Aynen bezeler olusmaya basladi. Eşim korkar dayanamazCanim allah yardimcimiz olsun.benimde gobek alttan beze yapmisti ama 5 ay dayandim buyumeyede baslayinca ordan yapmayi biraktim.gobek deligine 4 parmakla basladim iki parmaga kadar dustum ben hiza olarak. bacaga gectim evet canim bacak gobekten daha cok aciyor.zaten ilac yakiyor esimle yapiyoruz bitince ayni anda elini birakiyor ben igneyi cekiyorum boylece kanamiyor.ben kilolu oldugum icin ustbacakta kasiga yakin yagli kisma yapiyorum ilk bas tam ust bacagin ortasina yapiyordum hem beze oluyor hem canim daha cok yaniyordu.Kol daha aciyormus Allahin izniyle alnimizin akiyla ciksak saglikla insallah
Tatlim ben hamile yastigi aldim memnun kaldim let.. alisveris sitesinde cok uyguna gordum alip dene icine giriyorsun ortasina yan yatiyorsun destekliyor bel bacak kalca normal yastikla olmuyor..
ayyy aynen o hle geldi dayak yemisim gibi bi de sislik var icten hissediliyor. Bacakta rahatsiz etti ama direk ustune yapmistim olmazsa ben de basenlere vurayim.Canim allah yardimcimiz olsun.benimde gobek alttan beze yapmisti ama 5 ay dayandim buyumeyede baslayinca ordan yapmayi biraktim.gobek deligine 4 parmakla basladim iki parmaga kadar dustum ben hiza olarak. bacaga gectim evet canim bacak gobekten daha cok aciyor.zaten ilac yakiyor esimle yapiyoruz bitince ayni anda elini birakiyor ben igneyi cekiyorum boylece kanamiyor.ben kilolu oldugum icin ustbacakta kasiga yakin yagli kisma yapiyorum ilk bas tam ust bacagin ortasina yapiyordum hem beze oluyor hem canim daha cok yaniyordu.Kol daha aciyormus Allahin izniyle alnimizin akiyla ciksak saglikla insallah
Tatlim ben hamile yastigi aldim memnun kaldim let.. alisveris sitesinde cok uyguna gordum alip dene icine giriyorsun ortasina yan yatiyorsun destekliyor bel bacak kalca normal yastikla olmuyor..
bende pek anlamiyorum cnm onlardan burda kizlara sormustumyaa kimse bana yorum yapmamışVeson Melissa81 passionete ShinSeGi FreeSoull başka kşmler biliyosa varmı çok dikkat etmem gereken bişey toxoplazma fln negatif mi çıkmış ete fln dokunmıyım mı yani
Kuzum gormedim ben geride gittim bulamadim sonucunuyaa kimse bana yorum yapmamışVeson Melissa81 passionete ShinSeGi FreeSoull başka kşmler biliyosa varmı çok dikkat etmem gereken bişey toxoplazma fln negatif mi çıkmış ete fln dokunmıyım mı yani
Bende hep oyle sanirdim illa yusyuvarlak olmali diye dusunurdum hatta bu gebeligimde bi kesem fasulye tipindeydi olabilirmis yani illa yuvarlak olmasi gerekmiyor sadece onemli olan kanama alani olmamasi demisti dr banakızlar biley danışcam bu gebelik kesesi yusyuvarlak mı oluyo bnm ultrason fotosunda bi köşesi ısırılmış gibi minnacık bi kopuk yer var gibi normal mi
Masallah canim bulantin olmasin zaten yasayanlar perisan oluyor.rabbim yardimcimiz olsun onceki gebeligimde uyku akiyordu gozlerimden bunda huzursuz bir uyku kacmasi wcye uyandimmi uyuya.iyorum..dedigim gibi o yastik rahatlatir seni gobeginin ustune yatma fobiside azaliyor boylece.Aynen bezeler olusmaya basladi. Eşim korkar dayanamaz
ayyy aynen o hle geldi dayak yemisim gibi bi de sislik var icten hissediliyor. Bacakta rahatsiz etti ama direk ustune yapmistim olmazsa ben de basenlere vurayim.
Bahsettigin yastigi biliyorum.. bende suan orama burama yastik sokuşturuyorum.. gece hic rahat uykum yokk.. daha simdiden boyleyse sonrayi dusunemiyorum. Esimde gece yarisi falaj uyandiriyor gobegin ustune yatma diyee.. bi de bu ara karnim falan agriyo acaba diyorum moraran yerlerden mi icten mi kestiremiyorum. Sukur bulantilarim bayaa azaldi..
Canim sanmam oyle birsey olduğunu sen kafanda durmadan biseyler kuruyorsun sanirimkızlar biley danışcam bu gebelik kesesi yusyuvarlak mı oluyo bnm ultrason fotosunda bi köşesi ısırılmış gibi minnacık bi kopuk yer var gibi normal mi
hıı okuduklarımda kesenin şekli bozulmaması lazm fln yazıo bnmkinin bi köşesi silik gibi merak ettm bende gerçi doktor bi problwm görse söylerdi belki de idrara sıkışık diildim anca okdr gözüktüBende hep oyle sanirdim illa yusyuvarlak olmali diye dusunurdum hatta bu gebeligimde bi kesem fasulye tipindeydi olabilirmis yani illa yuvarlak olmasi gerekmiyor sadece onemli olan kanama alani olmamasi demisti dr bana
21462. sayfada doktoru aradm 2 hafta sonra gelicem var mı o zamana kdr dikkat etmem gereken bişey önemli bişey yok gelince detaylı konuşuruz dediKuzum gormedim ben geride gittim bulamadim sonucunupozitif sonuc varmi
valla bende şaşırdımVeson benim relg geldi çok şaşkınım bakım devamı gelecek mi bu durumda ff nin ilk çizgisi 20. Günümdeydi o doğru oluyo galiba çünkü benim dpo 16 gün oluyordu genelde
Grip olması endişelendiriyo beni ama yapacak bişey yok o kadar ilaç içtim boşa gitmesin bu ay da :/
Geçmiş olsun canım ya.. Adet de gelmiş inşallah son olurSabah sabah migrene uyandım kızı da hasta hasta okula göndermek zorunda kaldım( bugün bize akşam olur mu ki??
Evet evet o benim iştehala hafızan süper bence masallah
evet ovulasyona kadar östrojenin etksindeyiz mutlu, umutlu, dünyanın en güzel kadini benim modunda... ovulasyon sonrasi progesteron etkisindeyiz mutsuz umutsuz batsın bu dünya modunda
Bol doping... üzerine aktivite yapacak bir şeyyok bacım napcan.
kız o görüntüde ucu ısırık kısmı nasıl gördün? Bi saattir bakıyorum
Bol doping... üzerine aktivite yapacak bir şeyyok bacım napcan.
kız o görüntüde ucu ısırık kısmı nasıl gördün? Bi saattir bakıyorum
Aynen canim problem olsaydi dr soylerdi endiseli bekleyis baslamis :)) Rabbim saglikla insallah kalp atislarinida gostersin icin hergecen gun rahatlicak insallah..hıı okuduklarımda kesenin şekli bozulmaması lazm fln yazıo bnmkinin bi köşesi silik gibi merak ettm bende gerçi doktor bi problwm görse söylerdi belki de idrara sıkışık diildim anca okdr gözüktü
Canım o kese dah şekilden şekle girecek fasulye gibi de olur yusyuvarlak da bi köşeye uzamista olur merak etme tahlillerde de sorun yok negatif çiğ ve az pişmiş etten topraktan iyi yikanmamis sebzeden uzak dur yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?