Sanki yavaş yavaş koyulaşmaya Başlamış sadece Ateş'e bakarak ovulasyonu önceden kestirmek güç sen çalışmalarını gün aşırı yap.pozitif olunca test bol bol değerlendirVeson 2gundur atesim ayni acaba yumurtlama mi yaklasiyo o yuzden mi boyle bilgin varmi bu konuda? Ovulasyon testide yapiyorum ama cok anlamiyorum ben yaa
Test net 2 cizgi oldugu gun mu onemli yoksa 1 gun sonrasi veya 1 gun oncesi mi?Sanki yavaş yavaş koyulaşmaya Başlamış sadece Ateş'e bakarak ovulasyonu önceden kestirmek güç sen çalışmalarını gün aşırı yap.pozitif olunca test bol bol değerlendir
Kızlar test Eşit koyuluk olunca üstüste 3 gün çalışma yapıyor.ama testi ilk kez yapıyorsan her an tetikte ol bazı arkadaşlarda tam koyuluğu yakalayamadan silinmeye başlamıştıTest net 2 cizgi oldugu gun mu onemli yoksa 1 gun sonrasi veya 1 gun oncesi mi?
maşallah allah tamamına erdirsin canım :)keseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
Masallah suphanallah tebrik ederim canım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim.inşallah keyifli kolay bi gebeliğin olur dualarda unutmakeseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
Hayırlı olsun canım darısı pıt pıt lara olsun :)keseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
Acayip bi duyguydu rüyada bile böyleyse bide o kadar süt varki üç çocuk doyar akiyo her yere
Gözün aydın canım. Darısı pıtpıtları duymaya inşallah.keseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.zafrina89 darisi pitpitlara canim benim. Maasallah kuzunA..
ben de doktordayim bekliyorum. Cok heyecanliyim insAllah sagliklidir yavrum
Gözün aydin canim darisi pitpitlara ne kadar dedi doktor. 4 hafta falandir cunku benim kese 10mm iken 4.5-5 haftalik falan demişti.keseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
Hadi sen de guzel haberler ver canim. Saglikla büyümüştür insallah bebiş. Kac haftalik oldunuz?zafrina89 darisi pitpitlara canim benim. Maasallah kuzunA..
Kızlar dün güzel bir rüya gördüm. Rüyamda erkek bebek getirip kucağıma bırakıp gittiler
Kar gibi bembeyaz tosuncuk bir bebekti. Ve gülücükler saçıyordu. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..
Ayyy bak yolliyim testlerimi sabah 11.30da yaptim hep bunlari sadece 10.gunun testini oglen yapmistim olmazsa bgn oglende yapiyim sabaha göre farklimi gostercek acabaKızlar test Eşit koyuluk olunca üstüste 3 gün çalışma yapıyor.ama testi ilk kez yapıyorsan her an tetikte ol bazı arkadaşlarda tam koyuluğu yakalayamadan silinmeye başlamıştı
gördüğüm en güzel rüyaydıYaa ayni ruyayi bnde gormustum bir de ikiz bebekleri emziriyodumbi an tirstim da 1 tane benimki -)
Ablacim elhamdulillah her sey yolunda.. oynamaya bile başlamış minik. Babasının ağzı kulaklarında kime benzedigi belli oldu dedi:) doktorum da cok guzel buyumus, kesende guzel büyümüş, suyunda iyi dedi... sanki olimpik havuzda gibi nasil oynuyor dedi.. 3 hafta sonra cinsiyetini soylicem dedi.. ama ben bu ultrasonu görünce erkek yegenlerimin goruntuleri gozumde canlandi.. :) herkese Rabbim taddirsin bu duyguyuuu... ablacim gordugun ruya da hayirlara vesile olcak insallah. Bu ay guzel baslangiclarin olsun saglicaklaa insAllah!Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
gördüğüm en güzel rüyaydı
Canim tam 9+5'iz.. cok iyiyiz elhamdülillah. Rabbim sağlıklı sihaatli kavustursun hepimizi yavrularımızaGözün aydin canim darisi pitpitlara ne kadar dedi doktor. 4 hafta falandir cunku benim kese 10mm iken 4.5-5 haftalik falan demişti.
Hadi sen de guzel haberler ver canim. Saglikla büyümüştür insallah bebiş. Kac haftalik oldunuz?
Ah bu ruyalar keşke bitmese. O kadar guzrl ve gercekci oluyorki insan uyanmak istemiyor
maşallah allah tamamına erdirsin canım :)
Masallah suphanallah tebrik ederim canım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim.inşallah keyifli kolay bi gebeliğin olur dualarda unutma
Hayırlı olsun canım darısı pıt pıt lara olsun :)
zafrina89 darisi pitpitlara canim benim. Maasallah kuzunA..
Gözün aydın canım. Darısı pıtpıtları duymaya inşallah.
Gözün aydin canim darisi pitpitlara ne kadar dedi doktor. 4 hafta falandir cunku benim kese 10mm iken 4.5-5 haftalik falan demişti.
Hadi sen de guzel haberler ver canim. Saglikla büyümüştür insallah bebiş. Kac haftalik oldunuz?
Ah bu ruyalar keşke bitmese. O kadar guzrl ve gercekci oluyorki insan uyanmak istemiyor
maşallah miniğe bende sana yazıyodum şimdi doktordan çıktın mı diye :)Ablacim elhamdulillah her sey yolunda.. oynamaya bile başlamış minik. Babasının ağzı kulaklarında kime benzedigi belli oldu dedi:) doktorum da cok guzel buyumus, kesende guzel büyümüş, suyunda iyi dedi... sanki olimpik havuzda gibi nasil oynuyor dedi.. 3 hafta sonra cinsiyetini soylicem dedi.. ama ben bu ultrasonu görünce erkek yegenlerimin goruntuleri gozumde canlandi.. :) herkese Rabbim taddirsin bu duyguyuuu... ablacim gordugun ruya da hayirlara vesile olcak insallah. Bu ay guzel baslangiclarin olsun saglicaklaa insAllah!
Canim tam 9+5'iz.. cok iyiyiz elhamdülillah. Rabbim sağlıklı sihaatli kavustursun hepimizi yavrularımıza
Canım maşallah ateşin çok güzelSanırım hamilesin ateşin hiç düşmemişKıxlaarr 11 gündem beri yüksek sizcee durum nasıl ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?