Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımcım ben şimdi 10 . haftaya gırıyorum doktora tekrar ne zaman gıtmelıyım 11. hafta mı ? melissa81 11 . hafta testler başlıyor diyor

Kızlar dpo 7 de progesteron testi sonucum 6.67 çıktı şimdi ben yumurtladim mi ve bu değer iyi mi?

canımcım ben şimdi 10 . haftaya gırıyorum doktora tekrar ne zaman gıtmelıyım 11. hafta mı ? melissa81 11 . hafta testler başlıyor diyor
Evet canım ben 8 de gittim sonra 11+larda gittim ikili test yapildi 13 ve 16 da normal kontrole gittim şimdi de yirmi de gidicem ayrıntılı için :)

Reactions: iiz
Çok şükür cnm kız biraz rahatsız onunla ilgileniyorum sen nasılsın?

Çok şükür cnm kız biraz rahatsız onunla ilgileniyorum sen nasılsın?
Gecmis olsun canim kızçeler de pek nazlı kiyamam ya. İyiyim canim ben. Allaha şükür çok problem yaşamıyorum. Ilk haftalardaki kasik agrilarim cok azaldı. Cok aç kalmadıkça mide bulantısı da yasamiyorum.

Elcanki @zafrina89 kızlar gözünüz Aydın olsun:))
Sagol canimmm darısı başınıza olsun insallahhhh

Sagol canim Senin yavrun da saglicakla buyusun insallah

Canim gozun aydin masallah guzel guzel buyusun bebisin insallah
İnsAllah hatunlar sagolunn

Gecmis olsun canim kızçeler de pek nazlı kiyamam ya. İyiyim canim ben. Allaha şükür çok problem yaşamıyorum. Ilk haftalardaki kasik agrilarim cok azaldı. Cok aç kalmadıkça mide bulantısı da yasamiyorum.
Sağol cnm.güzel cnm hepimiz belirtisiz sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah.

Sen bide bana sor manyak heyecan var :). Hayirlisi ne ise o olsun... 14 şubatta öğrenirim varsa tam adet günüm eşime artık hediyemi verieim :) İNŞALLAH YA ALLAH !! :)
Sevgililer günü hediyesi olsun inşallah:) test falan yaparsan mutlaka yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…