keseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
hayır olsun inşallahKızlar dün güzel bir rüya gördüm. Rüyamda erkek bebek getirip kucağıma bırakıp gittiler
Kar gibi bembeyaz tosuncuk bir bebekti. Ve gülücükler saçıyordu. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..
canımcım ben şimdi 10 . haftaya gırıyorum doktora tekrar ne zaman gıtmelıyım 11. hafta mı ? melissa81 11 . hafta testler başlıyor diyorCanım keseye göre değilde bebek gorununce crl boyundan daha net oluyo haftası hadi hayırlısı başlarda çok sabırsızlık oluyo büyümesini beklemek zaman geçmiyor ben aylardır hamileyim mesela hala 15 cm ancak olmus diyorum
Evet canım ben 8 de gittim sonra 11+larda gittim ikili test yapildi 13 ve 16 da normal kontrole gittim şimdi de yirmi de gidicem ayrıntılı için :)canımcım ben şimdi 10 . haftaya gırıyorum doktora tekrar ne zaman gıtmelıyım 11. hafta mı ? melissa81 11 . hafta testler başlıyor diyor
Çok şükür cnm kız biraz rahatsız onunla ilgileniyorum sen nasılsın?@zafrina89 bebisten daha net soyluyor son adete gore carsamba benim 6+5ti ama doktor 6+2 dedi ultrasonda da yaziyor hatta o zaman daha da netlesir. Şuan 6+5 olduk.
Elcanki gözün aydin canim masallah hareketli kuzuya
Veson sen nasılsın nasil gidiyor
@BenanAsiye nerelerdesin canim gorunmuyorsun?
elmol avatarina bayildim totosunu ısırmak geldi içimden.
@Cemre Yaman senin ne zaman belli olacak sonuç?
Rabbim sabır versin en kısa zamanda doğal yolla gelsin inşallahArkadaslar beni merak eden soran herkese cok tesekkurler. Dun aksam kan testimi verdim ne yazık ki 2.denemem de negatif. Allah ın takdir i ilahisi. Uzgunum ama yapacak bir sey yok. Kısmet..
Değer düşük çıkmış 10 üstü iyi diye biliyorum.Kızlar dpo 7 de progesteron testi sonucum 6.67 çıktı şimdi ben yumurtladim mi ve bu değer iyi mi?
Teşekkür ederim cevapladigin içinDeğer düşük çıkmış 10 üstü iyi diye biliyorum.
Gecmis olsun canim kızçeler de pek nazlı kiyamam ya. İyiyim canim ben. Allaha şükür çok problem yaşamıyorum. Ilk haftalardaki kasik agrilarim cok azaldı. Cok aç kalmadıkça mide bulantısı da yasamiyorum.Çok şükür cnm kız biraz rahatsız onunla ilgileniyorum sen nasılsın?
Sagol canimmm darısı başınıza olsun insallahhhh
Sagol canim Senin yavrun da saglicakla buyusun insallah@zafrina89 bebisten daha net soyluyor son adete gore carsamba benim 6+5ti ama doktor 6+2 dedi ultrasonda da yaziyor hatta o zaman daha da netlesir. Şuan 6+5 olduk.
Elcanki gözün aydin canim masallah hareketli kuzuya
Veson sen nasılsın nasil gidiyor
@BenanAsiye nerelerdesin canim gorunmuyorsun?
elmol avatarina bayildim totosunu ısırmak geldi içimden.
@Cemre Yaman senin ne zaman belli olacak sonuç?
Evet canım hayırlısı hakkımızda inşallah. Biz elimizden geleni yapıp tevekkul ediyorum. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah canım.
Oooo maşallah kuzucuğuna. Sağlıkla büyüsün canım inşallah. Darısı başımıza olsun inşallah.
Maşallah canım. Sağlıkla büyüsün ve doğsunlar inşallah.
İnsAllah hatunlar sagolunnCanim gozun aydin masallah guzel guzel buyusun bebisin insallah
Vallah agzindan bal damliyor .. inshallah canim.. allah isteyen herkese nasip etsinCanım maşallah ateşin çok güzelSanırım hamilesin ateşin hiç düşmemiş
Sen bide bana sor3-4 gün daha sabır :)
SOĞAN kürü mü diyorsun hayırdır?Kızlar bu soğan suyu bir mucizeee...
Cnm link olmamış şu yolu izlehttps://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php# Benide eklermisnizzzzz :)
Sağol cnm.güzel cnm hepimiz belirtisiz sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah.Gecmis olsun canim kızçeler de pek nazlı kiyamam ya. İyiyim canim ben. Allaha şükür çok problem yaşamıyorum. Ilk haftalardaki kasik agrilarim cok azaldı. Cok aç kalmadıkça mide bulantısı da yasamiyorum.
Sevgililer günü hediyesi olsun inşallah:) test falan yaparsan mutlaka yazSen bide bana sormanyak heyecan var :). Hayirlisi ne ise o olsun... 14 şubatta öğrenirim varsa tam adet günüm eşime artık hediyemi verieim :) İNŞALLAH YA ALLAH !! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?