Az da olsa enfeksiyon var gibi.onun dışında sıkıntı yok.cnm birşey soracağım şimdi bu tam idrar testi ilk idrar oluyor bir de kültür alınıyor idrar kültürü o nasıl oluyor.biraz dışarı sonra kaba boşaltmak gerekiyor sanırım doğru mu?bir de sabah ezanı Kalkıp wc ye gidiyorum sonraki idrarı versem birşey yemeden oluyor mu?değerlerle referanslar ayrı foto oldu ama :)
Hist. Sonrası bende ara kanamalarla uğramıştım kaç ay.insallah biran önce düzelir sıkıntıların.Ay bilmiyorum ki cnm ya bu ay aslında fitil Yüzünden çalışmalar gecikti ff çizgiyi çekti ama bence bir gün önce Çatladı.bugün gelmezse yarına regl kesin gelir.bu ay da smear falan aldırmayı düşünüyorum.histereskopiden sonra hep rahatsıxlıklarla uğraştım.ateşi bırakamasam da uzak kalmaya çalışacağım nasıl olacak bilmiyorum.
Hist. Sonrası bende ara kanamalarla uğramıştım kaç ay.insallah biran önce düzelir sıkıntıların.
bu arada sizede oluyor mu gün içinde sürekli açıp tabloma bakıyorum sanki her seferinde değişiyormuş gibi :)
Canım ben çok idrar testi veren biri olarak şöyle deneyimledim ilk idrarla tahlil verdin mi daha belirgin çıkıyor sonuçlar ama bazen hiç olmuyor su içip veriyordum o zaman idrar tahlilim temiz çıkıyordu ama kültüründe ne varsa çıkıyordu kültür mutlaka iste birebir duyarlı olduğu antibiyotigi yazar.kultur verirken önce güzelce temizleniyorsun sonra ilk idrarı biraz yapıp orta idrarı numune alıyorsun bu kadar.Az da olsa enfeksiyon var gibi.onun dışında sıkıntı yok.cnm birşey soracağım şimdi bu tam idrar testi ilk idrar oluyor bir de kültür alınıyor idrar kültürü o nasıl oluyor.biraz dışarı sonra kaba boşaltmak gerekiyor sanırım doğru mu?bir de sabah ezanı Kalkıp wc ye gidiyorum sonraki idrarı versem birşey yemeden oluyor mu?
Bilgisi olan kızlar Yanıt verebilir mi
Tam da ben bunu yazacaktım:)ben stres Yapmıyorum desem de yapıyorum kesinlikle bu ff e girip girip bakmak ben de de var özellikle çizgiyi çektikten sonra.günde kaç kez girip ff i inceliyorum geçmiş tablolarımla karşılaştırıyorum falan.burdan başlamak gerek önce sanırım.ff e sadece ateş ilişki girip çıkacağım kesinlikle kendime yasak koyacağım:))Hist. Sonrası bende ara kanamalarla uğramıştım kaç ay.insallah biran önce düzelir sıkıntıların.
bu arada sizede oluyor mu gün içinde sürekli açıp tabloma bakıyorum sanki her seferinde değişiyormuş gibi :)
Aynı beni anlattın bende hamile kaldığım tablolarla kıyaslıyorum orayı burayı discard edip çizgiyle uğraşıyorum dpo sayıyorum telefon neredeyse çoğunlukla ff için elimdeTam da ben bunu yazacaktım:)ben stres Yapmıyorum desem de yapıyorum kesinlikle bu ff e girip girip bakmak ben de de var özellikle çizgiyi çektikten sonra.günde kaç kez girip ff i inceliyorum geçmiş tablolarımla karşılaştırıyorum falan.burdan başlamak gerek önce sanırım.ff e sadece ateş ilişki girip çıkacağım kesinlikle kendime yasak koyacağım:))
Sabah idrarımı şöyle verebilirimbirşey yiyip içmem ama sabah ezanı yapıyorum sonraki idrarı verebilirim yani 2. Idrar oluyor 6:30 dan 8:30 a kadar tutmam biraz zor.bu olur mu??Canım ben çok idrar testi veren biri olarak şöyle deneyimledim ilk idrarla tahlil verdin mi daha belirgin çıkıyor sonuçlar ama bazen hiç olmuyor su içip veriyordum o zaman idrar tahlilim temiz çıkıyordu ama kültüründe ne varsa çıkıyordu kültür mutlaka iste birebir duyarlı olduğu antibiyotigi yazar.kultur verirken önce güzelce temizleniyorsun sonra ilk idrarı biraz yapıp orta idrarı numune alıyorsun bu kadar.
Evet cnm kk dan çok bence beni ff etkiliyor.kk da sizlerin sıkıntıları tabloları falan kafam dağılıyor.ff e sürekli gir çık kendim de belirti falan aramama sebep oluyor.ff e girmeyi yasaklıyorumAynı beni anlattın bende hamile kaldığım tablolarla kıyaslıyorum orayı burayı discard edip çizgiyle uğraşıyorum dpo sayıyorum telefon neredeyse çoğunlukla ff için elimde
Bide bu kk da ilk sayfadaki kişilerin tablolara bakıp üst listede alttan hep yeni insanlar geliyor biz hep oradayız diye kendime gün içinde üzülmek için sebeb buluyorum tablolara bakıp o olcmuyo bu ölçmüyo diye eskilerden bi biz kaldık diye dertleniyorumTam da ben bunu yazacaktım:)ben stres Yapmıyorum desem de yapıyorum kesinlikle bu ff e girip girip bakmak ben de de var özellikle çizgiyi çektikten sonra.günde kaç kez girip ff i inceliyorum geçmiş tablolarımla karşılaştırıyorum falan.burdan başlamak gerek önce sanırım.ff e sadece ateş ilişki girip çıkacağım kesinlikle kendime yasak koyacağım:))
Herkes benim gibiymişben benn
Ben hiç sağlık ocağında tahlil vermedim onu bilmiyorum canım ama idrar testinden fark etmiyor zaten kültür vereceğin zaman kutuyu veren sana anlatıyor orta idrar olacak diye.evet suyla yıkamaktan bahsettim ben her ikisini de verirken önce yıkarım dışarda olan bişeyde idrara geçip tahlilde çıkmasın diye.hani bi kere çok fena sistit olmuştum hem idrar hem mantar vardı çok o zaman idrar kültürümde mantar çıktı doktora söyledim sonra tamam dediSabah idrarımı şöyle verebilirimbirşey yiyip içmem ama sabah ezanı yapıyorum sonraki idrarı verebilirim yani 2. Idrar oluyor 6:30 dan 8:30 a kadar tutmam biraz zor.bu olur mu??
Bir de sağlık ocağı kültür alıyor mu?.temiz olmak gerekir derken önce suyla güzel bir yıkamaktan mı bahsediyorsun??
Son soru da diyelim sağlık Ocağında kültür bakılmıyor idrar testi verirken de orta idrarı mı vereceğiz yoksa pek de önemli değil mi?
O biraz insanın içini burkuyor ama hamile listesi çoğalınca Hoşuma gidiyor.mutlu oluyorum.eskiler hamike kaldı.hamike kalmaya çalışanların bazıları da Ateş'i Bıraktı:)biz demirbaşlar da ölçmeye devam.Bide bu kk da ilk sayfadaki kişilerin tablolara bakıp üst listede alttan hep yeni insanlar geliyor biz hep oradayız diye kendime gün içinde üzülmek için sebeb buluyorum tablolara bakıp o olcmuyo bu ölçmüyo diye eskilerden bi biz kaldık diye dertleniyorum
Regl1..... Regl2..... Şeklinde ateş tablonu yaz yolla bakalımmerhaba, ben de bu ay ilk kez düzenli ateş ölçüyorum, maalesef bundan önceki ayda gripal enfeksiyon nedeniyle verim alamadım... arkadaşlar gelelim benim meseleye, siz sanırım daha deneyimlsiniz bu konularda
28 günde düzenli adet oluyorum ama bu ay inofolik toz kullandım kafama göre doktora sormadım(( acaba yumurtlamadım mı (
döngümün 18. günündeyim ateşim 36,4... 15. günde 36,30 dan sonra şimdi 36,40 olarak seyrediyor... yum için yeterli mi bu ateş yoksa henüz yum olmadı mıyoksa çalışmalara devam edelim mi...
Bende de nasıl bir kaygı oluştu biliyormusun ilk gebelikten bu yana adetlerim gittikçe uzadı 32 lerce gelen şimdilerde 36 yı aşaya hiç inmiyor o yüzden artık çok ay mı sürecek hamile kalmam bu kez diye içimde bi sıkıntı stres var sanki yaşım ilerledikçe doğurganlığımda problem olacak korkusu var daha 1 çocuğum bile yok yıllarım böyle yapayalnız geçiyor.hamile kalsam bu kez devam edecek mi onun bile garantisi yok başımı gece yastığa koyuyorum ya şimdi hamileysem bukez benimle kalmak isteyecek mi diye soruyorum eşime.aslinda psikolojimiz o kadar kötü durumda ki biz farkında değiliz bu aralar öyle geliyor bana kayıplar bizi yıldırmadı belki ama yordu çokO biraz insanın içini burkuyor ama hamile listesi çoğalınca Hoşuma gidiyor.mutlu oluyorum.eskiler hamike kaldı.hamike kalmaya çalışanların bazıları da Ateş'i Bıraktı:)biz demirbaşlar da ölçmeye devam.
ben bu aralar bu 2. Çocuk eninde sonunda olacak OLmasına da bir an önce doğurup aradan Çıkarma kaygısına psikolojisine girdim.nasıl bir şeyse 3 senedir uğraşıyorum garantisi varmış gibibir de tüp bebek hiç istemiyorum.o beni geriyor.doğal yolla olsun diye strese giriyorum sanırım.
Senden ümitliyim ama bu ay olmasa da hamile haberin yakındır inşallah:))
Cogu kiside oyle cikar zaten canim o biraz suyu arttirinca duzelir sorun yok bence insallah diger sonuclarinda iyi cikar.ya okdr susuzdum ki kaba bi parmak derinliğinde idrar anca verebildim aç gitmiştim doktoruda aç bekledm o yoğunluk ondan bence
regl 1 yok ki... bu şu an ki tablom... o birden yükselende biraz başım ağrıyorduRegl1..... Regl2..... Şeklinde ateş tablonu yaz yolla bakalım
Aynen cnm çok yorgunuz :-/Bende de nasıl bir kaygı oluştu biliyormusun ilk gebelikten bu yana adetlerim gittikçe uzadı 32 lerce gelen şimdilerde 36 yı aşaya hiç inmiyor o yüzden artık çok ay mı sürecek hamile kalmam bu kez diye içimde bi sıkıntı stres var sanki yaşım ilerledikçe doğurganlığımda problem olacak korkusu var daha 1 çocuğum bile yok yıllarım böyle yapayalnız geçiyor.hamile kalsam bu kez devam edecek mi onun bile garantisi yok başımı gece yastığa koyuyorum ya şimdi hamileysem bukez benimle kalmak isteyecek mi diye soruyorum eşime.aslinda psikolojimiz o kadar kötü durumda ki biz farkında değiliz bu aralar öyle geliyor bana kayıplar bizi yıldırmadı belki ama yordu çok
Ilişkiye devam et cnm kesin çatlamış diyecek bir Yükseliş yok henüzregl 1 yok ki... bu şu an ki tablom... o birden yükselende biraz başım ağrıyordu
tmm teşekkür ederim, belki de yum olmayacak bu ay devam edip göreceğiz...Ilişkiye devam et cnm kesin çatlamış diyecek bir Yükseliş yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?