Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım keseye göre değilde bebek gorununce crl boyundan daha net oluyo haftası hadi hayırlısı başlarda çok sabırsızlık oluyo büyümesini beklemek zaman geçmiyor ben aylardır hamileyim mesela hala 15 cm ancak olmus diyorum

zafrina89 bebisten daha net soyluyor son adete gore carsamba benim 6+5ti ama doktor 6+2 dedi ultrasonda da yaziyor hatta o zaman daha da netlesir. Şuan 6+5 olduk.
Elcanki gözün aydin canim masallah hareketli kuzuya
Veson sen nasılsın nasil gidiyor
B BenanAsiye nerelerdesin canim gorunmuyorsun?
elmol avatarina bayildim totosunu ısırmak geldi içimden.
BirAsilAnnesi senin ne zaman belli olacak sonuç?

evet bebeği kalp atışlarını bç görelimde o geçmek bilmeyen günler su gibi akıp gidicek eminim

teşekkür ederimm hayırlısıyla sabırla beklicem bat gününü bakalım gelcekmi kırmızılar

evdeym canım keseyi gördük idrara sıkış diildim hatta idrar teatini bile zor verdim ama bn 4000 fln olması lazm bugün diince önde üsten bakaöım gözükmezse vajinal bakarız dedi gözüktü kese 6.58mm daha çok küçük 2 hafta sonra gel bebeğide görelim dedi kan testlerini fln verdim geldm

Arkadaslar beni merak eden soran herkese cok tesekkurler. Dun aksam kan testimi verdim ne yazık ki 2.denemem de negatif. Allah ın takdir i ilahisi. Uzgunum ama yapacak bir sey yok. Kısmet..

Arkadaslar beni merak eden soran herkese cok tesekkurler. Dun aksam kan testimi verdim ne yazık ki 2.denemem de negatif. Allah ın takdir i ilahisi. Uzgunum ama yapacak bir sey yok. Kısmet..
bnde yarın diye hatırladm test gününü
Rabbim umudunu tüketmesin canım inşallah bebişin doğal yoldan gelir sana

Evet canım hayırlısı hakkımızda inşallah. Biz elimizden geleni yapıp tevekkul ediyorum. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah canım.
Oooo maşallah kuzucuğuna. Sağlıkla büyüsün canım inşallah. Darısı başımıza olsun inşallah.
Maşallah canım. Sağlıkla büyüsün ve doğsunlar inşallah.

Ah canım ya. Demekki zamanı gelmemiş. Rabbim çok bekletmesin ve cümlemizin yüzünü güldürsün canım..

Canım ya her nasip vaktine esirdir. Demek ki zamani gelmemiş. Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Canim gozun aydin masallah guzel guzel buyusun bebisin insallah

Rabbim hayirli zamanda saglikli sihatli bebis ve sorunsuz hamilelik nasip etsin insallah..suan ne desek uzuntunu azaltamayiz ama tevekkul etmek zorundayiz canim..sinavlarimizin sonunda mutlu son mutlaka gelecek umudunu yitirme dualarimdasin insallah tedavisiz normal bir surpriz yapar bebisin sana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…