Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson 2gundur atesim ayni acaba yumurtlama mi yaklasiyo o yuzden mi boyle bilgin varmi bu konuda? Ovulasyon testide yapiyorum ama cok anlamiyorum ben yaa
Sanki yavaş yavaş koyulaşmaya Başlamış sadece Ateş'e bakarak ovulasyonu önceden kestirmek güç sen çalışmalarını gün aşırı yap.pozitif olunca test bol bol değerlendir

Sanki yavaş yavaş koyulaşmaya Başlamış sadece Ateş'e bakarak ovulasyonu önceden kestirmek güç sen çalışmalarını gün aşırı yap.pozitif olunca test bol bol değerlendir
Test net 2 cizgi oldugu gun mu onemli yoksa 1 gun sonrasi veya 1 gun oncesi mi?

Kıxlaarr 11 gündem beri yüksek sizcee durum nasıl ???

Eklentiler

• IMG_2011.webp
    15 KB · Görüntüleme: 41
keseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
Gözün aydin canim darisi pitpitlara ne kadar dedi doktor. 4 hafta falandir cunku benim kese 10mm iken 4.5-5 haftalik falan demişti.

zafrina89 darisi pitpitlara canim benim. Maasallah kuzunA..
ben de doktordayim bekliyorum. Cok heyecanliyim insAllah sagliklidir yavrum
Hadi sen de guzel haberler ver canim. Saglikla büyümüştür insallah bebiş. Kac haftalik oldunuz?

Ah bu ruyalar keşke bitmese. O kadar guzrl ve gercekci oluyorki insan uyanmak istemiyor

Kızlar test Eşit koyuluk olunca üstüste 3 gün çalışma yapıyor.ama testi ilk kez yapıyorsan her an tetikte ol bazı arkadaşlarda tam koyuluğu yakalayamadan silinmeye başlamıştı
Ayyy bak yolliyim testlerimi sabah 11.30da yaptim hep bunlari sadece 10.gunun testini oglen yapmistim olmazsa bgn oglende yapiyim sabaha göre farklimi gostercek acaba

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Ablacim elhamdulillah her sey yolunda.. oynamaya bile başlamış minik. Babasının ağzı kulaklarında kime benzedigi belli oldu dedi:) doktorum da cok guzel buyumus, kesende guzel büyümüş, suyunda iyi dedi... sanki olimpik havuzda gibi nasil oynuyor dedi.. 3 hafta sonra cinsiyetini soylicem dedi.. ama ben bu ultrasonu görünce erkek yegenlerimin goruntuleri gozumde canlandi.. :) herkese Rabbim taddirsin bu duyguyuuu... ablacim gordugun ruya da hayirlara vesile olcak insallah. Bu ay guzel baslangiclarin olsun saglicaklaa insAllah!
gördüğüm en güzel rüyaydı

Canim tam 9+5'iz.. cok iyiyiz elhamdülillah. Rabbim sağlıklı sihaatli kavustursun hepimizi yavrularımıza

maşallah allah tamamına erdirsin canım :)

Masallah suphanallah tebrik ederim canım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim.inşallah keyifli kolay bi gebeliğin olur dualarda unutma

Hayırlı olsun canım darısı pıt pıt lara olsun :)

zafrina89 darisi pitpitlara canim benim. Maasallah kuzunA..
ben de doktordayim bekliyorum. Cok heyecanliyim insAllah sagliklidir yavrum

Gözün aydın canım. Darısı pıtpıtları duymaya inşallah.

saolun kızlarr darısı pıtpıtlara inşallah ve tabi sizlere artık hamile dualarımız çoğalıp çoğalıp hamilelerimizi çoğaltsın 6.58mm yazıo tam olarak ultrasonda 5 hafta 0 gün gözüküyo ama doktor hafta söylemedi daha çok küçük 2 hafta sonra bakalım bida dedi bebek gözükünce hafta net belli olur heralde kan idrar fln verdim geldim ferritini sordum kanında sıkıntı yok şimdi tkviye başlamayalım dedi bidakine idrara sıkışık gel dedi imom kullanıyorum dedim 400mcg folik varsa devam edebilirsin dedi enfeksiyon için fitili kullanamadm dedm bebrk çok küçük şikayetin yoksa kullanma şimdilik dedi öyle 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum

maşallah miniğe bende sana yazıyodum şimdi doktordan çıktın mı diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…