Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ic karni genis olanlardanim sanirim az cikti ama bakinca cok ta belli degil :))

Biyerimizi kesince akan renk gibi gelmişti taze kırmızı yanı kahve leke değil sonrasında 2 kere daha gittim hiç bişey yok temiz sabah ola hayrola yarında temiz mi olacak ateş ne olacak bakalım içime sıkıntı düştü ne bu şimdi diye

Amin canım Allah razı olsun kuzum. Histeroskopi sonrası inşallah vucut kendini toparlamıştır. Inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin canım benim. Ne güzel dualar etmişsin öyle. Sıramızı bekliyoruz sabırsızlıkla. Sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah gülüm.. Annelik dünyanın en güzel duygusu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım..

O
Ateş yine aynı ve hala devamı gelmedi lekenin

Canım benim ilk gebeliğimde tam adet olacağım gün aynı bahsettiğin gibi leke gelmişti. Hatta ben adet oldum zannederek namazı bırakmıştım. Benim adette zaten leke ile başlardı. Ama bir daha bir şey gelmedi. 2 gün sonra öylesine test yapmıştım çizgiyi gördüm:)
Eğer lekeden 24 saate ses çıkmazsa umitlenebilirsin:) inşallah yerleşme kanamasidir. Yerleşme kanaması her kadında olmuyor her gebeliktede olmuyor. Bimmbu gebeligimde olmadı mesela. Heyecanla bekliyoruz senin sonucu inşallah:)

Veson geçmiş olsun migrenden belliydi dimi reglin geleceği bnm başım çok nadir ağrır onda bile sinir oluyorum migreni düşünemiyorum

sabah kalkınca çok susamışım bi bardak su içtim mide bulantısından öldüm demek aç karnına su yok artık işimde çok zor yorgunluktan ölcem heralde içim uyuyo ztn bi hafta sonu gelse yatağa yapıştırcam kendimi

Canım benım oglumda da az bır kerelık kan gelmıstı, bu hamılelıgımde de bır kere kan geldı

Veson geçmiş olsun migrenden belliydi dimi reglin geleceği bnm başım çok nadir ağrır onda bile sinir oluyorum migreni düşünemiyorum
Ateş zaten basbas bağırıyordu gece leke geldi migren de sinyal sabah Kalktım feci başım ağrıyor adet de sökülmüş.bu sabah da hafif var ama iyiyim şimdilik

Canım benım oglumda da az bır kerelık kan gelmıstı, bu hamılelıgımde de bır kere kan geldı
Ama ateş aşaya merdiven çizecek gibi bugün gelmezse bile devamı gelir gibi hissediyorum hayırlısı olsun artık

Ateş zaten basbas bağırıyordu gece leke geldi migren de sinyal sabah Kalktım feci başım ağrıyor adet de sökülmüş.bu sabah da hafif var ama iyiyim şimdilik
Canım yengem migrenden çok fena oluyordu ilk hacamat yaptırdı başına 2 kere fazla etki etmedi sonra sülük taktırdı çok faydasını gördüm diyo çok hafiflemis o çok kötü oluyordu günlerce yatak döşek yatıyordu.sende bi dene istersen taktıracam yer yada birini bulursan

O Ağrı bastırınca kim nereye götürse giderim herhalde:)) ama ağrı geçince hiç araştırmıyorum öyle kalıyor.hacamatı sırtıma yaptırdım ama kafaya yapmak gerek.onun da bazı günleri falan var cinsel perhizi falan çalışma Günlerini ayarlamak gerek.sülük ise nedense beni ürkütüyor:))

Ateş yine aynı ve hala devamı gelmedi lekenin

Kısmeettt belki bir işaret, bir nişan...

Veson geçmiş olsun cnm.

@butterfly_gns canım yanılmışım o zaman o ilk pozitif, pozitif değil miydi? Varsa ikisinin fotosunu atsana, merak ettim şimdi. Benim gibi ovu'yu kaçırmanı istememem ısrarıma neden olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…