Mecbur bende oyle verdim bugun okadar tutamam..:)) kulturde orta idrar veriliyor illa ilk idrar olmasi gerekmiyor diye duydumAz da olsa enfeksiyon var gibi.onun dışında sıkıntı yok.cnm birşey soracağım şimdi bu tam idrar testi ilk idrar oluyor bir de kültür alınıyor idrar kültürü o nasıl oluyor.biraz dışarı sonra kaba boşaltmak gerekiyor sanırım doğru mu?bir de sabah ezanı Kalkıp wc ye gidiyorum sonraki idrarı versem birşey yemeden oluyor mu?
Bilgisi olan kızlar Yanıt verebilir mi
amin canım sağlıkla duyalım inşallah :)Gozun aydin kuzum. Darisi kalp atislarina.
Evet ben de o kadar tutamam:) bakalım sağlık Ocağında kültür alıyorlar mı?Mecbur bende oyle verdim bugun okadar tutamam..:)) kulturde orta idrar veriliyor illa ilk idrar olmasi gerekmiyor diye duydum
bana hiç uyarıda bulunmadılar geçen bi kadına diyolardı idrarın ortası kaba diye bana doktor aç olduğun bi gün tahlilleri ver dedi bnde açım ztn dedim ama sabah wcye gitmiştim evdeyken sonra da bişey yiyip içmeyince hiç yoktu tuvaletim zorla verdim numuneyi resmen enfeksiyon nerden anlaşılıoAz da olsa enfeksiyon var gibi.onun dışında sıkıntı yok.cnm birşey soracağım şimdi bu tam idrar testi ilk idrar oluyor bir de kültür alınıyor idrar kültürü o nasıl oluyor.biraz dışarı sonra kaba boşaltmak gerekiyor sanırım doğru mu?bir de sabah ezanı Kalkıp wc ye gidiyorum sonraki idrarı versem birşey yemeden oluyor mu?
Lökosit ve eritrosit çıkmış idrarda.bana hiç uyarıda bulunmadılar geçen bi kadına diyolardı idrarın ortası kaba diye bana doktor aç olduğun bi gün tahlilleri ver dedi bnde açım ztn dedim ama sabah wcye gitmiştim evdeyken sonra da bişey yiyip içmeyince hiç yoktu tuvaletim zorla verdim numuneyi resmen enfeksiyon nerden anlaşılıo
Telefon edip sor canim ben gitmeden ariyorum halk sagliginda heran hersey degisiyor bosa gitmezsin canimEvet ben de o kadar tutamam:) bakalım sağlık Ocağında kültür alıyorlar mı?
A aichazeyn nerelerde eskiler demişkenO biraz insanın içini burkuyor ama hamile listesi çoğalınca Hoşuma gidiyor.mutlu oluyorum.eskiler hamike kaldı.hamike kalmaya çalışanların bazıları da Ateş'i Bıraktı:)biz demirbaşlar da ölçmeye devam.
ben bu aralar bu 2. Çocuk eninde sonunda olacak OLmasına da bir an önce doğurup aradan Çıkarma kaygısına psikolojisine girdim.nasıl bir şeyse 3 senedir uğraşıyorum garantisi varmış gibibir de tüp bebek hiç istemiyorum.o beni geriyor.doğal yolla olsun diye strese giriyorum sanırım.
Senden ümitliyim ama bu ay olmasa da hamile haberin yakındır inşallah:))
Geçende anneme tahlil yaptırdık, onda da enf çıktı idrar yollarında. annem yaşlı olunca çok tutamıyor. evden çıkmadan önce yaptı. dr isteyince su, çay içirdik anca yaptı, sonra öğrendik ki bir de kültür istemiş. vallahi ne ortası ne başı.. becerebildiğiğmiz kadarını yaptık. Sonra benim çiş maceram başladı tüpten önce. ben de sabah idrarımı yaptım, bir-iki saat sonra evden çıktım. O idrarı da tahlil olarak verdim.Az da olsa enfeksiyon var gibi.onun dışında sıkıntı yok.cnm birşey soracağım şimdi bu tam idrar testi ilk idrar oluyor bir de kültür alınıyor idrar kültürü o nasıl oluyor.biraz dışarı sonra kaba boşaltmak gerekiyor sanırım doğru mu?bir de sabah ezanı Kalkıp wc ye gidiyorum sonraki idrarı versem birşey yemeden oluyor mu?
Hemşireye mesaj attım smear sanırım toplum sağlığına gideceğim .birazdan cevap gelirTelefon edip sor canim ben gitmeden ariyorum halk sagliginda heran hersey degisiyor bosa gitmezsin canim
Evet o anlık iniş çıkış bana da doğru gelmiyor ya çıkan ateş yada Düşen ateş ikisinden biri yanlış bu da ovu Gününü etkiler.sana ff e girmeyi yasaklıyorum:) perşembeye madem bir test yaparsın inşallah güzel sonuç alırsın.şimdi biraz Kafanı dağıt bunları DüşünmeVeson 2 şubata 36.1 girince tabloma ne kadar güzel oldu :) hani sağımda çok ağrı olan gün vardı ya acaba diyorum o başka bişey ağrısımıydı da ertesi güne ateşimi birden 36.7 yaptı tablo böyle olursa perşembe testte kesin çıkar eşim şehir dışında olacak cumadan pazartesiye kadar o yüzden perşembe test yap diyo bana ona göre ya onun annesini bakmaya gidecem rahatsız biraz yada pozitifse annemde yatacam :)
Evet sanırım ben de 2. Idrarı vereceğim o kadar idrar tutamam 2 saat kadar var arada.Geçende anneme tahlil yaptırdık, onda da enf çıktı idrar yollarında. annem yaşlı olunca çok tutamıyor. evden çıkmadan önce yaptı. dr isteyince su, çay içirdik anca yaptı, sonra öğrendik ki bir de kültür istemiş. vallahi ne ortası ne başı.. becerebildiğiğmiz kadarını yaptık. Sonra benim çiş maceram başladı tüpten önce. ben de sabah idrarımı yaptım, bir-iki saat sonra evden çıktım. O idrarı da tahlil olarak verdim.
Bence kaçıncı idrar olduğu bu yüzden fark etmiyor. Ve evet, idrar kültürü için hep yazıyor orta idrarı kaba alın, diye.
O hep sessiz takipçi oldu:)
evet normalde d vitamini bakıolarmış bn 1 şubatta gittim kit bitti bakmıyorux dedilerTelefon edip sor canim ben gitmeden ariyorum halk sagliginda heran hersey degisiyor bosa gitmezsin canim
Kilit koysak sadece ateş girmek için açılsa ne iyi olurdu :)Evet o anlık iniş çıkış bana da doğru gelmiyor ya çıkan ateş yada Düşen ateş ikisinden biri yanlış bu da ovu Gününü etkiler.sana ff e girmeyi yasaklıyorum:) perşembeye madem bir test yaparsın inşallah güzel sonuç alırsın.şimdi biraz Kafanı dağıt bunları Düşünme
Aynen:))Kilit koysak sadece ateş girmek için açılsa ne iyi olurdu :)
Bide 1. Sayfada ateş ölcenlerin tabloları hep bi araya taşısak ölçmeyi bırakanları yeni gelenlerin altına taşısak tabloları bakmak daha kolay olurdu sanki bazen bakıyorum bat. Bekleyen kim ov. Bekleyen kim diye baya karışık oluyo sadece bi fikir yaniAynen:))
yok doğru diyorsun cnm düzenleme yapmak ben de istiyorum ama tel den girmek o ilk Sayfayı düzeltmek gerçekten benim için işkence oluyor onun için pc Lazım .bir gün iş yerinde fırsatım olursa düzeltirim cnm.:)Bide 1. Sayfada ateş ölcenlerin tabloları hep bi araya taşısak ölçmeyi bırakanları yeni gelenlerin altına taşısak tabloları bakmak daha kolay olurdu sanki bazen bakıyorum bat. Bekleyen kim ov. Bekleyen kim diye baya karışık oluyo sadece bi fikir yani
Heryerde degisiyor ben gecen hafta saglik ocaginda baktirdim d ye ozamanda hepatit markirlari bakilmiyodu.en guzeli devlet hastaneside orayada gidince insan sinir hastasi oluyo.kil dr denk geldinmi sanki cebinden veriyor.idare etcez artikevet normalde d vitamini bakıolarmış bn 1 şubatta gittim kit bitti bakmıyorux dediler
Progesteron cok iyi insallah bebis de vardir.Kizlar ben doktorla konustum . Bunay yumurtlamissin kesinlikle dedi. Eger gecikirse 1 hafta kan testini o zaman yapalim dedi. Cunku adetinin gecikmemesi lazim hamile degilsen dedi . Sonucta yumurtlama olmus progesterone hormonu 42 cikmis :-O iyi dimi ?
Canim ben pozitifi gördüğüm andan beri temizlik hep eşimde bana sakin yapma diyor. Bir odayı bile supurmeme izin vermiyor. Gecen bir yere birsey koymuş meger her gun gelip kontrol ediyormus supurdum mu diye? Senin de eşin yada varsa baska biri yapssin. Ne olur ne olmaz. Dikkat etmek lazim. Bazen ben hamile oldugumu unutup bazi hareketler yapiyorum kesin temizlikte de kendimden geçerim en iyisi eşimi dinlemek.Kizlar ben dun yine dayanamadim dinlene dinlene temiZlik yaptim (supurdum sildim viledayla) ama belim baya agrimis.. sonrasinda hep yattim. Belimin agrisi bacaklarima inmis dunden beri cok tedirginiminsallah agrilar gecer.. acaba diyorum hamladim mi.. kas agrisi olustu sadece..
Canim iyi görünüyor sonuclar. Tsh hamilelerde 2.5 alti olmaliymis bana da ilac basladi doktor. Her ay dahiliyeye de gidicem. Tsh seninde sinirin cok az ustunde dikkat et.değerlerle referanslar ayrı foto oldu ama :)
Gorursun canim benim de tam sata gore 6+5ti utrasonda 6+2 cikti ve duyduk sende duyarsin.Yok canım bu cuma gıdecegım. 6+5 olacak duyarım umarım. Kontrolumun son gunu olduğu inin gideceğim cuma aslında yoksa ben pazartesıyı beklerdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?