Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onu bi kaç arkadşta görmüştük sanki :) bidaki aya sıkı değerlendir çabucak gelsin bebişin inşallah

anemmm o nedir doğum parası resmen yandık desene

anemmm o nedir doğum parası resmen yandık desene
Aynen oyle canim missdincer benim de 2 tahlil icin d vitamini b 12 160 dediler sok oldum saka gibi. Bir de şu sacmaligi anlamıyorum mesela doktor bana 3 hafta once gelmeden su testleri yaptir dedi. Bankodan sordum ne kadar diye fiyat verdi. Sonra yaptirmiycakmisiniz dedi yok dedim 3 hafta sonra istedi dedim. Tahlil girmek icin tekrar kayit açılıyormuş. Ve tahlillere muayene ucreti ekleniyor. Dogum da oyle baya uçuk rakamlar yani. Bazen kiziyorum ozelde o kadar takip olsun son gun şansa doktor gelirse gelmezse devlet hastanesi gibi karambole. Bu sehrin kalabaligindan bıktım

ay evet yaa bi hcg ye 72 tl verdim sağlık ocağıda d vit bakmadı kit yokmuş koca devlet koca sağlık bakanlığı dandirikten kiti alamıyo devletede paralel devam etsem diyorum ama özelde çalışıyorum hiçboş vaktim yok istanbulun durumunu da biliyosun bi kan vericem de akşama zor çıkıosun sen içerde çıplakken on kişi kapıyı çalıo doktor bi gözüyle sana bakarken diğer eliyle başka bişey yazıyo hiç bi derdini anlatıp cvp alamıyosun hiç unutmam yıllar oluyo gözlük kulkanıyorum bn yolda birde kontrole gidiyorum numaram değişiyo diye sigortaya gittim odaya girdim doktor şikayetin ne dedi numaramı kontrol için geldim her yıl geliyorum dedm adam gözün ağrımıosa neden geldin dedi kovmaktan beter etti

Özel sağlık sigortası varsa bazı özel hastaneler doğuma kadar muayene ve tahlillerle doğum dahil paket program yapıyor diye biliyorum.. Doğurmadan çocuğu özel okula yazdırmak gibi bişey işte
malesefff ssk mız var fakirliğin gözü kör olsun

Yok artık canım tahliller için Yen'i kayıt açmak soygundan başka bir şey değil benim hastanede öyle olmuyor. Ne olursa olsun tahliller çok pahalı ve dr un Doğuma gelmemesi bence çok saçma. Benim sorduğum ilk kriterlerden birisi o. Sen o doktora güveniyorsun, kendini emanet ediyorsun bi bakıyorsun hiç tanımadığın yabancı biri senin doğumuna giriyor.

10.
10. haftada ne testı başlıyor ?

Benim keseye leke diyip tovbe allah kürü iftiradan saklasin ben oylemi dedim diyen doktor ayni familyadan seninki. Devlette hiç olmuyor canım malesef. B12 ve d vitamini kiti olmadigi icin yazi gelmis tam 1 subatta gittim ben doktor dun yaptik en son bugun itibari ile yok dedi yazi gelmis bakanliktan.

Valla ne yapacağımı bende sasirdim bu konuda.

anemmm bn klomen kullandığım 2 ayda 15te anca çatlattım yunurtayı ozanan 18 20 mm olmuştu 7. gün nekdar erken
açıkçası doktor gönülsüzdü takibe ben zorladımistedim klomeni şırnakdayım malum gebelerden başını alamıyor doktorlar.pek ilgilenmedi çatlatma iğnesi vermedi tekrar gel çatlamışmı diye bakayımda demedi Adetin 5.günü 5 gün sabah akşam kullan gel dedi yanlış yazmışım 10.gün 18 mmydi genede hatta bak yumurtalarım böyledi Veson resimleride ekleyim akıntı ekleyince 15ine çekti eklemyince 17sine çekti çizgiyi iki kezmi yumurtladım acaba

Eklentiler

• P_20170131_200048_SRES_1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 38
  • P_20170131_195856_SRES_1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 39
  • P_20170131_195823_SRES_1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 42
Veson 2gundur atesim ayni acaba yumurtlama mi yaklasiyo o yuzden mi boyle bilgin varmi bu konuda? Ovulasyon testide yapiyorum ama cok anlamiyorum ben yaa

Eklentiler

• 20170210_151945-1-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 48
Veson 13.güne w akıntı eklediğimde 15ine kırmızı çizgiyi çekiyor. Resimdeki gibi uyarı veriyor.akıntıyı girmezsem 17 sine kesik çizgi atıyor. Niye böyle oluyor sence.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-11-01-44-38.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 40
Evet canim bizim temmuz annelerindede masallah biokadar odeyen oldu.yine 200 iyi cikarmislar..ozel saglik sigortasi cok akillica olmus dogumdada isine yarar..malesef ozeller cok pahali ..kizlar sgknin bir calismasi var esim telimmi bir yere kaydettirdi gittigim dr hastane faturami kestigi anda hbr geliyor ayni eczanedende ilaclarin bilgisi geliyor.takip etmek acisondan guzel bir uygulama.ozele 38 lira oduyor devlet ben 70 lira..somuruyorlar ama ilgisi ozeni icin katlaniyoruz..Allah yardimcimiz olsun

bende 1 şubatta gittim yazı geldi bakamıyoruz dediler

doktorun kapısında bekliyorum demin sezeryana gitti şimdi normal doğuma hala bekliyorumm kızlar

Çizgi 15 te Kalsın 10 da 18 mm ise 17 çok geç oluyor .büyük Olasılık daha önce çatlamıştır.iki yumurta olsaydı Dr mutlaka söylerdi diye düşündüm zaten iki yumurta varsa da bunu Ateş'ten anlamak biraz zor.
Veson 13.güne w akıntı eklediğimde 15ine kırmızı çizgiyi çekiyor. Resimdeki gibi uyarı veriyor.akıntıyı girmezsem 17 sine kesik çizgi atıyor. Niye böyle oluyor sence.
Ff akıntı olmayınca Sadece ateşini değerlendirip çizgiyi 17 ye çekiyor.ama akıntı girince her ikisini değerlendirip çizgiyi 15 e çekti bu notta onu yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…