Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçen demiştim herşeyi olmayan bebeklerimize gçre yaşıyoruz diye bnce de test yaptır en erken ne zaman çıkarsa sonra önce sağlık problemini çöz o hepsinden önemli geçmiş olsunn

enfeksiyon varken bebek olmaz spermler ölüyodiyo doktorlar ama bnim bu ay smearde hafif enfeksiyon çıktı kısmet demek ki ya da ağır geçirmediğim için etkilemedi

geçen demiştim herşeyi olmayan bebeklerimize gçre yaşıyoruz diye bnce de test yaptır en erken ne zaman çıkarsa sonra önce sağlık problemini çöz o hepsinden önemli geçmiş olsunn
İnşallah canım çözülür bir an önce yürüyemiyorum hiç bişey yapamıyorum enfeksiyon rahatladı ama belim tutmuyo lavobaya zor gidiyorum bugün doktorun odasına girer girmez başladım ağlamaya derdimi bile anlatamadım çok yıprandım ben ya çok

annemin beli kaymış kayınca sinirleri sıkıştırmış zamanla da öyle kireçlenmiş
kadın bi odadan bi odaya geçemiyodu bi tabak yıkayıp oturup sonra duruluyodu gitmediği doktor yaptırmadığı test kalmadı fizik tedavi veriyolar bi süre eh işte sonra yine aynı bn üniversitede okuodum Allah tan istanbulda okudum üniyi annem dört gözle eve gelmemi beklerdi bişiler pişireyim diye hiç unutmadım o günleri çok şükür şimdi daha ii ama en kötü etkeni kilo annemin boyu 150 kilosu o dönem 80 üstüydü 65 e zayıfladı ağrıdan çok kötüydü şimdi ağrı geçti yine 85 olmuş diyom hiç akıllanmıosun anne

Bunu düşünerek yapmamıştım aslında ama ilk sayfaya bak istersen
Valla sesli güldüm hee.. Öyle kalsın. Sana da şans getitirim inşallah. Bir kendime hayrım yok...
Geçmiş olsun canım çok zor. Önemli olan sağlık. Sağlık olduktan sonra herşey olur canım..

Bende çok kilo aldım etkisi oldu sanırım biran önce kilo vermem lazım

tsefem28 gecmiş olsun Allah acil şifalar versin.
20 yasında bel fıtığından ameliyat oldum neler yasadıgını cok iyi anlıyorum inşallah gecici bi durumdur.mümkün olduğu kadar yat uzan hareket etme

Yeni düzen hayırlı olsun, ben de sona koy kendini de kay aşağıya diyecektim

Çok geçmiş olsun, üst üste geldi cnm, tez zamanda sağlığına kavuşasın. MR da radyasyon yoktu, yanlış mı biliyorum?

Ay çok duygulandım kızzz, senin gelmeni beklermiş anacığım yemek yapasın diye, ay çok zor yaa, Allah o günleri aratmasın cnm.

amin valla beni dershaneye göndermek için resmen sürünerek bi yıl daha çalıştı bnde ilk yıldan istanbulda kazandım üniyi evime yarım saatti ama annemin o acılarla bnm için çalışması hep gözümün önünde

tsefem28 gecmiş olsun Allah acil şifalar versin.
20 yasında bel fıtığından ameliyat oldum neler yasadıgını cok iyi anlıyorum inşallah gecici bi durumdur.mümkün olduğu kadar yat uzan hareket etme
Çok zor canım çok insanın hateketlerinin kısıtlanması çok acı dün gece ben böyle kalıcam diye ağlıyomuşum farkında diilim eşim bıgün anneme anlatıyodu

Bilmiyorum ki canım doktor heçmezse kan tahliliyle gebelik olup olmadığına bakarız sonra emar çekeriz dedi şimdi hiç ilaç veremem döllenme olduysa benim yazacağım tüm ilaçlar zarar verir dedi aslında benim umudum olmadığından yazsın dedim ama eşim istemedi kremle evde tedavi yapalım bi kaç gün dedi adam da korktu garibim dedesi böbreklerinden çok çekti rahmetli beni de öyle sandı heralde ürolog bişey yok diyince ohhh çok şükür diyo

Annelerimiz çok cefakar cnm, çok şükür sen de onun emeğini boşa çıkarmamışsın, inşallah senin evladın da hayırlı olur.

Kızlar iyi akşamlar adetin 21 .günü progesteron değerine baktır dım 5 çıktı bu yumrtlama olmadığını mı gösterir ?

ben baştan beri yatamıyorum sırt üstü yüz üstü karnım geriliyo gibi oluyo sırt üstü yatınca yüz üstüde göğüslerim çok ağrıo yan yatıyorum
Allaha şükür göğüslerim agrimiyor artik ama karnim belim rahatsiz sekilde belime yastik koyuyorum yok ayak altina koyuyorum kocama masaj yaptiriyorum derken gunler geciyor... bi de clexane beni mahvetti ya.. Melissa81 canim sen devam ediyor musun? Gobusum dunku igneden sonra mosmor oldu. Bugun bacagima vurdum o da cok acidii.. galiba ben 7/8 aya kadar devam edecegim bu ilaclara...

Yumurtanın ne zaman çatladığını biliyor musun?

nın
Canım doktora adetim in 19 .günü gittim sıvı var çatlamış muhtemel dün çatlamış dedi .Yani adetin 18. Günü çatlamış .Yumurta sıvısı çatladıktan kaç gün sonra görünmez bilmiyorum. 19. Gün gittiğim de sıvı var dedi canım

Kızlar saolsun Veson özelden çok yardımcı oldu ama bir de sizin fikrinizi alıp gaza gelmek istedim :) Benim tabloya bi baksanıza Yarın ve ertesi gün ateş çıkarsa çizgi cekiyor bugüne öv.testi Dün pozitif Bugün yaptığım İki tanede negatif çıktı kaçırır mıyım ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…