Insallah canim..Evet canim progestan cok iyi cik.mis insallah bebis vardir
Bu gunleri guzel degerlerndir o zamansaGünaydın kızlarr.. Benim stresli günler başlıyor her ovulasyon öncesi karar veriyorum relax olup akışına bırakmaya ama maalesef başaramıyorum.. Dün sulu akıntıyı görene kadar süperdi hatta ov. testine bile başlamamıştım henüz o denli bırakmıştım amma velakin akıntıdan sonra bir lh patlatayım dedim demez olaydım pozitif çıktı. Gece doğru dürüst uyuyamadım yine erken çatlamaya kalkacak bu yum.lar diye.. Ateşimi de 06:30 da uyandım öyle ölçtüm. Klomen geçen ay 13. gün testi pozitif yapmıştı bu ay çift doz olunca öne çekti galiba :/
Kizlar ben dun yine dayanamadim dinlene dinlene temiZlik yaptim (supurdum sildim viledayla) ama belim baya agrimis.. sonrasinda hep yattim. Belimin agrisi bacaklarima inmis dunden beri cok tedirginiminsallah agrilar gecer.. acaba diyorum hamladim mi.. kas agrisi olustu sadece..
Fena degil yani sorun yok gibi ben tiroidlerden sorun cekiyorum hap kullaniyorum. 3 u gecmemesi lazim . En ideali 1.5 falanmis :S benimde hap kullanmazsam 11 bile oluyo kullanınca 1.5-2 ye düşüyorkızlar testlerin henüz bukadarı çıkmış varmı önlem alınması gereken bişey acaba tsh 1.68 idi hormonlara baktırdığımda 2.61 olmuş şimdi fotoyu da ekleyemedim biraz daha kırpıp bakıyım bari büyük dio
değerlerle referanslar ayrı foto oldu ama :)
Hayırlı olsun canım, sıra pıtpıtlardakeseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
amin sen duydun muHayırlı olsun canım, sıra pıtpıtlarda
Yok canım bu cuma gıdecegım. 6+5 olacak duyarım umarım. Kontrolumun son gunu olduğu inin gideceğim cuma aslında yoksa ben pazartesıyı beklerdımamin sen duydun mu
Kizlar ben dun yine dayanamadim dinlene dinlene temiZlik yaptim (supurdum sildim viledayla) ama belim baya agrimis.. sonrasinda hep yattim. Belimin agrisi bacaklarima inmis dunden beri cok tedirginiminsallah agrilar gecer.. acaba diyorum hamladim mi.. kas agrisi olustu sadece..
Dansite 1020 gecince hafif bir idrar yolu iltihabi var derler ama bol su ic onun icin..tsh da 2 nin altinda olmasi gerektigini soylerler dr uygun gorurse ilac baslar zaten asiri yuksek degil 4 sinir zaten.değerlerle referanslar ayrı foto oldu ama :)
ya okdr susuzdum ki kaba bi parmak derinliğinde idrar anca verebildim aç gitmiştim doktoruda aç bekledm o yoğunluk ondan benceDansite 1020 gecince hafif bir idrar yolu iltihabi var derler ama bol su ic onun icin..tsh da 2 nin altinda olmasi gerektigini soylerler dr uygun gorurse ilac baslar zaten asiri yuksek degil 4 sinir zaten.
hmm hadi inşallah beni ztn 2 hafta sonra çağırdı beklicem mecburYok canım bu cuma gıdecegım. 6+5 olacak duyarım umarım. Kontrolumun son gunu olduğu inin gideceğim cuma aslında yoksa ben pazartesıyı beklerdım
Çok iyi çıkmış inşallah bebiş de vardır:)Kizlar ben doktorla konustum . Bunay yumurtlamissin kesinlikle dedi. Eger gecikirse 1 hafta kan testini o zaman yapalim dedi. Cunku adetinin gecikmemesi lazim hamile degilsen dedi . Sonucta yumurtlama olmus progesterone hormonu 42 cikmis :-O iyi dimi ?
Ay bilmiyorum ki cnm ya bu ay aslında fitil Yüzünden çalışmalar gecikti ff çizgiyi çekti ama bence bir gün önce Çatladı.bugün gelmezse yarına regl kesin gelir.bu ay da smear falan aldırmayı düşünüyorum.histereskopiden sonra hep rahatsıxlıklarla uğraştım.ateşi bırakamasam da uzak kalmaya çalışacağım nasıl olacak bilmiyorum.Veson ateşin düşmüş keşke bi ayda şaşırtsa ateşin bizi aslında senin herşeyin düzenli bi ayda ateş ölçme bi kerede akışına bırakıp deneseniz belki işe yarar hani arkadaşlar diyo ya kafamdan sildim geldi o ay diye
keseyi gördük kızlar hemde idrar sıkışık olmadan karından 6mm iz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?