Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ilk geldiğimde liste böyle uzundu ben yukarı tırmana tırmana vesonun altına gelmiştim salliala yeni hamile kalmıştı :)

Kızlar o değilde bugün koskoca Avustralyanın sağlık sisteminin afedersiniz b*k oldugunu anladım. Özele gidip her adamı görmeye 150$ veriyorum ama bana hap yazıyor yolluyordu. Bugun sordum neden yumurtanın büyümüş olduğuna bakmıyorsunuz yada çatlatmak içinde iğne niye vermiyorsunuz dedim. Burda öyle bir sistem yok hapla destekleriz olmazsa aşılama sonra tüp bebek diyor. Hiç yumurta çatlamazsa kist olursa adet olamazsam ne olcak dedim o zaman ilacs ara vercen adet olmayı bekliycen diyor.. gözünğ sevdiğimin Türkiyesi.. inanın sağlık konusunda öndeyiz.. ben bide fark ettim ki ilk bebeğimde tiroid sorunum vardı hap alıyordum normale dönmüştü başka bi doktor bıraktırmıştı hapı hormon normal diye. Öğrendim ki haşimato hastalığım varmış. Ondada ilaçı kesersen erken doğum yapabilirmiş... oofff ooff

evet normalde d vitamini bakıolarmış bn 1 şubatta gittim kit bitti bakmıyorux dediler

Ben de aralık ayında gitmiştim, d vit, b, folat, demir... allah ne verdiyese baktırayım diye ama o zaman da ocak ayına kadar bu tahliller kaldırıldı demişti dr. ben de yarı yıl tatilinde devlet hastanesi polikliniğine gidir vermiştim, orada sorun çıkmadı.

Şöyle bir haberleri geziniyordum Internet'te. Kalecinin karısı Zeynep Demirel adlı bayan "Nee yine mi hamileyim" diye haber paylaşmış. Tövbe yarabbim. Sinir oldum sevindin mi ,üzüldün mü? derdin ne be kadın nisbet yapar gibi, bak kolay klay gıcık olmam ama buna niyeyse çok gıcık oldum

Kuyruk sokumumun ustu ağrıyor.. bir de artik yuz ustu sirt ustu yatamiyorum.. sen gittin mi bu haftalarda doktora? En son ne zmn girdin ultrasona?
ben baştan beri yatamıyorum sırt üstü yüz üstü karnım geriliyo gibi oluyo sırt üstü yatınca yüz üstüde göğüslerim çok ağrıo yan yatıyorum

gıcık insan çok boşver sen pozitif ol

Kızlar öylw bi imtihan ki bu yaşadığımız içinden çıkılır gibi diil dünden beri belim tutuldu evin içinde emekleyerek gezdim doktor emar dedi çektiremedim iğne yazacaktı yzdıramadım bi kremle döndüm eve ne olacak bu halimiz bilemedim ya cd 19 dayım en erken beta ne zaman bakılır kızlar 13 yada 14 yum oldu sanırım bi kaç güne geçmezse kan verip emara girmem gerek

Mutlaka sistemlerin yanlislari vardi bizdede fazla gereksiz tedavi yapilabiliyor olmicagini bile bile 8 ay catlatma tedavisi yapmislardi arkadasima.
Oranin ablamlardan duydugun kadariyla sevdigim yonu tup bebek tedavilerinin devlet tarafindan karsilanmasi sen 5 bini oduyorsun faturani ilgili yere goturup teslim ettinmi geri oduyorlarmis.
Tabi bu nufustanda kaynaklidir.heryerin sistemi farkli insallah sende oralarda hep iyi insanlarla karsilasirsin canim

Çok geçmiş olsun cnm inşallah bebiş gelir de bu çektiklerin gözünde büyümez en azından.bebek için Senelerdir Hayatımızda birçok şeyi erteliyoruz maalesef

Benim aynı valla. Altıma kim geldiyse hamile kaldı. Sen nikini benim nikin al hemen hamile kalırsın

Geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı. Inşallah bebiş sürpriz yapar sana...

Geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı. Inşallah bebiş sürpriz yapar sana...
İnşallah ama bu enfeksiyon yüzünden pek umudum yok belim de ekstra oldu beterin beteri var gerçekten dün bu hastalık beni mahvediyor diyodum bugün Allahım bir yürüyebilsem diyorum Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor eşim çocuk perişan oldular

sıra bir an önce hayırlısıyla sizlere de gelsin :) bisürü kişiye yardımın dokundu aldığın dualar karşılığını bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…