Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman tek çare bugünü ve mümkünse yarın sabahı değerlendirmen çok çok iyi olur. Bu olasılığı başka türlü bertaraf edemezsin sonuçta

öldüm kizlar aman diyemiyorum
Cok ozledim sizleri sabahtan aksama kadar dersim var giremiyorum ates olcmeyi de unutuyorum yarin baslarim herhalde
Cok yogunum cok yoruluyorum nasilsiniz ne var ne yok hamile var mi?
Veson ShinSeGi LeYLa_21 tsefem28 FreeSoull aklima gelmeyenler napiyorsunuz kizlar

bende bugün seni düşünüyodum napıo acaba diye bnde değişiklik yok cmt keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışına gidicem nasipse hep dilimde duamda sizler varsınız Allah ım hayırlısıyla nasip et diyorum

Veson kiz listeyi alttan baslayarak yapsaydin yaaaaaa en alta Veson LeYLa_21 ShinSeGi siz gelin .. asagi inmesi kolay olur
Zirveye çıkmışım bakalım totem tutacakmı... Benim kız yine uyumuyor çalışma fiyasko
Sağol canım idare ediyorum bende.. İş çok yoğun benimde valla bu ara nereye yetişecem bilmiyorum.. Sende çok yorma kendini canım.. Öpüldün...

O zaman testi çok erken vermişsin.bu Yüzden düşük çıkmış olabilir.4 gün sonra testi tekrarlamanda fayda var

her defasında alamıyorum o fotoyu bu defa alırsam atıcam tabııı ... sen atmdın ama
Canim valla acikcasi ben hala deli gibi kaybetmekten korkuyorum. 12 haftayi bi atlatayim deli gibi her seyini atacam tek tek. Totem yaptim:) 3 hafta sonra cinsiyet belli olcak. Benim ultrasonu gorenler erkek diyor simdiden. Ben de merak icindeyim ozelden atarim sana

Reactions: iiz
Ayy sen yine de yap yap. Ovu koyulasti mi? Bu onjmuzdeki 5 gunu degerlendir biri olmazsa biri olur icerde ne kdr sperm olursa okdr iyi ayy bendeki düz mantiga gel

İnstagram da 2 yaşında bebeği hidrosefali hastası olan 4 aydır evladi yoğun bakımda olan bir anne takip ediyordum az önce aklıma geldi acaba meltem bebek nasıl diye ve vefat ettiğini gördüm hiç tanımıyodum sadece izlediğim videoları annesinin paylaşımları ile tanımıştım şimdi göz yaşları içindeyim Rabbim hiç bir anne evladı birbirinden ayırmasın

Ben yeni aya giriyorum Hayırlısı ile

Bende iyiyim de kasiklarim agriyor ama bu ay ben serophene klomen falan hic kullanmadim hatta döngünün kacinci gunundeydim onu bile bilmiyordum bugun saydim 10.gunmus akinti agri var yarin bi pm kondursak super olur
Hayirlisi olsun @Veson canim
Bende optum Leylosum
@zafrina89 Allah razi olsun canim yani insaallah hepimizin olur hayirlisi ile

tamam at bakalım

Hastayım güzelim belim tutuldu çok zormuş dünden beri öahvoldum sen masılsın

Canım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda şifa bulursun. bu acıların bebeğe her aciyordur inşallah. Olurda adetin gelirse (hayirlisiysa gelmesin bebis olsun ınş) biran önce tedavi ne başla.. hiç ihmal etme hatta bu arada belki bebek mevzusunuda unutursun.. ben nisandan beri dış randevularimi ağrıyan rağmen iptal ettiriyordum ... Ovulasyondu ovulasyon sonrasiysid derken ya zararlı olur diye hep ertekiyordum.. aralık ayında ne olursa olsun aman bm zaten de geleceği yok dedim. Tam 3 kez dişçiye gittim bir sürü işlem filan sadece adete bir kaç gün kala olan randevuma tedbir en gitmemiştim onda da hamileymisim.. inşallah tez vakit agrikarin biter bebek teşrif eder.

Ovuyu filan unut:) enerjin gücün kuvvetin varsa adete 4-5 kala ya kadar gün aşırı devam et. En garantisi. Yumurtanın arkası sağı solu belli olmaz :)

Canim allah yardimcimiz olsun.benimde gobek alttan beze yapmisti ama 5 ay dayandim buyumeyede baslayinca ordan yapmayi biraktim.gobek deligine 4 parmakla basladim iki parmaga kadar dustum ben hiza olarak. bacaga gectim evet canim bacak gobekten daha cok aciyor.zaten ilac yakiyor esimle yapiyoruz bitince ayni anda elini birakiyor ben igneyi cekiyorum boylece kanamiyor.ben kilolu oldugum icin ustbacakta kasiga yakin yagli kisma yapiyorum ilk bas tam ust bacagin ortasina yapiyordum hem beze oluyor hem canim daha cok yaniyordu.Kol daha aciyormus Allahin izniyle alnimizin akiyla ciksak saglikla insallah
Tatlim ben hamile yastigi aldim memnun kaldim let.. alisveris sitesinde cok uyguna gordum alip dene icine giriyorsun ortasina yan yatiyorsun destekliyor bel bacak kalca normal yastikla olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…