Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mecbur bende oyle verdim bugun okadar tutamam..:)) kulturde orta idrar veriliyor illa ilk idrar olmasi gerekmiyor diye duydum

bana hiç uyarıda bulunmadılar geçen bi kadına diyolardı idrarın ortası kaba diye bana doktor aç olduğun bi gün tahlilleri ver dedi bnde açım ztn dedim ama sabah wcye gitmiştim evdeyken sonra da bişey yiyip içmeyince hiç yoktu tuvaletim zorla verdim numuneyi resmen enfeksiyon nerden anlaşılıo

Lökosit ve eritrosit çıkmış idrarda.

Veson 2 şubata 36.1 girince tabloma ne kadar güzel oldu :) hani sağımda çok ağrı olan gün vardı ya acaba diyorum o başka bişey ağrısımıydı da ertesi güne ateşimi birden 36.7 yaptı tablo böyle olursa perşembe testte kesin çıkar eşim şehir dışında olacak cumadan pazartesiye kadar o yüzden perşembe test yap diyo bana ona göre ya onun annesini bakmaya gidecem rahatsız biraz yada pozitifse annemde yatacam :)

A aichazeyn nerelerde eskiler demişken

Geçende anneme tahlil yaptırdık, onda da enf çıktı idrar yollarında. annem yaşlı olunca çok tutamıyor. evden çıkmadan önce yaptı. dr isteyince su, çay içirdik anca yaptı, sonra öğrendik ki bir de kültür istemiş. vallahi ne ortası ne başı.. becerebildiğiğmiz kadarını yaptık. Sonra benim çiş maceram başladı tüpten önce. ben de sabah idrarımı yaptım, bir-iki saat sonra evden çıktım. O idrarı da tahlil olarak verdim.

Bence kaçıncı idrar olduğu bu yüzden fark etmiyor. Ve evet, idrar kültürü için hep yazıyor orta idrarı kaba alın, diye.

Evet o anlık iniş çıkış bana da doğru gelmiyor ya çıkan ateş yada Düşen ateş ikisinden biri yanlış bu da ovu Gününü etkiler.sana ff e girmeyi yasaklıyorum:) perşembeye madem bir test yaparsın inşallah güzel sonuç alırsın.şimdi biraz Kafanı dağıt bunları Düşünme

Evet sanırım ben de 2. Idrarı vereceğim o kadar idrar tutamam 2 saat kadar var arada.

Kilit koysak sadece ateş girmek için açılsa ne iyi olurdu :)

Bide 1. Sayfada ateş ölcenlerin tabloları hep bi araya taşısak ölçmeyi bırakanları yeni gelenlerin altına taşısak tabloları bakmak daha kolay olurdu sanki bazen bakıyorum bat. Bekleyen kim ov. Bekleyen kim diye baya karışık oluyo sadece bi fikir yani

Y
yok doğru diyorsun cnm düzenleme yapmak ben de istiyorum ama tel den girmek o ilk Sayfayı düzeltmek gerçekten benim için işkence oluyor onun için pc Lazım .bir gün iş yerinde fırsatım olursa düzeltirim cnm.:)

evet normalde d vitamini bakıolarmış bn 1 şubatta gittim kit bitti bakmıyorux dediler
Heryerde degisiyor ben gecen hafta saglik ocaginda baktirdim d ye ozamanda hepatit markirlari bakilmiyodu.en guzeli devlet hastaneside orayada gidince insan sinir hastasi oluyo.kil dr denk geldinmi sanki cebinden veriyor.idare etcez artik

Progesteron cok iyi insallah bebis de vardir.

Canim ben pozitifi gördüğüm andan beri temizlik hep eşimde bana sakin yapma diyor. Bir odayı bile supurmeme izin vermiyor. Gecen bir yere birsey koymuş meger her gun gelip kontrol ediyormus supurdum mu diye? Senin de eşin yada varsa baska biri yapssin. Ne olur ne olmaz. Dikkat etmek lazim. Bazen ben hamile oldugumu unutup bazi hareketler yapiyorum kesin temizlikte de kendimden geçerim en iyisi eşimi dinlemek.

değerlerle referanslar ayrı foto oldu ama :)
Canim iyi görünüyor sonuclar. Tsh hamilelerde 2.5 alti olmaliymis bana da ilac basladi doktor. Her ay dahiliyeye de gidicem. Tsh seninde sinirin cok az ustunde dikkat et.

Yok canım bu cuma gıdecegım. 6+5 olacak duyarım umarım. Kontrolumun son gunu olduğu inin gideceğim cuma aslında yoksa ben pazartesıyı beklerdım
Gorursun canim benim de tam sata gore 6+5ti utrasonda 6+2 cikti ve duyduk sende duyarsin.

Veson Neslihaann oyle iyi anlıyorum ki sizi hamile kalmadab once herkes asagi inince vesonun altinda ben vardim. Onu görünce bir kötü oldum 1.5 sene olmustu ama sanki asir gibi geliyordu artik. Gecen evrak karıştırırken fark ettim ilk kimyasalda 18 ocakta kanda 61i görmüşüm bu sefer de 18 ocakta kanda 201i gördüm. Demek ki herseyin bir zamani var dedim sukrettim. Een kisa zamanda sizden iyi haberler gelecek inaniyorum. Ve gercekten cok icten istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…