Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun canim kızçeler de pek nazlı kiyamam ya. İyiyim canim ben. Allaha şükür çok problem yaşamıyorum. Ilk haftalardaki kasik agrilarim cok azaldı. Cok aç kalmadıkça mide bulantısı da yasamiyorum.
bnm kasık ağrımda büyük ölçüde kayboldu kese iice yerleştikten sonra ağrı azalıyo heralde

Ayy. Ne güzel rüya inşallah gerçek olurrrt

Ay ay gözünüz aydın masallahhhhh

Gözün aydın cnm. Ah o idrara sıkışma YÖK mu. Ama değer her şey minnak için

Arkadaslar beni merak eden soran herkese cok tesekkurler. Dun aksam kan testimi verdim ne yazık ki 2.denemem de negatif. Allah ın takdir i ilahisi. Uzgunum ama yapacak bir sey yok. Kısmet..

Hayırlısı olsun cnm. Tez zamanda inşallah gelir. Demesi kolay yaşayan bilir bilirim...

Kuzgunum test Gününü sormuştum ama yazımı görmedin sanırım canım.. Güzel haberlerini bekliyorum gülüm.. Dualarım seninle...

Kuzum uyudum Yen'i uyandım. 22 şubat amin cnm sağol cümlemize Hayrullah bebişler olsunn

Veson canım nasılsın bişi sorcam
Benim dün akşam hafiflemişti yanmam sabah ilk wcye gittiğimde kötü koku fenaydı yine başladı yanma sonra silinirken peçeteye baya pembelik geldi sonra rahatlayım diye sıcak suya oturayım dedim sonra suyun içinde iplik gibi pembeli kırmızılı kan gördüm ufak ufak pıhtıydı sanki korktum biraz ne olmuş olabilir sen yaşadınmı hiç böyle bişey anlamadım hiç bu idrar yoluyla ilgili bir sorun değil mi yoksa rahimden mi geldi bu pıhtılar

Demistim sana insallah tez zamanda iyi haberler vericeksin sende.

Bence de canim. Benimde keseden 1-2 gun once azaldı baya suan yok denecek kadar az. Demek yerleşme ile alakalı diye düşündüm bende
bnm kasık ağrımda büyük ölçüde kayboldu kese iice yerleştikten sonra ağrı azalıyo heralde
Ikinizinde hamileligi insallah iyi gecer ve allah tamamina erdirir insallah kizlar :) allah saglikla mutlulukta bebis buyutmeyi nasip etsin

saol canım darısı sana ve diğer kızlara olsun inşallah

Kızlar dehşet göğüs ağrım var ğstüne yatamıyorum bile .. adet zamanı böyle olmazdı sadece ağrırdı bu bildiğiniz ucuna dokunamıyorum .. kasıklarımda da ara ara sancılanma batma oluyo.. dehşet karnım sertleşti :S

hayır olsun inşallah
Amin canım inşallah..
Amin canım inşallah ya.. 22 şubat bayramın olsun inşallah canım benim.. Dualarım seninle.. Ben senden çok umutluyum. Rabbim bu sefer ol demiştir inşallah... Hislerim öyle diyor inşallah tutar...

Inşallah bebiştendir canım...

canım msjını tesadüfen gördüm ama hemen anlatayım. geçen gün hastanelik oldum ben sistitten. artık kanamalı sistit e çevirmişti. idrarın sonundaki acıyla beraber bende kan gördüm sabaha kadar peçetede. sonra tek kullanımlık toz kullandım 8 saat idrara çıkmadım doktor tavsiyesiyle Allah a şükür atlattım. ihmal etme doktora görün. geçmiş olsun.

üromisin diye bişey mi o tek kullanımlık toz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…