- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim. Umarim senin de her sey yolunda ilerliyordur.Canim insAllah her sey yolunda ilerlemeye devam edecek. Bi yerlerde okumustum, bebeklerde genelde boyle bi durum olabiliyormus ama buyudukce kayboluyormus anne karninda. Doktorlar bunu da ek bilgi olarak soyleseler keske.. gecen topiclerde gezinirken denk geldi.. kendine dikkat et.. Allaha emanetsiniz
saol canım inşallah sağlıkla devam eder darısı sizlere olsun :)Dünden beri aklım sende bir türlü fırsat bulamadım girip bakmaya çok sevindim canım sağlıcakla büyüsün bebisin :)
Amin canım inşallah:)saol canım inşallah sağlıkla devam eder darısı sizlere olsun :)
yurt dışında mı yaşıyosunAmin canım inşallah:)
Evet canım Avustralya'dayurt dışında mı yaşıyosun
Bir yardimci al canim temizligi sen yapma daha cok erken yorarsin kendiniKizlar ben onumuzdeki ay taşınacağım Rabbim nasip ederse.. yavas yavas kolileri doldurayim hepsi bir güne birikmesin diyorum ama evimde bi okdr daginik.. camasir bulasir yerler derken yoruluyorum. Yavas yavas yapiyorum bi yapip 2 oturuyorum ama bu da beni tamamen isteksizlestiriyor..zaten tasincam diye pek bi temizlik yapasim gelmiyor ama benden sonra oturcaklar ayy nekdr pismis derler diye utaniyorum:))) beni tanimayacaklar ama yinede.. ben buraya ilk oturdugumda mutfak yagdan gozukmuyordu, demedigim kalmamisti:) umarim tasinacagim ev de beni yormaz :) amaan oldugu kdr.. dipbucaga girmem :)))
Cokkk uzakEvet canım Avustralya'da
En son arkadaşın biri onunla hamile kaldı.açıkcası ben biraz çekiniyorum 4 kayıp var.sağlıksızı spermleri de yumurtaya ulaştırır diye Endişe ediyorumKızlar preseed jel hakkında ne düşünüyorsunuz?
Korkma canım Allah büyüktür. Inşallah sağlıkla doğacak yavrun.. Çok emek verdin inşallah sonu güzel olacak canım.. Doktor dan çıkınca beni etiketlemeyi unutma. Inşallah güzel haberlerle geleceksin topice gülüm.. Dualarım seninle kuzum...Korkumdan doktora gitmiyorum abla, 32. Haftayi bekliyorum. Gecen hafta gel bakalim dedi 32 yi beklesek olmaz mi dedim. Olur dedi. Ben de bekliyorum iste ayin 22 sinde randevum ablacim.
uzak ailen türkiye de mi bizim bi akrabada orda ama nerde bilmiyorum tam :) kan testi veriirm dedin ya benanasiye de almanyadyfı sanırım idrar testleri burda pahalı diyodu o geldi aklımda türkiyede malum 5 tl hergün idrar testi yapabiliyosun ama özelde kanda baktırcaksan 70 tl ondan ilk idrar yap dicektm varsa ztn çıkıyo ama ülkenin şartları nedir bilmiyorum tabiEvet canım Avustralya'da
uzak ailen türkiye de mi bizim bi akrabada orda ama nerde bilmiyorum tam :) kan testi veriirm dedin ya benanasiye de almanyadyfı sanırım idrar testleri burda pahalı diyodu o geldi aklımda türkiyede malum 5 tl hergün idrar testi yapabiliyosun ama özelde kanda baktırcaksan 70 tl ondan ilk idrar yap dicektm varsa ztn çıkıyo ama ülkenin şartları nedir bilmiyorum tabi
Malesef ... ha diyince gidilmiyorCokkk uzakbenim iki ablamda orda dunyanin bir ucu...
Sağlıksız olunca zaten devam etmiyor kimyasallar sonuçlanıyor. Bu aşama da değil de .. 3. ayda 2 olumsuz yorumla (gelişme göstermeyen vücüdun bir bölümü) karşılaştım.En son arkadaşın biri onunla hamile kaldı.açıkcası ben biraz çekiniyorum 4 kayıp var.sağlıksızı spermleri de yumurtaya ulaştırır diye Endişe ediyorum
Aynen canim hem maddi hem manevi.Rabbim yardimcin olsun insallah saglikla alirsin guzel haberi ☺Malesef ... ha diyince gidilmiyor( uçakla 22 saat sürüyor (
Kimyasal olsa yine iyi de kürtaj olmak zorunda kalmak kötü 3 kez kürtaj oldumSağlıksız olunca zaten devam etmiyor kimyasallar sonuçlanıyor. Bu aşama da değil de .. 3. ayda 2 olumsuz yorumla (gelişme göstermeyen vücüdun bir bölümü) karşılaştım.
Ay hadi inşallah güzel haberler verirsin çizgi doğru yerde ise dpo10 dasın senin idrarda erken çıkıyor diye Hatırlıyorum belki çıkar ki belki de daha önce Çatladı o daha iyi:)Veson canım benim en erken ne zaman test yapmam doğru olur ya benim bu ay saniyelik kramplar ve göğüslerde çok hassasiyet var bide gün içinde çok su içmemiş olmama rağmen wc den çıkamıyorum persembe test yapsam çıkar mı ki varsa yoksa diye
Cizgi sanki 3 gun oncede? Sence de mi oyle.. Simdiki yerdeyse behice'ninki gibi olur insAllah. Senin de düşüş var.. degisik ilerlemis tablon, yarin yuksek cikar insAllah!Ay hadi inşallah güzel haberler verirsin çizgi doğru yerde ise dpo10 dasın senin idrarda erken çıkıyor diye Hatırlıyorum belki çıkar ki belki de daha önce Çatladı o daha iyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?