Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi inşallah güzel haberler verirsin çizgi doğru yerde ise dpo10 dasın senin idrarda erken çıkıyor diye Hatırlıyorum belki çıkar ki belki de daha önce Çatladı o daha iyi:)
Bilmiyorum ama degisik biseyler oluyo.eşime bugün dedim böyle belirtiler var diye ne dese bi ütü testi yap bakalım kokacak mi dedi :) :) :)

Cizgi sanki 3 gun oncede? Sence de mi oyle.. Simdiki yerdeyse behice'ninki gibi olur insAllah. Senin de düşüş var.. degisik ilerlemis tablon, yarin yuksek cikar insAllah!
Bende hep 3 gün önceye çizgi çektirmek istiyorum şu birden yükselen değeri discard edince 3 gün önceye çekiyor çizgiyi

Cizgi sanki 3 gun oncede? Sence de mi oyle.. Simdiki yerdeyse behice'ninki gibi olur insAllah. Senin de düşüş var.. degisik ilerlemis tablon, yarin yuksek cikar insAllah!
Yok cnm ben bu aydan ümidi keseli çok oldu:) benim tablo aşağı doğru yöneldiyse biraz zor yükselir.neslihanın tablosunda da ben sanki daha önce Çatladı diye düşünüyorum hep.

Yok cnm ben bu aydan ümidi keseli çok oldu:) benim tablo aşağı doğru yöneldiyse biraz zor yükselir.neslihanın tablosunda da ben sanki daha önce Çatladı diye düşünüyorum hep.

benımde öyle zor geçiyor canm. atlatmaya cabalıyorum

Tetanoz aşısı konusunda da doktoruna danış canım bazen istemiyorlar yapılmasını içeriğinden dolayı ağır gelebilir diye bazı doktor sakınca görmüyor olmanı tavsiye ediyo
tamam mutlaka sorarım. söylediğin iyi oldu yoksa direk giderdim ama mutlaka ne aşısı diye sorardım

Ütü testi nasıl oluyor canım ilk kez duydum ? :)
Canım öyle bi test yokta ben diğer hamilelikte bat. a iki üç gün kala ütü yaparken çok kötü kokmuştu bana buharı teyzemle annem kokmuyor sen hamilesin demişti doğru çıkmıştı son gebelikte de bebek çalışması yoktu yum. Geçti diye dikkat etmemiştim sonra yine bat. Zamanı temizlik yapıyordum ütü çok kötü koktu aynı diğer sefer gibi yoksa hamile miyim dedim test yaptım pozitifti :)

Kizlar ben doktorla konustum . Bunay yumurtlamissin kesinlikle dedi. Eger gecikirse 1 hafta kan testini o zaman yapalim dedi. Cunku adetinin gecikmemesi lazim hamile degilsen dedi . Sonucta yumurtlama olmus progesterone hormonu 42 cikmis :-O iyi dimi ?

Veson ateşin düşmüş keşke bi ayda şaşırtsa ateşin bizi aslında senin herşeyin düzenli bi ayda ateş ölçme bi kerede akışına bırakıp deneseniz belki işe yarar hani arkadaşlar diyo ya kafamdan sildim geldi o ay diye

Evet canim progestan cok iyi cik.mis insallah bebis vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…