Evet canim burun icinde kabuklanma oluyor kanama oluyor..vucudumuz normaldende hizli calisiyor benimde ilk zaman bas zonklamasi olurdu temiz hava baska care yok.zaten dogru duzgun gebelikte kullanilacak ilacta yok basta sen yavruna zarar gelmesin diye kullanmak istemiyorsun tabi..ilk zaman vucut alisana kadar sersemlik oluyor.benim alttaki gebelik takvimi uyuyordu ondada ufak ipuclari oluyorGecmis olsun canim. Benim aslinda pek sikayetim yok ara ara kasik agrisi oluyor o kadar. Bir de sabahlari kafam kazan gibi uyaniyorum cok agriyor ve burnum kanamış ve kurumuş oluyor içinde. Sizin de oyle oluyormu?
Saol canim tavsiye için önden tecrubelilerin yol gostermesi iyi oluyor bizim için
Her sabah ayni saatte ve 3 saat uyku ole daha net sonuc alırsın canim.
@SaskinAnne nerelerde o da görünmüyor sanki
Burun bandında hiçbir kimyasal yok hatta nette nasıl yapıldığı bile yazıyor ama ben beceremedim:)kızım için horluyor diye Bayağı araştırmıştım:)Basini yuksek tutarak yat canim burun bantini dr danisma lazim onlarda herhangi bir icerik varmi bilmiyorum
Damlanın ismi gold mix canım. Ben kızıma kullanıyorum. Süper açıyor...
Evet orda yazanlar hep çıkıyor. Benim baya bir önde gidiyor ordaki takvim.Evet canim burun icinde kabuklanma oluyor kanama oluyor..vucudumuz normaldende hizli calisiyor benimde ilk zaman bas zonklamasi olurdu temiz hava baska care yok.zaten dogru duzgun gebelikte kullanilacak ilacta yok basta sen yavruna zarar gelmesin diye kullanmak istemiyorsun tabi..ilk zaman vucut alisana kadar sersemlik oluyor.benim alttaki gebelik takvimi uyuyordu ondada ufak ipuclari oluyor
Canım bence sen artık test yap ben hamile olduğunu düşünüyorumHepinize bir sorum var kızlar.. şimdi atıyorum gece 1de uyudun 3 te kalktınn ateşini ölçtün 36.7 çıktı 3 te geri yattın sabah 7 de ölçtün 36.9 çıktı şimdi hangisini yazmak lazım.. bu yöntemde deliksiz en az 3 saat uyumak lazım diye biliyorum :S
Geçmiş olsun cnm reklamlardaki burun bandı çok Pahalı bim de çok uygun vardı almıştım ama kıza 2 kez kullandım fazla kullanamadık burnu tahriş oldu.ama eşim çok yorgun olunca horluyor.arada ona takıyorum kendisi nefesimi açmıyor diyor ama farkında değil horultusu bandı takınca azalıyor.yoksa ben uyuyamıyorum:))Veson FreeSoull çok sagolun kızlar bilgi için gerçekten kaliteli bi uyku uyumayali aylar oldu su sıra alerjim azdı hapşırık tiksirik tikaniklik iş yoğunluğu vücudum sapir sapir dökülüyor hissediyorum yıllık izin alıp bi hafta dinleneyim diyorum doğum sonrasına bırakacaktım ama dayanabilir miyim bilmiyorum
Gecmis olsun canim. Benim aslinda pek sikayetim yok ara ara kasik agrisi oluyor o kadar. Bir de sabahlari kafam kazan gibi uyaniyorum cok agriyor ve burnum kanamış ve kurumuş oluyor içinde. Sizin de oyle oluyormu?
Saol canim tavsiye için önden tecrubelilerin yol gostermesi iyi oluyor bizim için
Her sabah ayni saatte ve 3 saat uyku ole daha net sonuc alırsın canim.
@SaskinAnne nerelerde o da görünmüyor sanki
amin canım hepimizin inşallah diğer kızlara da en kısa zamanda sağlıkla❤❤❤maşallah sağlıcakla devam etsin inşallah.
AA o zaman ben eşime de takayımGeçmiş olsun cnm reklamlardaki burun bandı çok Pahalı bim de çok uygun vardı almıştım ama kıza 2 kez kullandım fazla kullanamadık burnu tahriş oldu.ama eşim çok yorgun olunca horluyor.arada ona takıyorum kendisi nefesimi açmıyor diyor ama farkında değil horultusu bandı takınca azalıyor.yoksa ben uyuyamıyorum:))
Evet canim kan hacmi basinci artiyor burun kanaması yasamaniz normal gibi bisey yaziyordu öyle hatirliyorum ben de.Canım bana da bir kaç kez oldu o burun kanaması hatta buraya kızlara sormuştum. Normal demişlerdi. Korkulacak bir şey degilmis
Amin Canımcım aynen oyle ilk defa içime sindi iyilescegime dair umudum oldu
Butun gunum hastanede gecti yine ama degdi hatta yorgunluk bile hissetmedim
Evet randevu aldım ama esim pek istemiyor özelden mesaj atanlar var gitme diye kafam cok karıstı belkide gitmeyiz
Amin vesoncum cok sagol derdi veren dermanıda verir inşallah
Sagol gulum Allah razı olsun Bebiş için tüpe yonlendirdi zaten kisti tüp bebek drumuz degerlendirsin dedi.seneye kadar ara verdim inş dogal yolla gelir bebiş
keseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
İnşallah canım yarın direk kan testi vericem inşallah :)Canım bence sen artık test yap ben hamile olduğunu düşünüyorum
Korkumdan doktora gitmiyorum abla, 32. Haftayi bekliyorum. Gecen hafta gel bakalim dedi 32 yi beklesek olmaz mi dedim. Olur dedi. Ben de bekliyorum iste ayin 22 sinde randevum ablacim.Damlanın ismi gold mix canım. Ben kızıma kullanıyorum. Süper açıyor...
Themodernmumma canım nasılsın? Son durum nedir? Inşallah herşey yolundadır...
Korkumdan doktora gitmiyorum abla, 32. Haftayi bekliyorum. Gecen hafta gel bakalim dedi 32 yi beklesek olmaz mi dedim. Olur dedi. Ben de bekliyorum iste ayin 22 sinde randevum ablacim.
Kıyamam olsaydım türkiyede ve sizin yaşadığınız yerde yardım etmeye seve seve gelirdim .. akrabanız yok mu yardım etsin sizeKizlar ben onumuzdeki ay taşınacağım Rabbim nasip ederse.. yavas yavas kolileri doldurayim hepsi bir güne birikmesin diyorum ama evimde bi okdr daginik.. camasir bulasir yerler derken yoruluyorum. Yavas yavas yapiyorum bi yapip 2 oturuyorum ama bu da beni tamamen isteksizlestiriyor..zaten tasincam diye pek bi temizlik yapasim gelmiyor ama benden sonra oturcaklar ayy nekdr pismis derler diye utaniyorum:))) beni tanimayacaklar ama yinede.. ben buraya ilk oturdugumda mutfak yagdan gozukmuyordu, demedigim kalmamisti:) umarim tasinacagim ev de beni yormaz :) amaan oldugu kdr.. dipbucaga girmem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?