Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim seninkiler de sıkı sıkı tutunsun insallahhh

Hiç deme kış günü soğukta içmek çok zor hele sürekli wc ye gitmek zor geliyor:) vajinal enfeksiyonda benden kan gelmemişti idrardır herhalde seninki benimkinden de fazla oldu sanırım
Galiba canım ya yatılı öisafir de geldi inşallah geçer yoksa bittim ben

Esinin tanidiklari is arkadaslarinin esleri felan bilebilr yada evine en yakin olani sec ilk etapta sonra mecbur begenmezsen degisiklik yaparsin tatlim
yenıdogan unitesi olan ve kolay ulaşılabilir bir kac tanesınden baslayacagım. direk ıdıp bakacagım . hatta muayeneye gırıp bakıcam artık

B BenanAsiye canım nasılsın ? nerelerdesin ?
@"izz ve passionete canlar çok sağ olun sorduğunuz için. Ya ben günlerdir yarım yamalak girdim çıktım okuyamadım da neler oldu. İnşallah herkes güzel haberler almıştır.. Ya beni zorlamaya başladı çok bulan tim var. Yesemde yemesemde. Yesek pişman yemesem mide kazintisi. Şaşırdım. Birde belim ve sırtımda çok ağrı var. Doktor normal dedi. Su an tam adet zamanım biraz ondan da fazla herhalde. Gün boyu genelde uzaniyorum. Çok uykum var ama uykuya dalamiyorum.ve gecmeyen bir yorgunluk. Şikayetçi değilim ama şaskınım .ilk gebeligim hiç böyle değildi. Her halimize şükür. Sağlıcakla alalimda . Sizler nasılsınız naptınız?

birde 24. hafta aşı yapılmalıymıs saglık ocagı öyle dedı bana
Tetanoz aşısı konusunda da doktoruna danış canım bazen istemiyorlar yapılmasını içeriğinden dolayı ağır gelebilir diye bazı doktor sakınca görmüyor olmanı tavsiye ediyo

Tetanoz aşısı konusunda da doktoruna danış canım bazen istemiyorlar yapılmasını içeriğinden dolayı ağır gelebilir diye bazı doktor sakınca görmüyor olmanı tavsiye ediyo
Tetanoz asisi olursaniz unutmayin saga yaptirin 1 hafta yakin sislik ve aci oluyor 15den sonra sola yatilmasi oneriliyor asi yerinin ustune yatma feci can yakiyor kizlar..
Birde hamile yastigi aldim ben bel kalca sirt ve gobus destekli rahat yatiyorum.. tavsiye ederim

Evet ya rahat uyku ne kadar önemli ben hiç rahat uyuyamıyorum tıkanıyorum çok fazla burun bandı mi denesem

Hepinize bir sorum var kızlar.. şimdi atıyorum gece 1de uyudun 3 te kalktınn ateşini ölçtün 36.7 çıktı 3 te geri yattın sabah 7 de ölçtün 36.9 çıktı şimdi hangisini yazmak lazım.. bu yöntemde deliksiz en az 3 saat uyumak lazım diye biliyorum :S

❤❤❤maşallah sağlıcakla devam etsin inşallah.

bızde hep kız isterdik ama banada erkek gibi geliyor passionete de yle diyor. hadı bakalım ne olacak :)
Benim içimde kız erkek hissi yok:) eşimin ailesinde kız oranı o kadar düşük ki. Kı olursa sürpriz olur. Biz cinsiyetini ogrenmeyeceğiz:))) nasip kısmet:)

Reactions: iiz
elmol
Canım cinsiyet belli olmuş:) Ayy çok sevindim. Saglicakla kucaginada almak nasip olsun inşallah. Hep beraber:)

Ya burada da o işin başka bir saçma tarafı var. Dokuz ay kontrollerini her mahallede olan kadın doktorlarından istediğin birine yaptiriyorsun. Sonra doğuma hastaneye gidiyorsun. Kim gelirse ben doktoru mu çok seviyorum ama onun benim doğumuna girmesi imkansız mesela.

Öl
Ölçüm saatin hangisi ise onu giriyorsun

Normalde kaçta ölçüyorsun

Gecmis olsun canim. Benim aslinda pek sikayetim yok ara ara kasik agrisi oluyor o kadar. Bir de sabahlari kafam kazan gibi uyaniyorum cok agriyor ve burnum kanamış ve kurumuş oluyor içinde. Sizin de oyle oluyormu?

Saol canim tavsiye için önden tecrubelilerin yol gostermesi iyi oluyor bizim için

Her sabah ayni saatte ve 3 saat uyku ole daha net sonuc alırsın canim.

SaskinAnne nerelerde o da görünmüyor sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…