Canım keseye göre değilde bebek gorununce crl boyundan daha net oluyo haftası hadi hayırlısı başlarda çok sabırsızlık oluyo büyümesini beklemek zaman geçmiyor ben aylardır hamileyim mesela hala 15 cm ancak olmus diyorumsaolun kızlarr darısı pıtpıtlara inşallah ve tabi sizlere artık hamile dualarımız çoğalıp çoğalıp hamilelerimizi çoğaltsın 6.58mm yazıo tam olarak ultrasonda 5 hafta 0 gün gözüküyo ama doktor hafta söylemedi daha çok küçük 2 hafta sonra bakalım bida dedi bebek gözükünce hafta net belli olur heralde kan idrar fln verdim geldim ferritini sordum kanında sıkıntı yok şimdi tkviye başlamayalım dedi bidakine idrara sıkışık gel dedi imom kullanıyorum dedim 400mcg folik varsa devam edebilirsin dedi enfeksiyon için fitili kullanamadm dedm bebrk çok küçük şikayetin yoksa kullanma şimdilik dedi öyle 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum
3-4 gün daha sabır :)Kıxlaarr 11 gündem beri yüksek sizcee durum nasıl ???
Bunlar hep silik bir de testi yap 10 dk bekle öyle foto Çek onları karşılaştır.bu şekilde beklemiş testler seni yanıltabilirAyyy bak yolliyim testlerimi sabah 11.30da yaptim hep bunlari sadece 10.gunun testini oglen yapmistim olmazsa bgn oglende yapiyim sabaha göre farklimi gostercek acabaEki Görüntüle 1952050
Ne yaptın cnm?doktorun kapısında bekliyorum demin sezeryana gitti şimdi normal doğuma hala bekliyorumm kızlar
saol vesonum darısı sizlere de olsun inşallah hamişlerede sağlıkla devam etsin tabi belirtisiz :)
evet bebeği kalp atışlarını bç görelimde o geçmek bilmeyen günler su gibi akıp gidicek eminimzafrina89 bebisten daha net soyluyor son adete gore carsamba benim 6+5ti ama doktor 6+2 dedi ultrasonda da yaziyor hatta o zaman daha da netlesir. Şuan 6+5 olduk.
Elcanki gözün aydin canim masallah hareketli kuzuya
Veson sen nasılsın nasil gidiyor
B BenanAsiye nerelerdesin canim gorunmuyorsun?
elmol avatarina bayildim totosunu ısırmak geldi içimden.
BirAsilAnnesi senin ne zaman belli olacak sonuç?
teşekkür ederimm hayırlısıyla sabırla beklicem bat gününü bakalım gelcekmi kırmızılarÇizgi 15 te Kalsın 10 da 18 mm ise 17 çok geç oluyor .büyük Olasılık daha önce çatlamıştır.iki yumurta olsaydı Dr mutlaka söylerdi diye düşündüm zaten iki yumurta varsa da bunu Ateş'ten anlamak biraz zor.
Ff akıntı olmayınca Sadece ateşini değerlendirip çizgiyi 17 ye çekiyor.ama akıntı girince her ikisini değerlendirip çizgiyi 15 e çekti bu notta onu yazıyor
evdeym canım keseyi gördük idrara sıkış diildim hatta idrar teatini bile zor verdim ama bn 4000 fln olması lazm bugün diince önde üsten bakaöım gözükmezse vajinal bakarız dedi gözüktü kese 6.58mm daha çok küçük 2 hafta sonra gel bebeğide görelim dedi kan testlerini fln verdim geldmNe yaptın cnm?
bnde yarın diye hatırladm test gününüArkadaslar beni merak eden soran herkese cok tesekkurler. Dun aksam kan testimi verdim ne yazık ki 2.denemem de negatif. Allah ın takdir i ilahisi. Uzgunum ama yapacak bir sey yok. Kısmet..
Evet canım hayırlısı hakkımızda inşallah. Biz elimizden geleni yapıp tevekkul ediyorum. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah canım.Gözün aydin canim darisi pitpitlara ne kadar dedi doktor. 4 hafta falandir cunku benim kese 10mm iken 4.5-5 haftalik falan demişti.
Hadi sen de guzel haberler ver canim. Saglikla büyümüştür insallah bebiş. Kac haftalik oldunuz?
Ah bu ruyalar keşke bitmese. O kadar guzrl ve gercekci oluyorki insan uyanmak istemiyor
Oooo maşallah kuzucuğuna. Sağlıkla büyüsün canım inşallah. Darısı başımıza olsun inşallah.Ablacim elhamdulillah her sey yolunda.. oynamaya bile başlamış minik. Babasının ağzı kulaklarında kime benzedigi belli oldu dedi:) doktorum da cok guzel buyumus, kesende guzel büyümüş, suyunda iyi dedi... sanki olimpik havuzda gibi nasil oynuyor dedi.. 3 hafta sonra cinsiyetini soylicem dedi.. ama ben bu ultrasonu görünce erkek yegenlerimin goruntuleri gozumde canlandi.. :) herkese Rabbim taddirsin bu duyguyuuu... ablacim gordugun ruya da hayirlara vesile olcak insallah. Bu ay guzel baslangiclarin olsun saglicaklaa insAllah!
Canim tam 9+5'iz.. cok iyiyiz elhamdülillah. Rabbim sağlıklı sihaatli kavustursun hepimizi yavrularımıza
Maşallah canım. Sağlıkla büyüsün ve doğsunlar inşallah.saolun kızlarr darısı pıtpıtlara inşallah ve tabi sizlere artık hamile dualarımız çoğalıp çoğalıp hamilelerimizi çoğaltsın 6.58mm yazıo tam olarak ultrasonda 5 hafta 0 gün gözüküyo ama doktor hafta söylemedi daha çok küçük 2 hafta sonra bakalım bida dedi bebek gözükünce hafta net belli olur heralde kan idrar fln verdim geldim ferritini sordum kanında sıkıntı yok şimdi tkviye başlamayalım dedi bidakine idrara sıkışık gel dedi imom kullanıyorum dedim 400mcg folik varsa devam edebilirsin dedi enfeksiyon için fitili kullanamadm dedm bebrk çok küçük şikayetin yoksa kullanma şimdilik dedi öyle 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum
Ah canım ya. Demekki zamanı gelmemiş. Rabbim çok bekletmesin ve cümlemizin yüzünü güldürsün canım..Arkadaslar beni merak eden soran herkese cok tesekkurler. Dun aksam kan testimi verdim ne yazık ki 2.denemem de negatif. Allah ın takdir i ilahisi. Uzgunum ama yapacak bir sey yok. Kısmet..
Kuzgunum test Gününü sormuştum ama yazımı görmedin sanırım canım.. Güzel haberlerini bekliyorum gülüm.. Dualarım seninle...Ne yaptın cnm?
Canım ya her nasip vaktine esirdir. Demek ki zamani gelmemiş. Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahArkadaslar beni merak eden soran herkese cok tesekkurler. Dun aksam kan testimi verdim ne yazık ki 2.denemem de negatif. Allah ın takdir i ilahisi. Uzgunum ama yapacak bir sey yok. Kısmet..
Gozun aydin canim darisi kalp atislarina insallah rabbim tum bekleyenlere nasip etsinkeseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
Canim gozun aydin masallah guzel guzel buyusun bebisin insallahAblacim elhamdulillah her sey yolunda.. oynamaya bile başlamış minik. Babasının ağzı kulaklarında kime benzedigi belli oldu dedi:) doktorum da cok guzel buyumus, kesende guzel büyümüş, suyunda iyi dedi... sanki olimpik havuzda gibi nasil oynuyor dedi.. 3 hafta sonra cinsiyetini soylicem dedi.. ama ben bu ultrasonu görünce erkek yegenlerimin goruntuleri gozumde canlandi.. :) herkese Rabbim taddirsin bu duyguyuuu... ablacim gordugun ruya da hayirlara vesile olcak insallah. Bu ay guzel baslangiclarin olsun saglicaklaa insAllah!
Canim tam 9+5'iz.. cok iyiyiz elhamdülillah. Rabbim sağlıklı sihaatli kavustursun hepimizi yavrularımıza
Rabbim hayirli zamanda saglikli sihatli bebis ve sorunsuz hamilelik nasip etsin insallah..suan ne desek uzuntunu azaltamayiz ama tevekkul etmek zorundayiz canim..sinavlarimizin sonunda mutlu son mutlaka gelecek umudunu yitirme dualarimdasin insallah tedavisiz normal bir surpriz yapar bebisin sana canimArkadaslar beni merak eden soran herkese cok tesekkurler. Dun aksam kan testimi verdim ne yazık ki 2.denemem de negatif. Allah ın takdir i ilahisi. Uzgunum ama yapacak bir sey yok. Kısmet..
aaa gercekten mı ama özel arastırmak ıcın kendıme gelmem lazımCanim 11-14 arasi ikili kombine testleri basliyor devaminda kan tahlilleri rutone donuyorvs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?