Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Istanbulda doktor olayi gerçekten buyuk sorun. Ben de keseyi gormeye gec gittim radevu bulmak problem.

Hakkimizda hayirlisi kuzucum insallah hepimiz iyi insanlarla karsilasiriz
Amin canim insallah hepimizi

sevindim canım en azından çözüm üretmeye çalışan bi doktora debk gelmişsin al bu kreme sğr diip göndermemiş inşallah testlerin temiz çıkar doktorda derdinin dermanını bulur
Amin Canımcım aynen oyle ilk defa içime sindi iyilescegime dair umudum oldu
Butun gunum hastanede gecti yine ama degdi hatta yorgunluk bile hissetmedim

Evet randevu aldım ama esim pek istemiyor özelden mesaj atanlar var gitme diye kafam cok karıstı belkide gitmeyiz

Inşallah tahlil sonuçların temiz çıkar yaraya da bir çare bulurlar umarım
Amin vesoncum cok sagol derdi veren dermanıda verir inşallah

Canim gecmis olsun dr sevmen iyi olmus anlasinca sorularinida rahatlikla sorup cvp alabiliyorsun.insallah yaralarini iyilestirir sonrasindada bebisine vesile olur bu tedavin.rabbim saglikla kisa zamanda sanada nasip etsin canim dualarimdasin.
Sagol gulum Allah razı olsun Bebiş için tüpe yonlendirdi zaten kisti tüp bebek drumuz degerlendirsin dedi.seneye kadar ara verdim inş dogal yolla gelir bebiş

Ayy amin canım inşallah bende oyle dusunuyorum zaten bebek olayı 2. Sırada artık aslında yara sayesinde ilk defa rahatladıgımı hissettim
Erkek faktoru olmasa belkide bu salıvermeyle gelirdi belkide bebiş neyse hayırlısı buymuş biz naparsak yapalım vaktini bekleyecegiz
Bugun hastanede bi kadınla tanıstım 40 yaslarında falan iki tüp iki aşılama yaptırmıs olmamış.tam bıraktım olmayacak dedim dış gebelik oluşmuş.dru yakında hamile kalırsın demiş

elmol canım hayırlı olsun ilk cocugun kız olması cok ozel gercekten bizde Rabbim nasip ederse kız çok istiyoruz tabi artık cinsiyet olayı bizim için teferruat onemli olan saglıklı olması ama gerçekten kız cocugu cok farkli oluyor

Sağol canım Rabbim hayırlı bi kız nasip etsin inşallah hepsinin tadı evlat ama öğrenince hayallerin ona göre değişiyormuş :) isteyen herkese tattirsin Rabbim her aşamada daha çok dua ediyorum canim

Eveeet hem de iki saat önce belli oldu dünyam pespembe şuan Allah im herkese nasip etsin artık çok farklı heyecan içindeyim

Ne guzel gozun aydin. Hayirli bir evlar okur inşallah

Senin icin sevundim. Ne guzel.ilgili bir dr bulmussun. Insallah sifa da bukur bu dr.

1. Kizlaein dedigi gibi yenidogan yogun bakim unitesi olmali.
2. Insllah gebeligin saglikli gecer ama dr.una vep telden 24 saat ulasabipmelisin. Ben dusuk yaptigimda bunun kiymetini anladim. Dr.un ozel uni hastanesindendi ve kriz aninda ulasamadim. Baska dr da hastasi degilim diye bakmak istemedi. Cok buyuk stres. Cok uzulmustum. Sonra bana kizdilar ulasamadigin kisiti dr diye biye seciyorsun demislti ailem.

Cok gecmisnolsun. Bu kis herkesi hir inletti bu enf.

yaaaa yanı benım kızım olacak buna göre

Geçen bu konuda bir yazı okudum. Amerika da böyle bir araştırma yapılmış ama netlik kazanmamış henüz. Buna göre gebeliğin 16. gününden itibaren cinsiyet tahmini yapılabilecekmiş. Aslında annanelerimizde mide bulanıyorsa kızın olcak derdi saçlı olurmuş ondanmış falan derlerdi :) Bilmişler demek ki ama onlar saça yormuşlar bulantıyı

Sağol canım Rabbim hayırlı bi kız nasip etsin inşallah hepsinin tadı evlat ama öğrenince hayallerin ona göre değişiyormuş :) isteyen herkese tattirsin Rabbim her aşamada daha çok dua ediyorum canim

Çok şanslısın canım benimde 2 kızım var kızlar bambaşka oluyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

zencefıl aldım 1 kere yaptım pek bir şey anlayamadım cokta acı geldi tekrar denemedım . 1 yudum zor ıctım acaba cay olarak cok hafifimi yapmalıydım
Canım taze zencefilden bir parmak kalınlığında kesip soyacaksın ve ince ince dilimleyeceksin bir kupa kaynar su ilave edip içine bir dilim limon koyacaksın, 10 dk demleyeceksin. Tadı çok lezzetli acı değil bence sen ya çok uzun süre demledin ya da çok zencefil kullandın.

Reactions: iiz
Kızlar AVR.yakasında özellikle b.düzü avcılar esenyurt taraflarında Dr. Yada hast.önerisi istiyorum sizden..

Arkadaşlar iyi akşamlar .Ben de ateş ölçme ile takip yapıyordum .Bu ay Hsg sonrası ateşim hep düşük çıktı .Normalde 28 güne bir adet olurum.Yumurtlama 14 gün olmalı fakat ateş düşük çıkınca yumurtlama olmadı sandım .Bugün 18. Günüm doktora gittim doktorum yumurta çatlamış sıvı var dedi.Ateş ölçme yönteminden bahsettim hsg sonrası ateş genel de düşük seyreder bu sebeple anlamamamış olabilirsin dedi .Hsg çekilenlere tavsiyem ateş düşük seyretse dahi ilişkiyi bırakmasınlar.Hsg sonrası ateş bazen düşük oluyormuş.

Istanbulda doktor olayi gerçekten buyuk sorun. Ben de keseyi gormeye gec gittim radevu bulmak problem.

Amin canim insallah hepimizi
Canım İstanbul'da özel hastane de çok masraflı. Benim özel sağlık sigortam olmasına rağmen tahliller çok pahalı tutuyor. Gebeliğin başında dr un istediği tahliller 980 tl tuttu özel hastanede normalde ama sigortadan dolayı 200 tl ödemem gerekti yaptırmadım ben de sağlık ocağına gittim. Orda da her test yapılmıyormuş. Sonuç olarak hala tahlilleri yaptıramadım en sonunda devlet hastanesine gidip yaptıracağım ücretsiz.

Ay Sağol canım Allah bağışlasın ne güzel iki kız aslında hayalim yaş araları nasıl ?

Üç buçuk yaş var tam :) Kardeşimle benim aramda da o kadar var hep bizim gibi olmalarını dilerdim çocuklarımında :) Hatta ikinciye hamileliğimde hep erkek dediler hiç kıza benzemiyor dediler ama doktorum ikincinin de kız olacağını söylediğinde resmen sevinçten çığlık atmıştım :) Şimdi ikisi de kocaman oldu kardeş istiyorlar. Büyük kızım yengeç burcu tam anlamıyla küçük anne yani eğer Rabbim bir bebek nasip ederse hiç zorlanmıcam

brlki fazla tutmuştr adaçayını da fazla tutunca zehir gibi oluyo ztn zencefilin kendi acı bişey ay ben çok korkuyorum mide bulantısından bnm midem bulandıkça psikolojik midem daha fena olur bi bulanırsa nasıl önünü alırım bikmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…