol canım hayırlı olsun ilk cocugun kız olması cok ozel gercekten bizde Rabbim nasip ederse kız çok istiyoruz tabi artık cinsiyet olayı bizim için teferruat onemli olan saglıklı olması ama gerçekten kız cocugu cok farkli oluyor
Eveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuanAllah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim
Senin icin sevundim. Ne guzel.ilgili bir dr bulmussun. Insallah sifa da bukur bu dr.Kızlar drdan çıktım zeynep kamile gittim
Yaradan kültür aldı bide rahm agzndan hpv testi için kültür aldı.hpv bir ay sonra cıkcak diğeri carsamba gunu
Cildiyeye de gorun mutlaka dedi aklımdaydı ama gidemedim.çok ilac kullandıgım için ilac yazmadı.son olarak vulva biyopsisi yapılabilir dedi.
Kistim içinde renkli ultrason istedi ca testleri istedi pzt kan vercem.ultrason ameliyat olursam elimde olsun diyeymiş.
Tüp bebek merkezine gidip kistle alakalı gorus al dedi
Çok iyi ilgilendi bu kadar beklemiyodum cok da temizdi tatlı dilli cok seker bi dra denk geldim.
Veson
zafrina89
@Cok da Seyapmamak Lazim
1. Kizlaein dedigi gibi yenidogan yogun bakim unitesi olmali.bende bugunlerde doktora gıdecegım tekrar kalp atışlarını kulaımızlada dınleyelım eşimde gösrün bebegi diye.
doğum içi hala hastane ve doktor arayısına gıremedım kendime gelsem hemen başlayacagım. nerden başlanır bilmiyorum. özel muayenesi olan doktor mu bakmalıyım yoksa özel hastane mı kafam karışık ? gec kalmak istemiyorum bir an önce doktorumu secmelıyım gıbı geliyor.
sen ne yapacaksın?
Cok gecmisnolsun. Bu kis herkesi hir inletti bu enf.Fena oldum ya 2 litreye yakın içtim sümbülün dediğini yaptım lavobaya gittim sonra zar zor çocuğu okula götürünce arkadaş ben 9 ay hamileliğimde bu sıkıntıyı yaşadım dedi sıcak suya otur geçer dedi gelesiye yaptım yanma hafifledi ayağımın altına da sıcak su koydum biraz kendime geldim tam da ovu ertesi ya olacak iş mi işTe başa gelen çekiliyor bu kesin gebeliğe engel midir veson
yaaaa yanı benım kızım olacak buna göre
Sağol canım Rabbim hayırlı bi kız nasip etsin inşallah hepsinin tadı evlat ama öğrenince hayallerin ona göre değişiyormuş :) isteyen herkese tattirsin Rabbim her aşamada daha çok dua ediyorum canim
Canım taze zencefilden bir parmak kalınlığında kesip soyacaksın ve ince ince dilimleyeceksin bir kupa kaynar su ilave edip içine bir dilim limon koyacaksın, 10 dk demleyeceksin. Tadı çok lezzetli acı değil bence sen ya çok uzun süre demledin ya da çok zencefil kullandın.zencefıl aldım 1 kere yaptım pek bir şey anlayamadım cokta acı geldi tekrar denemedım . 1 yudum zor ıctım acaba cay olarak cok hafifimi yapmalıydım
Canım hayırlı uğurlu olsun :) mutlulukla gelsin kızınHadi hayırlısı olsun canım az kaldı benim dün akşam 16+2 ydi ama malesef göstermedi kıpır kıpır durmadı iki dakka bugün sakinleşmişti görebildik :)
Ay Sağol canım Allah bağışlasın ne güzel iki kız aslında hayalim yaş araları nasıl ?Çok şanslısın canım benimde 2 kızım var kızlar bambaşka oluyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Ah canım ben de dün gece maviş gözlü bi kız bebek emziriyodum rüyamda :)Canım hayırlı uğurlu olsun :) mutlulukla gelsin kızınben de bu gece rüyamda oğlum olduğunu gördüm merakla bekliyorum
Canım İstanbul'da özel hastane de çok masraflı. Benim özel sağlık sigortam olmasına rağmen tahliller çok pahalı tutuyor. Gebeliğin başında dr un istediği tahliller 980 tl tuttu özel hastanede normalde ama sigortadan dolayı 200 tl ödemem gerekti yaptırmadım ben de sağlık ocağına gittim. Orda da her test yapılmıyormuş. Sonuç olarak hala tahlilleri yaptıramadım en sonunda devlet hastanesine gidip yaptıracağım ücretsiz.Istanbulda doktor olayi gerçekten buyuk sorun. Ben de keseyi gormeye gec gittim radevu bulmak problem.
Amin canim insallah hepimizi
Ayy çok güzel canımAh canım ben de dün gece maviş gözlü bi kız bebek emziriyodum rüyamda :)
Acayip bi duyguydu rüyada bile böyleyse bide o kadar süt varki üç çocuk doyar akiyo her yereAyy çok güzel canım
Ay Sağol canım Allah bağışlasın ne güzel iki kız aslında hayalim yaş araları nasıl ?
brlki fazla tutmuştr adaçayını da fazla tutunca zehir gibi oluyo ztn zencefilin kendi acı bişey ay ben çok korkuyorum mide bulantısındanCanım taze zencefilden bir parmak kalınlığında kesip soyacaksın ve ince ince dilimleyeceksin bir kupa kaynar su ilave edip içine bir dilim limon koyacaksın, 10 dk demleyeceksin. Tadı çok lezzetli acı değil bence sen ya çok uzun süre demledin ya da çok zencefil kullandın.
nerde oturuosun bnde beylikdüzündeymKızlar AVR.yakasında özellikle b.düzü avcılar esenyurt taraflarında Dr. Yada hast.önerisi istiyorum sizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?