Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben dun yine dayanamadim dinlene dinlene temiZlik yaptim (supurdum sildim viledayla) ama belim baya agrimis.. sonrasinda hep yattim. Belimin agrisi bacaklarima inmis dunden beri cok tedirginim insallah agrilar gecer.. acaba diyorum hamladim mi.. kas agrisi olustu sadece..

Günaydın kızlarr.. Benim stresli günler başlıyor her ovulasyon öncesi karar veriyorum relax olup akışına bırakmaya ama maalesef başaramıyorum.. Dün sulu akıntıyı görene kadar süperdi hatta ov. testine bile başlamamıştım henüz o denli bırakmıştım amma velakin akıntıdan sonra bir lh patlatayım dedim demez olaydım pozitif çıktı. Gece doğru dürüst uyuyamadım yine erken çatlamaya kalkacak bu yum.lar diye.. Ateşimi de 06:30 da uyandım öyle ölçtüm. Klomen geçen ay 13. gün testi pozitif yapmıştı bu ay çift doz olunca öne çekti galiba :/

Bu gunleri guzel degerlerndir o zamansa

dikkat et canım yaa bende senin gibiydim hamile diil sanki heman gibi hissediyodum kendimi Dinlen biraz

kızlar testlerin henüz bukadarı çıkmış varmı önlem alınması gereken bişey acaba tsh 1.68 idi hormonlara baktırdığımda 2.61 olmuş şimdi fotoyu da ekleyemedim biraz daha kırpıp bakıyım bari büyük dio

değerlerle referanslar ayrı foto oldu ama :)

Eklentiler

• 20170213_092912.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 20170213_092922.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 43
Fena degil yani sorun yok gibi ben tiroidlerden sorun cekiyorum hap kullaniyorum. 3 u gecmemesi lazim . En ideali 1.5 falanmis :S benimde hap kullanmazsam 11 bile oluyo kullanınca 1.5-2 ye düşüyor

dovcem seni yapma yavrucum 12 13 hafta bitene kadar cok dikkat etmek gerekiyor.Allah korusun sonra uzulmek var birak pis kalsin

Dansite 1020 gecince hafif bir idrar yolu iltihabi var derler ama bol su ic onun icin..tsh da 2 nin altinda olmasi gerektigini soylerler dr uygun gorurse ilac baslar zaten asiri yuksek degil 4 sinir zaten.
ya okdr susuzdum ki kaba bi parmak derinliğinde idrar anca verebildim aç gitmiştim doktoruda aç bekledm o yoğunluk ondan bence

Kızlar idrar yolu engelsiyonu bel ağrısı yapar mı yüreyemeyecek kadar

Çok iyi çıkmış inşallah bebiş de vardır:)

Ay bilmiyorum ki cnm ya bu ay aslında fitil Yüzünden çalışmalar gecikti ff çizgiyi çekti ama bence bir gün önce Çatladı.bugün gelmezse yarına regl kesin gelir.bu ay da smear falan aldırmayı düşünüyorum.histereskopiden sonra hep rahatsıxlıklarla uğraştım.ateşi bırakamasam da uzak kalmaya çalışacağım nasıl olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…