amin canım :)Gozun aydin canim darisi kalp atislarina insallah rabbim tum bekleyenlere nasip etsinmasallah
bnm kasık ağrımda büyük ölçüde kayboldu kese iice yerleştikten sonra ağrı azalıyo heraldeGecmis olsun canim kızçeler de pek nazlı kiyamam ya. İyiyim canim ben. Allaha şükür çok problem yaşamıyorum. Ilk haftalardaki kasik agrilarim cok azaldı. Cok aç kalmadıkça mide bulantısı da yasamiyorum.
Kızlar dün güzel bir rüya gördüm. Rüyamda erkek bebek getirip kucağıma bırakıp gittiler
Kar gibi bembeyaz tosuncuk bir bebekti. Ve gülücükler saçıyordu. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..
Ay ay gözünüz aydın masallahhhhhAblacim elhamdulillah her sey yolunda.. oynamaya bile başlamış minik. Babasının ağzı kulaklarında kime benzedigi belli oldu dedi:) doktorum da cok guzel buyumus, kesende guzel büyümüş, suyunda iyi dedi... sanki olimpik havuzda gibi nasil oynuyor dedi.. 3 hafta sonra cinsiyetini soylicem dedi.. ama ben bu ultrasonu görünce erkek yegenlerimin goruntuleri gozumde canlandi.. :) herkese Rabbim taddirsin bu duyguyuuu... ablacim gordugun ruya da hayirlara vesile olcak insallah. Bu ay guzel baslangiclarin olsun saglicaklaa insAllah!
Canim tam 9+5'iz.. cok iyiyiz elhamdülillah. Rabbim sağlıklı sihaatli kavustursun hepimizi yavrularımıza
saolun kızlarr darısı pıtpıtlara inşallah ve tabi sizlere artık hamile dualarımız çoğalıp çoğalıp hamilelerimizi çoğaltsın 6.58mm yazıo tam olarak ultrasonda 5 hafta 0 gün gözüküyo ama doktor hafta söylemedi daha çok küçük 2 hafta sonra bakalım bida dedi bebek gözükünce hafta net belli olur heralde kan idrar fln verdim geldim ferritini sordum kanında sıkıntı yok şimdi tkviye başlamayalım dedi bidakine idrara sıkışık gel dedi imom kullanıyorum dedim 400mcg folik varsa devam edebilirsin dedi enfeksiyon için fitili kullanamadm dedm bebrk çok küçük şikayetin yoksa kullanma şimdilik dedi öyle 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum
evdeym canım keseyi gördük idrara sıkış diildim hatta idrar teatini bile zor verdim ama bn 4000 fln olması lazm bugün diince önde üsten bakaöım gözükmezse vajinal bakarız dedi gözüktü kese 6.58mm daha çok küçük 2 hafta sonra gel bebeğide görelim dedi kan testlerini fln verdim geldm
Arkadaslar beni merak eden soran herkese cok tesekkurler. Dun aksam kan testimi verdim ne yazık ki 2.denemem de negatif. Allah ın takdir i ilahisi. Uzgunum ama yapacak bir sey yok. Kısmet..
Kuzgunum test Gününü sormuştum ama yazımı görmedin sanırım canım.. Güzel haberlerini bekliyorum gülüm.. Dualarım seninle...
pazartesi gunu sabah yapcam yukseklikten beri 13 gun gecmis oluyor . Hatta kan testide veririm.Sevgililer günü hediyesi olsun inşallah:) test falan yaparsan mutlaka yaz
Demistim sana insallah tez zamanda iyi haberler vericeksin sende.Kızlar bu soğan suyu bir mucizeee...
Bence de canim. Benimde keseden 1-2 gun once azaldı baya suan yok denecek kadar az. Demek yerleşme ile alakalı diye düşündüm bendebnm kasık ağrımda büyük ölçüde kayboldu kese iice yerleştikten sonra ağrı azalıyo heralde
Demistim sana insallah tez zamanda iyi haberler vericeksin sende.
Bence de canim. Benimde keseden 1-2 gun once azaldı baya suan yok denecek kadar az. Demek yerleşme ile alakalı diye düşündüm bende
Ikinizinde hamileligi insallah iyi gecer ve allah tamamina erdirir insallah kizlar :) allah saglikla mutlulukta bebis buyutmeyi nasip etsinbnm kasık ağrımda büyük ölçüde kayboldu kese iice yerleştikten sonra ağrı azalıyo heralde
saol canım darısı sana ve diğer kızlara olsun inşallahAyy. Ne güzel rüya inşallah gerçek olurrrt
Ay ay gözünüz aydın masallahhhhh
Gözün aydın cnm. Ah o idrara sıkışma YÖK mu. Ama değer her şey minnak için
Hayırlısı olsun cnm. Tez zamanda inşallah gelir. Demesi kolay yaşayan bilir bilirim...
Kuzum uyudum Yen'i uyandım. 22 şubat amin cnm sağol cümlemize Hayrullah bebişler olsunn
amin darısı sizlere olsun :)Ikinizinde hamileligi insallah iyi gecer ve allah tamamina erdirir insallah kizlar :) allah saglikla mutlulukta bebis buyutmeyi nasip etsin
amin darısı sizlere olsun :)
Insallah canim tez zamanda sizlere de hayirli saglikli hamilelik nasip etsin rabbimIkinizinde hamileligi insallah iyi gecer ve allah tamamina erdirir insallah kizlar :) allah saglikla mutlulukta bebis buyutmeyi nasip etsin
Insallah canim tez zamanda sizlere de hayirli saglikli hamilelik nasip etsin rabbim
Amin canım inşallah..hayır olsun inşallah
Amin canım inşallah ya.. 22 şubat bayramın olsun inşallah canım benim.. Dualarım seninle.. Ben senden çok umutluyum. Rabbim bu sefer ol demiştir inşallah... Hislerim öyle diyor inşallah tutar...Ayy. Ne güzel rüya inşallah gerçek olurrrt
Ay ay gözünüz aydın masallahhhhh
Gözün aydın cnm. Ah o idrara sıkışma YÖK mu. Ama değer her şey minnak için
Hayırlısı olsun cnm. Tez zamanda inşallah gelir. Demesi kolay yaşayan bilir bilirim...
Kuzum uyudum Yen'i uyandım. 22 şubat amin cnm sağol cümlemize Hayrullah bebişler olsunn
Inşallah bebiştendir canım...Kızlar dehşet göğüs ağrım var ğstüne yatamıyorum bile .. adet zamanı böyle olmazdı sadece ağrırdı bu bildiğiniz ucuna dokunamıyorum .. kasıklarımda da ara ara sancılanma batma oluyo.. dehşet karnım sertleşti :S
Veson canım nasılsın bişi sorcam
Benim dün akşam hafiflemişti yanmam sabah ilk wcye gittiğimde kötü koku fenaydı yine başladı yanma sonra silinirken peçeteye baya pembelik geldi sonra rahatlayım diye sıcak suya oturayım dedim sonra suyun içinde iplik gibi pembeli kırmızılı kan gördüm ufak ufak pıhtıydı sanki korktum biraz ne olmuş olabilir sen yaşadınmı hiç böyle bişey anlamadım hiç bu idrar yoluyla ilgili bir sorun değil mi yoksa rahimden mi geldi bu pıhtılar
üromisin diye bişey mi o tek kullanımlık tozcanım msjını tesadüfen gördüm ama hemen anlatayım. geçen gün hastanelik oldum ben sistitten. artık kanamalı sistit e çevirmişti. idrarın sonundaki acıyla beraber bende kan gördüm sabaha kadar peçetede. sonra tek kullanımlık toz kullandım 8 saat idrara çıkmadım doktor tavsiyesiyle Allah a şükür atlattım. ihmal etme doktora görün. geçmiş olsun.
Chart a baksana bi canım nasıl gidiyor sence ?Inşallah bebiştendir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?