Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım inşallah geçer çok sıkıntılı birşey bu bel tutulması

Gecmis olsun canim adet doneminde mr daha az zararsiz rontgen daha zararli dr hep mr isterdi benden zarar vermiyelim derdi.bel agrisi nedir iyibilirim sicak su torbasi destekler tabi gebelik testinden sonra
Valla hep su torbasıyla duruyorum onun zararı olmaz heralde dimi doktor sıcak tutdedi çünkü

Sor istersen eczacı bilir evde olsaydım üstünü okurdum yazar orda da ama işteyim cnm. Bende boyun fıtığı var ama genelde boynum değil sırtım tutulur o zamanlar kullanıyorum iyi geliyor.

ellerine sağlık canım liste sıralaması güzel olmuş 9.sıra uğur getirsin bana 19 çorum,
9 şubat eşimin doğum günü

Sıcak su torbasını ayak altına koymalısın canım.

Valla hep su torbasıyla duruyorum onun zararı olmaz heralde dimi doktor sıcak tutdedi çünkü
Normalde gebelik suphen varsa su yasak benim bel fitigim var dr ilk uc ay kesinlikle koymami yasakladi ovu donemindede sicak iyi degil derler gebelik olusma ihtimali varsa koyma bence canim.siki giyin..
su torbasi birebir agrilara malesef zararli

Ay pazardan beri bende bel tutulmasi ile uğraşıyorum dönemiyorum bile anca bugün hafifledi. At kestanesi kremi var ondan falan sürdüm ve sicak su torbasi koydum belime. Hic zararli olabilcegini düşünmedim.
Veson gelmis kirmiziilar

Normalde gebelik suphen varsa su yasak benim bel fitigim var dr ilk uc ay kesinlikle koymami yasakladi ovu donemindede sicak iyi degil derler gebelik olusma ihtimali varsa koyma bence canim.siki giyin..
su torbasi birebir agrilara malesef zararli
Hadi ya tek uygulayabildiğim sıcak su torbasıydı ilaç almıyorum ya af Allahım ya bu süreç giderek zorlaşıyor her ay bebiş beklentisi yüzünden tedavi bile olamıyorum bilseydim böyle olacağını korunurdum bu ay

Geçmiş olsun canım çok zor bel ağrısı çok

Ben yandım o zaman :/ At kestanesini bende duymuştum passionete viks gibi bi kokusu var ama oda krem şeklinde zararı var mıdır acaba..
Ay bilemedim ki valla. 2 kere sürdüm ama. Sanirim hala alisamadim ben hamileyim fikrine. Hic aklimdan gecmedi bile zarari olur mu diye. Evet bitkisel bir jel vicks gibi. Rahatlatti napiyim artik dikkat ederim.

Ay bilemedim ki valla. 2 kere sürdüm ama. Sanirim hala alisamadim ben hamileyim fikrine. Hic aklimdan gecmedi bile zarari olur mu diye. Evet bitkisel bir jel vicks gibi. Rahatlatti napiyim artik dikkat ederim.

Ben ikinci kızıma 4 aylık hamileyken merdivenin 5. basamağından atladım aklıma havada geldi hamileliğim Allaha emanet bilmeden çok şey yapıyoruz ama ben çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum sürülen veya dıştan uygulanan şeylerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…