Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum koyma sakin hatta banyo yaparken bile kaynar sicakla yikanmayin derler benim drda ilikla onerdi sicaklik bel gobek bolgesine iyi degil

Erken geblik testinde cikmazmi canim bu ay yapsan kafan rahat eder kac gun var reglye?

aminn hepimizin hep birlikte inşallah bata son 4 gün 16sıydı bat 18e çekmiş ff gwç yumurtladığımı gösterdiği için

Senin ardından bizde geliriz inşallah güzel haberlerle :) Her dpo 9-10 gibi düşen moralim bu beklemeyle heyecana dönüşmese bırakıcam takibi de yapamıyorum işte

hala hafızan süper bence masallah
evet ovulasyona kadar östrojenin etksindeyiz mutlu, umutlu, dünyanın en güzel kadini benim modunda... ovulasyon sonrasi progesteron etkisindeyiz mutsuz umutsuz batsın bu dünya modunda

Haha seninki daha iyiymis cidden. Cok güldüm. Rabbim korusun
Yok kuzum koyma sakin hatta banyo yaparken bile kaynar sicakla yikanmayin derler benim drda ilikla onerdi sicaklik bel gobek bolgesine iyi degil
Tamam canim artik aklimda olsun unutmam.

Kızlarrrrr benim yumurta akı akıntım geldi şimdi nolcak?? en son 4 ay önce görmüştüm bunu hatta dünde çalışma oldu ama çok umutsuzdum kuruluk vardı ee çatladı mı yani şimdi napiyim ben bu gece de mi çalışayım??

Senin ardından bizde geliriz inşallah güzel haberlerle :) Her dpo 9-10 gibi düşen moralim bu beklemeyle heyecana dönüşmese bırakıcam takibi de yapamıyorum işte
sormaa canımmm ateş sabit gidiyo dpo lar geçtikçe heyecan çokk oluyor ama testler negatif bazen baktığımdada gölge görür gibi oluyorum hayırlısı hakkımızda keşkem bugün hepimiz pozitifleri görseydik özel kalıcı bı gün de müjdelerdik bebişlerimizi eşlerimize

Müjde aşaması benim ancak 8 Mart Dünya Kadınlar gününe denk gelir heralde Henüz yapım aşamasındayız malum

Canim benim bildigim bu testler pozitif cikarsa ya geçirmiş oluyorsun yada igne falan olup bağışıklık var demek. Benimde bunlar negatif cikti hep ama bu sorun degil diye biliyorum. Yine tecrubeli arkadaşlar daha iyi yorum yapar

zafrina89 sorun yok cnm. yanında değer aralıkları yazıyor, oradan anladım.

heyyyy! Başlasın çalışmalar!. Bugün yarın eli kulağında diyor sana.

cibi35 bence ovulasyon bu gece gerçekleşecek. Bence yarına ateş fırlayacak. Ovu öncesi ateş düşer böyle. LH'de pozitifi de görmüşsün, bu da beni daha çok destekliyor. Bence bugün de icabına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…