Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim. Umarim senin de her sey yolunda ilerliyordur.

Bir yardimci al canim temizligi sen yapma daha cok erken yorarsin kendini

Korkumdan doktora gitmiyorum abla, 32. Haftayi bekliyorum. Gecen hafta gel bakalim dedi 32 yi beklesek olmaz mi dedim. Olur dedi. Ben de bekliyorum iste ayin 22 sinde randevum ablacim.
Korkma canım Allah büyüktür. Inşallah sağlıkla doğacak yavrun.. Çok emek verdin inşallah sonu güzel olacak canım.. Doktor dan çıkınca beni etiketlemeyi unutma. Inşallah güzel haberlerle geleceksin topice gülüm.. Dualarım seninle kuzum...

Evet canım Avustralya'da
uzak ailen türkiye de mi bizim bi akrabada orda ama nerde bilmiyorum tam :) kan testi veriirm dedin ya benanasiye de almanyadyfı sanırım idrar testleri burda pahalı diyodu o geldi aklımda türkiyede malum 5 tl hergün idrar testi yapabiliyosun ama özelde kanda baktırcaksan 70 tl ondan ilk idrar yap dicektm varsa ztn çıkıyo ama ülkenin şartları nedir bilmiyorum tabi

Burda hamilelik testleri pahalı ama kan baktırcam falan desem hemen alıp bakarlar :) kan tahlili yaptırcam o yüzden . Hayırlısı bakalım. İlk gebeliğimi yumurtlamadan sonraki 14. Gününde öğrendim. 16.1 idi . Su an 13. Gün yarın varsa belli olur inşallah.. eşimlede zor zamanlar geçiriyoruz . Bebeğe ihtiyacımız var .. gurbetlikde zor kardeşlerim.. rabbim bi evlat versede onunla oyalansaö diyorum

Veson canım benim en erken ne zaman test yapmam doğru olur ya benim bu ay saniyelik kramplar ve göğüslerde çok hassasiyet var bide gün içinde çok su içmemiş olmama rağmen wc den çıkamıyorum persembe test yapsam çıkar mı ki varsa yoksa diye

En son arkadaşın biri onunla hamile kaldı.açıkcası ben biraz çekiniyorum 4 kayıp var.sağlıksızı spermleri de yumurtaya ulaştırır diye Endişe ediyorum
Sağlıksız olunca zaten devam etmiyor kimyasallar sonuçlanıyor. Bu aşama da değil de .. 3. ayda 2 olumsuz yorumla (gelişme göstermeyen vücüdun bir bölümü) karşılaştım.

Ay hadi inşallah güzel haberler verirsin çizgi doğru yerde ise dpo10 dasın senin idrarda erken çıkıyor diye Hatırlıyorum belki çıkar ki belki de daha önce Çatladı o daha iyi:)

iiz canim sen her 3 haftada kontrollere gitmiyor musun? Ben dun gittim bebis gorundu.. 3 hafta sonra tekrar gidecegim cinsiyet söyleyecek.. herhangibi test yapmadilar bana henuz. Sadece 3 hafta once kan+idrar testi verdim..

Ay hadi inşallah güzel haberler verirsin çizgi doğru yerde ise dpo10 dasın senin idrarda erken çıkıyor diye Hatırlıyorum belki çıkar ki belki de daha önce Çatladı o daha iyi:)
Cizgi sanki 3 gun oncede? Sence de mi oyle.. Simdiki yerdeyse behice'ninki gibi olur insAllah. Senin de düşüş var.. degisik ilerlemis tablon, yarin yuksek cikar insAllah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…