Yok kuzum koyma sakin hatta banyo yaparken bile kaynar sicakla yikanmayin derler benim drda ilikla onerdi sicaklik bel gobek bolgesine iyi degilAy pazardan beri bende bel tutulmasi ile uğraşıyorum dönemiyorum bile anca bugün hafifledi. At kestanesi kremi var ondan falan sürdüm ve sicak su torbasi koydum belime. Hic zararli olabilcegini düşünmedim.
Veson gelmis kirmiziilar
Erken geblik testinde cikmazmi canim bu ay yapsan kafan rahat eder kac gun var reglye?Hadi ya tek uygulayabildiğim sıcak su torbasıydı ilaç almıyorum ya af Allahım ya bu süreç giderek zorlaşıyor her ay bebiş beklentisi yüzünden tedavi bile olamıyorum bilseydim böyle olacağını korunurdum bu ay
inşallah hepimize uğur getirsin.o da bişeymi ben bi daha bakdım chart linkimin son nunarası 9
aminn hepimizin hep birlikte inşallah bata son 4 gün 16sıydı bat 18e çekmiş ff gwç yumurtladığımı gösterdiği için9 ay sonra da bebiş kucağında olsun inşallah :)
aminn hepimizin hep birlikte inşallah bata son 4 gün 16sıydı bat 18e çekmiş ff gwç yumurtladığımı gösterdiği için
hala hafızan süper bence masallaho adet öncesi benide vururklasik bence kızlardan hangisiydi hormonlar östrojenfln etki ediyo demişti shinsegi sen miydin :)
hafızam eskisi kdr iyi diil b12 mi düştü bnm noldu herşeyi unutur oldum ya da bu uyku halinden böyle gece öyle rüyalar göriyorum ki kabuslar kovalamacalar hırsızlar köpek kovalaması kaçmaca ooo bi uyanıyorum daha çok yorulmuşum
Haha seninki daha iyiymis cidden. Cok güldüm. Rabbim korusunBen ikinci kızıma 4 aylık hamileyken merdivenin 5. basamağından atladım aklıma havada geldi hamileliğimAllaha emanet bilmeden çok şey yapıyoruz ama ben çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum sürülen veya dıştan uygulanan şeylerin
Tamam canim artik aklimda olsun unutmam.Yok kuzum koyma sakin hatta banyo yaparken bile kaynar sicakla yikanmayin derler benim drda ilikla onerdi sicaklik bel gobek bolgesine iyi degil
sormaa canımmm ateş sabit gidiyo dpo lar geçtikçe heyecan çokk oluyor ama testler negatif bazen baktığımdada gölge görür gibi oluyorum hayırlısı hakkımızda keşkem bugün hepimiz pozitifleri görseydik özel kalıcı bı gün de müjdelerdik bebişlerimizi eşlerimizeSenin ardından bizde geliriz inşallah güzel haberlerle :) Her dpo 9-10 gibi düşen moralim bu beklemeyle heyecana dönüşmese bırakıcam takibi de yapamıyorum işte
sormaa canımmm ateş sabit gidiyo dpo lar geçtikçe heyecan çokk oluyor ama testler negatif bazen baktığımdada gölge görür gibi oluyorum hayırlısı hakkımızda keşkem bugün hepimiz pozitifleri görseydik özel kalıcı bı gün de müjdelerdik bebişlerimizi eşlerimize
Canım bi kaç gün geçmezse direk kan berip emara gircem zatenErken geblik testinde cikmazmi canim bu ay yapsan kafan rahat eder kac gun var reglye?
inşallah inşallah tez vakitte ver müjdeyiMüjde aşaması benim ancak 8 Mart Dünya Kadınlar gününe denk gelir heraldeHenüz yapım aşamasındayız malum
günaydın kızlar testlerin kalanı çıkmış ekliyorum bi el atar mısınız
Canim benim bildigim bu testler pozitif cikarsa ya geçirmiş oluyorsun yada igne falan olup bağışıklık var demek. Benimde bunlar negatif cikti hep ama bu sorun degil diye biliyorum. Yine tecrubeli arkadaşlar daha iyi yorum yaparyaa kimse bana yorum yapmamışVeson Melissa81 passionete ShinSeGi FreeSoull başka kşmler biliyosa varmı çok dikkat etmem gereken bişey toxoplazma fln negatif mi çıkmış ete fln dokunmıyım mı yani
Kızlarrrrr benim yumurta akı akıntım geldi şimdi nolcak?? en son 4 ay önce görmüştüm bunu hatta dünde çalışma oldu ama çok umutsuzdum kuruluk vardıee çatladı mı yani şimdi napiyim ben bu gece de mi çalışayım??
cibi35 bence ovulasyon bu gece gerçekleşecek. Bence yarına ateş fırlayacak. Ovu öncesi ateş düşer böyle. LH'de pozitifi de görmüşsün, bu da beni daha çok destekliyor. Bence bugün de icabına bak
Canim bence sorun yoksa bu gece de olmalı.Kızlarrrrr benim yumurta akı akıntım geldi şimdi nolcak?? en son 4 ay önce görmüştüm bunu hatta dünde çalışma oldu ama çok umutsuzdum kuruluk vardıee çatladı mı yani şimdi napiyim ben bu gece de mi çalışayım??
Canim bence sorun yoksa bu gece de olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?