Ben ic karni genis olanlardanim sanirim az cikti ama bakinca cok ta belli degil :))Aynen canim gece 3-4 defa kalkiyorum zaten uykum rezil oluyor.. donusumlu yapacam morarmayan neresi varsa oralara artik. Baktim youtube'da benim tenim mi morarmaya musait anlamadim. 2- aydir bir sey olmuyodu bu sefer baya morardi. Yanlis hareketle vurmus olabilirim belki yaa.. neyse bakalim saglicakla buyusunler de... bi de bu ara karnim belim de baya agirlik var. Ben alt gobegimdeki o portakal sertligini hissediyorum. Buyuyor sipa :) maasAllahhh onlaraa kiz. Mucize gibi.. senin gobek cikmistir bile :)
Biyerimizi kesince akan renk gibi gelmişti taze kırmızı yanı kahve leke değil sonrasında 2 kere daha gittim hiç bişey yok temiz sabah ola hayrola yarında temiz mi olacak ateş ne olacak bakalım içime sıkıntı düştü ne bu şimdi diyeB BenanAsiye güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm.:)
@ShinSeGi
@Cok da Seyapmamak Lazim Sağolun kızlar bu nane yağını bulursam alayım.her ay migren çekiyorum Ağrı ile şunu alacam bunu yapacam diyorum ağrı geçince herşey öyle kalıyor:-/
@butterfly-gns cnm iş yerinde de arkadaşlar kahve dedi de şimdi bünye alışkın değil uykumu kaçırırsa çok daha kötü olurum diye denemedim
@darkgirl1906
@ShinSeGi ve diğer kızlar inşallah ilk sayfadaki yerler Hoşunuza gitmiştir arada yapayım en iyisi iyi gelir belki tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler:)
zafrina89 tahlillerin iyi çıkmış gözüküyor kese de güzel sanırım şeklinden ziyade çizgilerin düz olması gerekiyor.bir keresinde bende Dr hematomu görüp Şekli bozulmuş keseye benziyor Demişti yamuk yumuk birşeydi
Neslihaann ben de çok şaşırdım
LeYLa_21 Sağol cnm şimdi daha iyiyim umarım sabaha birşeyim kalmaz.gece tutunca vur Kafayı yat oluyor da sabah tutunca hayat Felç oluyor benim için çok kötü bir Gündü.
@passionete
@tsefem28 adet geldi dün gece kahve leke geldi sabaha sökülmüştü bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:)
Umarım atladığım kişi kalmamıştır kusura bakmyın hala migrenin etkisindeyim
Amin canım Allah razı olsun kuzum. Histeroskopi sonrası inşallah vucut kendini toparlamıştır. Inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin canım benim. Ne güzel dualar etmişsin öyle. Sıramızı bekliyoruz sabırsızlıkla. Sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah gülüm.. Annelik dünyanın en güzel duygusu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım..Ablam Allah kolaylik versin. Senin ovu yaklaşmış anlaşılan :) hüzünlenmişsin. Allah hüzünlü kalbi sever.. üzülmeyin emi. Bir evladi bagislayan Rabbim eminin tekrarini da nasip edecektir. Hsg den sonra bunye umarim toparlamıştır kendini. Bu ayy sizin olsun insAllah. Rabbim ettiginiz dualari avuc iclerinize kondursun. Uzulmek yok... olacak Allahin izniyle.. dualarimdasin her zaman. Bu ay stress yapma dk sonrasinda toparlanma sureci ver kendine... insAllah Rabbim ol der ve oluverir...
yok imom içiyodum ona devam ediyorum işteYorma fazla kendini vitamin falan verdi mi doktorun herhangibi bir ilac kullaniyor musun?
Sağol cnmVeson cum gecmiş olsun Allah acil şifalar versin
Ateş yine aynı ve hala devamı gelmedi lekenin
Sağol cnm benim şimdi çok daha iyiyimVeson canim gecmis olsun dun mesajlarin cogu gorunmedi sadece etiketlenduklerim. Yeni gördüm daha iyisindir umarım
Canım doktorun sıkıntı gormedıyse hersey normaldır. Kendını bosuna telaslandırma bence canım, uygundur bencekızlar biley danışcam bu gebelik kesesi yusyuvarlak mı oluyo bnm ultrason fotosunda bi köşesi ısırılmış gibi minnacık bi kopuk yer var gibi normal mi
Canım benım oglumda da az bır kerelık kan gelmıstı, bu hamılelıgımde de bır kere kan geldıBiyerimizi kesince akan renk gibi gelmişti taze kırmızı yanı kahve leke değil sonrasında 2 kere daha gittim hiç bişey yok temiz sabah ola hayrola yarında temiz mi olacak ateş ne olacak bakalım içime sıkıntı düştü ne bu şimdi diye
Ateş zaten basbas bağırıyordu gece leke geldi migren de sinyal sabah Kalktım feci başım ağrıyor adet de sökülmüş.bu sabah da hafif var ama iyiyim şimdilikVeson geçmiş olsun migrenden belliydi dimi reglin geleceği bnm başım çok nadir ağrır onda bile sinir oluyorum migreni düşünemiyorum
O
Canım benim ilk gebeliğimde tam adet olacağım gün aynı bahsettiğin gibi leke gelmişti. Hatta ben adet oldum zannederek namazı bırakmıştım. Benim adette zaten leke ile başlardı. Ama bir daha bir şey gelmedi. 2 gün sonra öylesine test yapmıştım çizgiyi gördüm:)
Eğer lekeden 24 saate ses çıkmazsa umitlenebilirsin:) inşallah yerleşme kanamasidir. Yerleşme kanaması her kadında olmuyor her gebeliktede olmuyor. Bimmbu gebeligimde olmadı mesela. Heyecanla bekliyoruz senin sonucu inşallah:)
Ama ateş aşaya merdiven çizecek gibi bugün gelmezse bile devamı gelir gibi hissediyorum hayırlısı olsun artıkCanım benım oglumda da az bır kerelık kan gelmıstı, bu hamılelıgımde de bır kere kan geldı
Canım yengem migrenden çok fena oluyordu ilk hacamat yaptırdı başına 2 kere fazla etki etmedi sonra sülük taktırdı çok faydasını gördüm diyo çok hafiflemis o çok kötü oluyordu günlerce yatak döşek yatıyordu.sende bi dene istersen taktıracam yer yada birini bulursanAteş zaten basbas bağırıyordu gece leke geldi migren de sinyal sabah Kalktım feci başım ağrıyor adet de sökülmüş.bu sabah da hafif var ama iyiyim şimdilik
O Ağrı bastırınca kim nereye götürse giderim herhalde:)) ama ağrı geçince hiç araştırmıyorum öyle kalıyor.hacamatı sırtıma yaptırdım ama kafaya yapmak gerek.onun da bazı günleri falan var cinsel perhizi falan çalışma Günlerini ayarlamak gerek.sülük ise nedense beni ürkütüyor:))Canım yengem migrenden çok fena oluyordu ilk hacamat yaptırdı başına 2 kere fazla etki etmedi sonra sülük taktırdı çok faydasını gördüm diyo çok hafiflemis o çok kötü oluyordu günlerce yatak döşek yatıyordu.sende bi dene istersen taktıracam yer yada birini bulursan
Ateş yine aynı ve hala devamı gelmedi lekenin
Sağol cnmKısmeetttbelki bir işaret, bir nişan...
Veson geçmiş olsun cnm.
@butterfly_gns canım yanılmışımo zaman o ilk pozitif, pozitif değil miydi? Varsa ikisinin fotosunu atsana, merak ettim şimdi. Benim gibi ovu'yu kaçırmanı istememem ısrarıma neden olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?