- 31 Ağustos 2015
- 144
- 97
- 48
Neyse tek sevindiren hap baya işe yaramış baya yumoş olmuş . Ateşimde yüksek yüksek gitti. Daha işte yeni birden 36.3 e düştü.. neyse artık bu ay inşallah...Sen de yüksek Ateşle adet olanlardansın desene:-/
Gecmis olsun canim adet doneminde mr daha az zararsiz rontgen daha zararli dr hep mr isterdi benden zarar vermiyelim derdi.bel agrisi nedir iyibilirim sicak su torbasi destekler tabi gebelik testinden sonraHastayım güzelim belim tutuldu çok zormuş dünden beri öahvoldum sen masılsın
Hayirlisi canim insallah son adetindirNeyse tek sevindiren hap baya işe yaramış baya yumoş olmuş . Ateşimde yüksek yüksek gitti. Daha işte yeni birden 36.3 e düştü.. neyse artık bu ay inşallah...
canim bende bu aralar pek yazamaz oldum arada girip okuyorum. ates ölçmeyi bende unutuyordum bugün basladim. yogunsun demek bayaga Allah yardimcin olsun
canim bende bu aralar pek yazamaz oldum arada girip okuyorum. ates ölçmeyi bende unutuyordum bugün basladim. yogunsun demek bayaga Allah yardimcin olsun
kiyamam cnm yaa gecmis olsun. gecen tv de doktor diyordu migrenin baslayacagini hissettiginiz an nane yağı sürün basiniza ve koklayin diye bi arastir istersenSabah sabah migrene uyandım kızı da hasta hasta okula göndermek zorunda kaldım( bugün bize akşam olur mu ki??
bana çok iyi geldi adıyaman nane yağı, çok geçmiş olsunkiyamam cnm yaa gecmis olsun. gecen tv de doktor diyordu migrenin baslayacagini hissettiginiz an nane yağı sürün basiniza ve koklayin diye bi arastir istersen
Ovuyu filan unut:) enerjin gücün kuvvetin varsa adete 4-5 kala ya kadar gün aşırı devam et. En garantisi. Yumurtanın arkası sağı solu belli olmaz :)
neyse takma bosver. hem sen ara vermistin öyle düşünbana çok iyi geldi adıyaman nane yağı, çok geçmiş olsunVeson .
ff tam 12den tutturdu, bugün adet oldum
Sabah sabah migrene uyandım kızı da hasta hasta okula göndermek zorunda kaldım( bugün bize akşam olur mu ki??
olunca rahatlıyorum zaten, ne varsa olmadan önce hep. bugün iyiyim çok şükür. duygusal günlerim olmadan 2-3 gün öncesineyse takma bosver. hem sen ara vermistin öyle düşün
babamın anesteziden baş ağrısı kalınca doktoru bol bol kahve için kafein ii gelir demiştiBen geldiğini hissettiğim an sert bi kahve içiyorum kafein iyi geliyor canım geçmiş olsun çok iyi bilirim o illeti
o adet öncesi benide vururolunca rahatlıyorum zaten, ne varsa olmadan önce hep. bugün iyiyim çok şükür. duygusal günlerim olmadan 2-3 gün öncesi
babamın anesteziden baş ağrısı kalınca doktoru bol bol kahve için kafein ii gelir demişti
İnstagram da 2 yaşında bebeği hidrosefali hastası olan 4 aydır evladi yoğun bakımda olan bir anne takip ediyordum az önce aklıma geldi acaba meltem bebek nasıl diye ve vefat ettiğini gördüm hiç tanımıyodum sadece izlediğim videoları annesinin paylaşımları ile tanımıştım şimdi göz yaşları içindeyim Rabbim hiç bir anne evladı birbirinden ayırmasın
babam bi iyi bi kötü idare ediyo son kemoterapide akyuvar sayısı baya düştü ondan tedirginiz bi öncekinde 11 miş son testte 3.9 4 ün altına düşmesi tehlikeli diolar ztn 4 ü tamamladı kemoterapide 8 olcak toplan bakalım hayırlısıyla bi bitirsek şifa olsaKuzum ya nasıl oldu baban? Daha iyidir umarım bu arada kaçırmış olabilirim sen verdin mi müjdeyi?
babam bi iyi bi kötü idare ediyo son kemoterapide akyuvar sayısı baya düştü ondan tedirginiz bi öncekinde 11 miş son testte 3.9 4 ün altına düşmesi tehlikeli diolar ztn 4 ü tamamladı kemoterapide 8 olcak toplan bakalım hayırlısıyla bi bitirsek şifa olsa
bebeğide söylemedm henüz kalp atışını duyunca söylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?