Canım tablonda sadece 2 ilişki gözüküyor ve çatlama zamanı değil. İlişkileri girmedin mi? İlişki varsa eğer yumurtlama döneminde tablon güzel gidiyor diyebiliriz. DPO 12 den sonra daha da netlesir.. Bat ne zaman?İnşallah bebiştendie canım benim
Chart a baksana bi canım nasıl gidiyor sence ?
İlişki girmedim daha bugün yaptım bunu :). Bat ayın14 ü :)Canım tablonda sadece 2 ilişki gözüküyor ve çatlama zamanı değil. İlişkileri girmedin mi? İlişki varsa eğer yumurtlama döneminde tablon güzel gidiyor diyebiliriz. DPO 12 den sonra daha da netlesir.. Bat ne zaman? Eki Görüntüle 1952275
Esinin tanidiklari is arkadaslarinin esleri felan bilebilr yada evine en yakin olani sec ilk etapta sonra mecbur begenmezsen degisiklik yaparsin tatlimaaa gercekten mı ama özel arastırmak ıcın kendıme gelmem lazım
Leyloş ağzından bal damlıyorAmin canım inşallah..
Amin canım inşallah ya.. 22 şubat bayramın olsun inşallah canım benim.. Dualarım seninle.. Ben senden çok umutluyum. Rabbim bu sefer ol demiştir inşallah... Hislerim öyle diyor inşallah tutar...
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirÇok şükür cnm kız biraz rahatsız onunla ilgileniyorum sen nasılsın?
İlişki girmedim daha bugün yaptım bunu :). Bat ayın14 ü :)
Inşallah sonu bebiş olsun canım.. Tablon güzel şuanda inşallah böyle devam ederde güzel haber alırız sendende...Hiç boş geçmesik o 14.günden 19. Güne kadar ödevimizi yaptık
Leyloş ağzından bal damlıyor
Amin demek.lazim hemen
Sapl canım şu anda iyiyim sabah yine tekrar ederse giderim heralde çok canım yandı bu sabahcanım msjını tesadüfen gördüm ama hemen anlatayım. geçen gün hastanelik oldum ben sistitten. artık kanamalı sistit e çevirmişti. idrarın sonundaki acıyla beraber bende kan gördüm sabaha kadar peçetede. sonra tek kullanımlık toz kullandım 8 saat idrara çıkmadım doktor tavsiyesiyle Allah a şükür atlattım. ihmal etme doktora görün. geçmiş olsun.
Cnm su içmeye devam et gerçekten iyi geliyor.idrar yolu enfeksiyonunda idrarda kan da görülebiliyor.idrardan gelmiş olabilir.vajinadan da.cd kaçtasın Yerleşme falan yada ovulasyon falan olabilir mi?Veson canım nasılsın bişi sorcam
Benim dün akşam hafiflemişti yanmam sabah ilk wcye gittiğimde kötü koku fenaydı yine başladı yanma sonra silinirken peçeteye baya pembelik geldi sonra rahatlayım diye sıcak suya oturayım dedim sonra suyun içinde iplik gibi pembeli kırmızılı kan gördüm ufak ufak pıhtıydı sanki korktum biraz ne olmuş olabilir sen yaşadınmı hiç böyle bişey anlamadım hiç bu idrar yoluyla ilgili bir sorun değil mi yoksa rahimden mi geldi bu pıhtılar
Canım cd 17 deyim muhtemelen 14 de yum oldu ağrı ve akıntıdan tahmin ediyorum olmayabilirde tabi su içiyorum.midem bulandı artık çok halsizim hiç bi iş yapamadım sabahtan beri yattım hep idrardan pıhtı gelir mi bajinadan geldiyse eğer de enfeksiyon kaynaklı olabilşr mi kiCnm su içmeye devam et gerçekten iyi geliyor.idrar yolu enfeksiyonunda idrarda kan da görülebiliyor.idrardan gelmiş olabilir.vajinadan da.cd kaçtasın Yerleşme falan yada ovulasyon falan olabilir mi?
@Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatir
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatir
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatir
Sağolun kızlar sabah Bayağı kötü idi şimdi fena değil sanki Boğaz gibi geldi bana bilemedim ateş oldu biraz.halsizlik falan yattı sürekli.bizimki 15 tatilde de devam etti cnm.ama öğrenci sayısı azdı.dediğin gibi Say'ı artınca da olmuş olabilir.benden de bulaşmış olabilir.geçen gün beni de yokladı gitti.Inşallah sonu bebiş olsun canım.. Tablon güzel şuanda inşallah böyle devam ederde güzel haber alırız sendende...
kocaman aminnnnnnn canım benim... Veson geçmiş olsun kuzucuğuna canım.. Gripmi oldu.okullar açıldı hastalık başladı.. Ben bir haftadır göndermedim.. Öğretmen değişti onunla bile tanışamadık daha.. Inşallah iyi olur..
Inşallah sonu bebiş olsun canım.. Tablon güzel şuanda inşallah böyle devam ederde güzel haber alırız sendende...
kocaman aminnnnnnn canım benim... Veson geçmiş olsun kuzucuğuna canım.. Gripmi oldu.okullar açıldı hastalık başladı.. Ben bir haftadır göndermedim.. Öğretmen değişti onunla bile tanışamadık daha.. Inşallah iyi olur..
Sapl canım şu anda iyiyim sabah yine tekrar ederse giderim heralde çok canım yandı bu sabah
Hiç deme kış günü soğukta içmek çok zor hele sürekli wc ye gitmek zor geliyor:) vajinal enfeksiyonda benden kan gelmemişti idrardır herhalde seninki benimkinden de fazla oldu sanırımCanım cd 17 deyim muhtemelen 14 de yum oldu ağrı ve akıntıdan tahmin ediyorum olmayabilirde tabi su içiyorum.midem bulandı artık çok halsizim hiç bi iş yapamadım sabahtan beri yattım hep idrardan pıhtı gelir mi bajinadan geldiyse eğer de enfeksiyon kaynaklı olabilşr mi ki
Yani tablo guzel ama tabii son anda düşen ateşler de olduğu icin beklemek lazim az kalmis zaten bata. sonu guzel olsun insallahAmin canım inşallah.. ilk bebeğimdeki hüsranı önce bana sonra kimseye allah göstermesin.. pozitif olalım:) benim chartıma baktın mı nasıl sence ? Yani sizce ?
Urocare verdi bana doktor tek doz. 3 gun sonra idrar kültürü yaptir tekrar dedi.üromisin diye bişey mi o tek kullanımlık toz
ben mantar olduğumda üromisin toz vermişti bn idrardada sıkıntı varsa oda gitsin diye mi verdi acaba diye düşünmüştümYani tablo guzel ama tabii son anda düşen ateşler de olduğu icin beklemek lazim az kalmis zaten bata. sonu guzel olsun insallah
Urocare verdi bana doktor tek doz. 3 gun sonra idrar kültürü yaptir tekrar dedi.
Mantar demeben mantar olduğumda üromisin toz vermişti bn idrardada sıkıntı varsa oda gitsin diye mi verdi acaba diye düşünmüştümayy yine aklıma grldi mantar kimsenin başına gelmesin çok fena
Evet soğan kürünüSOĞAN kürü mü diyorsun hayırdır?
Evet ya ..inş canım ..Allah'ın vermiş olduğu nimetlerden medet umdum..Demistim sana insallah tez zamanda iyi haberler vericeksin sende.
Bence de canim. Benimde keseden 1-2 gun once azaldı baya suan yok denecek kadar az. Demek yerleşme ile alakalı diye düşündüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?