Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastayım güzelim belim tutuldu çok zormuş dünden beri öahvoldum sen masılsın
Gecmis olsun canim adet doneminde mr daha az zararsiz rontgen daha zararli dr hep mr isterdi benden zarar vermiyelim derdi.bel agrisi nedir iyibilirim sicak su torbasi destekler tabi gebelik testinden sonra

canim bende bu aralar pek yazamaz oldum arada girip okuyorum. ates ölçmeyi bende unutuyordum bugün basladim. yogunsun demek bayaga Allah yardimcin olsun

canim bende bu aralar pek yazamaz oldum arada girip okuyorum. ates ölçmeyi bende unutuyordum bugün basladim. yogunsun demek bayaga Allah yardimcin olsun

Ovuyu filan unut:) enerjin gücün kuvvetin varsa adete 4-5 kala ya kadar gün aşırı devam et. En garantisi. Yumurtanın arkası sağı solu belli olmaz :)

Eşim grip oldu cnm bende bu ay klomen kullandım diye kaçırmak istemiyorum ama adamın halini de görünce boşa eziyet etmiyim dedim :)

Sabah sabah migrene uyandım kızı da hasta hasta okula göndermek zorunda kaldım( bugün bize akşam olur mu ki??

Ben geldiğini hissettiğim an sert bi kahve içiyorum kafein iyi geliyor canım geçmiş olsun çok iyi bilirim o illeti

günaydın kızlar testlerin kalanı çıkmış ekliyorum bi el atar mısınız

Eklentiler

• 20170214_090946.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 58
olunca rahatlıyorum zaten, ne varsa olmadan önce hep. bugün iyiyim çok şükür. duygusal günlerim olmadan 2-3 gün öncesi
o adet öncesi benide vurur klasik bence kızlardan hangisiydi hormonlar östrojenfln etki ediyo demişti shinsegi sen miydin :)
hafızam eskisi kdr iyi diil b12 mi düştü bnm noldu herşeyi unutur oldum ya da bu uyku halinden böyle gece öyle rüyalar göriyorum ki kabuslar kovalamacalar hırsızlar köpek kovalaması kaçmaca ooo bi uyanıyorum daha çok yorulmuşum

Allah sabır versin, çok zor çook

Kuzum ya nasıl oldu baban? Daha iyidir umarım bu arada kaçırmış olabilirim sen verdin mi müjdeyi?
babam bi iyi bi kötü idare ediyo son kemoterapide akyuvar sayısı baya düştü ondan tedirginiz bi öncekinde 11 miş son testte 3.9 4 ün altına düşmesi tehlikeli diolar ztn 4 ü tamamladı kemoterapide 8 olcak toplan bakalım hayırlısıyla bi bitirsek şifa olsa
bebeğide söylemedm henüz kalp atışını duyunca söylicem

Aslında sağlıklı da gidiyorsun tatlımm söylesen anada moral mi olurdu acaba diye düşündüm :) Mutluluk en güzel ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…