Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar testlerin kalanı çıkmış ekliyorum bi el atar mısınız
Canim bencede bir problem yok pozitif cikan kizamik gecirdigine ve buna bagisiklik oldugunu gosteriyor..
Buarada yesil sebzeleri iyice yika ispanak
Maydonoz nane dereotu tarzi 15 dk sirkeli su bekletip bol suyla yika..topraktan asisiz hayvanlardan uzak dur demisti dr.um.
Sende bunlara dikkat edersin gidince detayli anlatir zaten
Et konusunda ben ete ellemedim esim dogradi eldivenle yaparsin endise edersen

Canım o kese dah şekilden şekle girecek fasulye gibi de olur yusyuvarlak da bi köşeye uzamista olur merak etme tahlillerde de sorun yok negatif çiğ ve az pişmiş etten topraktan iyi yikanmamis sebzeden uzak dur yeter
hıı tamam canm saol nasıl şimdiye kdr bunla karşılaşmamış oluyoruz salam sosis yepsini yiyodum ben sebze salata desen dışarda iyi yıkandığını hiç zannetmiyorum

:) bi kalbini duyalımda sağlıkla inşallah

ben elleyemiosam eşim yapsın dimi

hıı tamam canm saol nasıl şimdiye kdr bunla karşılaşmamış oluyoruz salam sosis yepsini yiyodum ben sebze salata desen dışarda iyi yıkandığını hiç zannetmiyorum
Artık yeme canım onları :) ben de diyorum o kadar kedi baktım bağışıklık vardır ama yokmuş bende de :)

Aynen canim gece 3-4 defa kalkiyorum zaten uykum rezil oluyor.. donusumlu yapacam morarmayan neresi varsa oralara artik. Baktim youtube'da benim tenim mi morarmaya musait anlamadim. 2- aydir bir sey olmuyodu bu sefer baya morardi. Yanlis hareketle vurmus olabilirim belki yaa.. neyse bakalim saglicakla buyusunler de... bi de bu ara karnim belim de baya agirlik var. Ben alt gobegimdeki o portakal sertligini hissediyorum. Buyuyor sipa :) maasAllahhh onlaraa kiz. Mucize gibi.. senin gobek cikmistir bile :)

Seninki simdiden iphone isterim anne modunda demekki kiz oyle dusunme saglicakla buyusun. Kese bu sonucta.. benim suanki kesenin durumj hilal seklinde... icindeki saglikli buyusunde kesen de ona gore buyuyor zaten :)
ay desene çekeceğimiz var öyle tabi şu iki hafta bi geçseydi

B BenanAsiye güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm.:)
ShinSeGi
xpreiaZ Sağolun kızlar bu nane yağını bulursam alayım.her ay migren çekiyorum Ağrı ile şunu alacam bunu yapacam diyorum ağrı geçince herşey öyle kalıyor:-/
butterfly -gns cnm iş yerinde de arkadaşlar kahve dedi de şimdi bünye alışkın değil uykumu kaçırırsa çok daha kötü olurum diye denemedim
@darkgirl1906
ShinSeGi ve diğer kızlar inşallah ilk sayfadaki yerler Hoşunuza gitmiştir arada yapayım en iyisi iyi gelir belki tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler:)
zafrina89 tahlillerin iyi çıkmış gözüküyor kese de güzel sanırım şeklinden ziyade çizgilerin düz olması gerekiyor.bir keresinde bende Dr hematomu görüp Şekli bozulmuş keseye benziyor Demişti yamuk yumuk birşeydi
Neslihaann ben de çok şaşırdım
LeYLa_21 Sağol cnm şimdi daha iyiyim umarım sabaha birşeyim kalmaz.gece tutunca vur Kafayı yat oluyor da sabah tutunca hayat Felç oluyor benim için çok kötü bir Gündü.
passionete
tsefem28 adet geldi dün gece kahve leke geldi sabaha sökülmüştü bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:)

Umarım atladığım kişi kalmamıştır kusura bakmyın hala migrenin etkisindeyim

İyi olmaya çalışıyorum ablacim karnim belim biraz ağrıyor.. şükür halimize. Sen nasılsın ablacim? Ates yukselmemis tam :) calismalara devam
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
.bende idare ediyorum işte canım. Iş yoğun bu ara yorgunum acayip.Akşamda malum çalışmalar devam ediyor.Akşam eşim diyordu bizden sonra doktora gidenler bile hamile kaldı biz hala uğraşıyoruz diye üzülüyordu.bende dedim yavrumuz yaşasaydı martta doğum yapacaktım takdiri ilahi
Yapacak bişey yok diye hüzünlendim. Yine yavrum aklıma geldi gözyaşlarım sel oldu.. Epeydir mezarınada gidip duâ edemedim. Rabbim inşallah cennette şefaatçi eylesin yeniden hamile kalmayı nasip etsin. Bol dua bekliyorum canım..benimle hamile kalan arkadaşım doğum iznine ayrıldı ben daha hamile kalamadım. Hayırlısı Rabbimden. Nasip ten ötesi olmuyor işte..
Çok geçmiş olsun tekrar canım

Ablam Allah kolaylik versin. Senin ovu yaklaşmış anlaşılan :) hüzünlenmişsin. Allah hüzünlü kalbi sever.. üzülmeyin emi. Bir evladi bagislayan Rabbim eminin tekrarini da nasip edecektir. Hsg den sonra bunye umarim toparlamıştır kendini. Bu ayy sizin olsun insAllah. Rabbim ettiginiz dualari avuc iclerinize kondursun. Uzulmek yok... olacak Allahin izniyle.. dualarimdasin her zaman. Bu ay stress yapma dk sonrasinda toparlanma sureci ver kendine... insAllah Rabbim ol der ve oluverir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…