O zaman tek çare bugünü ve mümkünse yarın sabahı değerlendirmen çok çok iyi olur. Bu olasılığı başka türlü bertaraf edemezsin sonuçtaKızlar saolsunVeson özelden çok yardımcı oldu ama bir de sizin fikrinizi alıp gaza gelmek istedim :) Benim tabloya bi baksanıza Yarın ve ertesi gün ateş çıkarsa çizgi cekiyor bugüne öv.testi Dün pozitif Bugün yaptığım İki tanede negatif çıktı kaçırır mıyım ne dersiniz?
bende bugün seni düşünüyodum napıo acaba diye bnde değişiklik yok cmt keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışına gidicem nasipse hep dilimde duamda sizler varsınız Allah ım hayırlısıyla nasip et diyorum
O zaman tek çare bugünü ve mümkünse yarın sabahı değerlendirmen çok çok iyi olur. Bu olasılığı başka türlü bertaraf edemezsin sonuçta
her defasında alamıyorum o fotoyu bu defa alırsam atıcam tabııı ... sen atmdın amaBen de 10+0 dayim.. ayniyizayy hadi bakalimm minnosunu oynasirken gorceksinnn cokk guzelll... fotosunu da atcan mi bize
Zirveye çıkmışım
Sağol canım idare ediyorum bende.. İş çok yoğun benimde valla bu ara nereye yetişecem bilmiyorum.. Sende çok yorma kendini canım.. Öpüldün...
O zaman testi çok erken vermişsin.bu Yüzden düşük çıkmış olabilir.4 gün sonra testi tekrarlamanda fayda varCanım doktora adetim in 19 .günü gittim sıvı var çatlamış muhtemel dün çatlamış dedi .Yani adetin 18. Günü çatlamış .Yumurta sıvısı çatladıktan kaç gün sonra görünmez bilmiyorum. 19. Gün gittiğim de sıvı var dedi canım
Ben yeni aya giriyorum Hayırlısı ile
Sen de yüksek Ateşle adet olanlardansın desene:-/Adet oldum .
Canim valla acikcasi ben hala deli gibi kaybetmekten korkuyorum. 12 haftayi bi atlatayim deli gibi her seyini atacam tek tek. Totem yaptim:) 3 hafta sonra cinsiyet belli olcak. Benim ultrasonu gorenler erkek diyor simdiden. Ben de merak icindeyim ozelden atarim sanaher defasında alamıyorum o fotoyu bu defa alırsam atıcam tabııı ... sen atmdın ama
Ayy sen yine de yap yap. Ovu koyulasti mi? Bu onjmuzdeki 5 gunu degerlendirZirveye çıkmışımbakalım totem tutacakmı... Benim kız yine uyumuyor çalışma fiyasko
Sağol canım idare ediyorum bende.. İş çok yoğun benimde valla bu ara nereye yetişecem bilmiyorum.. Sende çok yorma kendini canım.. Öpüldün...
bende bugün seni düşünüyodum napıo acaba diye bnde değişiklik yok cmt keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışına gidicem nasipse hep dilimde duamda sizler varsınız Allah ım hayırlısıyla nasip et diyorum
Zirveye çıkmışımbakalım totem tutacakmı... Benim kız yine uyumuyor çalışma fiyasko
Ben yeni aya giriyorum Hayırlısı ile
tamam at bakalımCanim valla acikcasi ben hala deli gibi kaybetmekten korkuyorum. 12 haftayi bi atlatayim deli gibi her seyini atacam tek tek. Totem yaptim:) 3 hafta sonra cinsiyet belli olcak. Benim ultrasonu gorenler erkek diyor simdiden. Ben de merak icindeyim ozelden atarim sana
Hastayım güzelim belim tutuldu çok zormuş dünden beri öahvoldum sen masılsın
Canım çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda şifa bulursun. bu acıların bebeğe her aciyordur inşallah. Olurda adetin gelirse (hayirlisiysa gelmesin bebis olsun ınş) biran önce tedavi ne başla.. hiç ihmal etme hatta bu arada belki bebek mevzusunuda unutursun.. ben nisandan beri dış randevularimi ağrıyan rağmen iptal ettiriyordum ... Ovulasyondu ovulasyon sonrasiysid derken ya zararlı olur diye hep ertekiyordum.. aralık ayında ne olursa olsun aman bm zaten de geleceği yok dedim. Tam 3 kez dişçiye gittim bir sürü işlem filan sadece adete bir kaç gün kala olan randevuma tedbir en gitmemiştim onda da hamileymisim.. inşallah tez vakit agrikarin biter bebek teşrif eder.Bilmiyorum ki canım doktor heçmezse kan tahliliyle gebelik olup olmadığına bakarız sonra emar çekeriz dedi şimdi hiç ilaç veremem döllenme olduysa benim yazacağım tüm ilaçlar zarar verir dedi aslında benim umudum olmadığından yazsın dedim ama eşim istemedi kremle evde tedavi yapalım bi kaç gün dedi adam da korktu garibim dedesi böbreklerinden çok çekti rahmetli beni de öyle sandı heralde ürolog bişey yok diyince ohhh çok şükür diyo
Ovuyu filan unut:) enerjin gücün kuvvetin varsa adete 4-5 kala ya kadar gün aşırı devam et. En garantisi. Yumurtanın arkası sağı solu belli olmaz :)Kızlar saolsunVeson özelden çok yardımcı oldu ama bir de sizin fikrinizi alıp gaza gelmek istedim :) Benim tabloya bi baksanıza Yarın ve ertesi gün ateş çıkarsa çizgi cekiyor bugüne öv.testi Dün pozitif Bugün yaptığım İki tanede negatif çıktı kaçırır mıyım ne dersiniz?
Canim allah yardimcimiz olsun.benimde gobek alttan beze yapmisti ama 5 ay dayandim buyumeyede baslayinca ordan yapmayi biraktim.gobek deligine 4 parmakla basladim iki parmaga kadar dustum ben hiza olarak. bacaga gectim evet canim bacak gobekten daha cok aciyor.zaten ilac yakiyor esimle yapiyoruz bitince ayni anda elini birakiyor ben igneyi cekiyorum boylece kanamiyor.ben kilolu oldugum icin ustbacakta kasiga yakin yagli kisma yapiyorum ilk bas tam ust bacagin ortasina yapiyordum hem beze oluyor hem canim daha cok yaniyordu.Kol daha aciyormus Allahin izniyle alnimizin akiyla ciksak saglikla insallahAllaha şükür göğüslerim agrimiyor artik ama karnim belim rahatsiz sekilde belime yastik koyuyorum yok ayak altina koyuyorum kocama masaj yaptiriyorum derken gunler geciyor... bi de clexane beni mahvetti ya..Melissa81 canim sen devam ediyor musun? Gobusum dunku igneden sonra mosmor oldu. Bugun bacagima vurdum o da cok acidii.. galiba ben 7/8 aya kadar devam edecegim bu ilaclara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?