Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bezeler olusmaya basladi. Eşim korkar dayanamaz
ayyy aynen o hle geldi dayak yemisim gibi bi de sislik var icten hissediliyor. Bacakta rahatsiz etti ama direk ustune yapmistim olmazsa ben de basenlere vurayim.
Bahsettigin yastigi biliyorum.. bende suan orama burama yastik sokuşturuyorum.. gece hic rahat uykum yokk.. daha simdiden boyleyse sonrayi dusunemiyorum. Esimde gece yarisi falaj uyandiriyor gobegin ustune yatma diyee.. bi de bu ara karnim falan agriyo acaba diyorum moraran yerlerden mi icten mi kestiremiyorum. Sukur bulantilarim bayaa azaldi..

Veson benim relg geldi çok şaşkınım bakım devamı gelecek mi bu durumda ff nin ilk çizgisi 20. Günümdeydi o doğru oluyo galiba çünkü benim dpo 16 gün oluyordu genelde

kızlar biley danışcam bu gebelik kesesi yusyuvarlak mı oluyo bnm ultrason fotosunda bi köşesi ısırılmış gibi minnacık bi kopuk yer var gibi normal mi

kızlar biley danışcam bu gebelik kesesi yusyuvarlak mı oluyo bnm ultrason fotosunda bi köşesi ısırılmış gibi minnacık bi kopuk yer var gibi normal mi
Bende hep oyle sanirdim illa yusyuvarlak olmali diye dusunurdum hatta bu gebeligimde bi kesem fasulye tipindeydi olabilirmis yani illa yuvarlak olmasi gerekmiyor sadece onemli olan kanama alani olmamasi demisti dr bana

Masallah canim bulantin olmasin zaten yasayanlar perisan oluyor.rabbim yardimcimiz olsun onceki gebeligimde uyku akiyordu gozlerimden bunda huzursuz bir uyku kacmasi wcye uyandimmi uyuya.iyorum..dedigim gibi o yastik rahatlatir seni gobeginin ustune yatma fobiside azaliyor boylece.
Birde youtube de clexna vurulmasi yaz gorsel olarakta vardi bolgeler nereler donusumlu olmasi en iyisi

Canim sanmam oyle birsey olduğunu sen kafanda durmadan biseyler kuruyorsun sanirim bak benimkine

Eklentiler

• PicsArt_02-11-02.38.04.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 49
Bende hep oyle sanirdim illa yusyuvarlak olmali diye dusunurdum hatta bu gebeligimde bi kesem fasulye tipindeydi olabilirmis yani illa yuvarlak olmasi gerekmiyor sadece onemli olan kanama alani olmamasi demisti dr bana
hıı okuduklarımda kesenin şekli bozulmaması lazm fln yazıo bnmkinin bi köşesi silik gibi merak ettm bende gerçi doktor bi problwm görse söylerdi belki de idrara sıkışık diildim anca okdr gözüktü

Veson canım adet gelmiş inşallah bu son döngün olur son bekleyişin olur tatlım bu ay bi kaç kişiden güzel haber gelecek inşallah öyle hissediyorum her zaman yazmıyorum ama butadaki kızların her yazdığını okuyorum hepsine içten dua ediyorum Rabbim inşallah kabul buyurur inşallah

hala hafızan süper bence masallah
evet ovulasyona kadar östrojenin etksindeyiz mutlu, umutlu, dünyanın en güzel kadini benim modunda... ovulasyon sonrasi progesteron etkisindeyiz mutsuz umutsuz batsın bu dünya modunda
Evet evet o benim işte

Bol doping... üzerine aktivite yapacak bir şeyyok bacım napcan.

kız o görüntüde ucu ısırık kısmı nasıl gördün? Bi saattir bakıyorum

Bu gece hiç oluru yok gibi ama ov testi yine koyu çıktı inşallah yarına kaçırmayız

hıı okuduklarımda kesenin şekli bozulmaması lazm fln yazıo bnmkinin bi köşesi silik gibi merak ettm bende gerçi doktor bi problwm görse söylerdi belki de idrara sıkışık diildim anca okdr gözüktü
Aynen canim problem olsaydi dr soylerdi endiseli bekleyis baslamis :)) Rabbim saglikla insallah kalp atislarinida gostersin icin hergecen gun rahatlicak insallah..
Birde tekmik kismina gel icimden cikartip poposunu issirasim geliyooo..
Rabbim isteyen hasretini ceken herkese nasip etsin saglikla insallah
9 ay 99 esma bu kitabi gebislerin hepsine tavsiye ederim Allaha emanet dualarla bebislerimizi buyutucez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…