Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson gecmis olsun canim. Ben de gunlerdir salak gibiyim kafam kazan gibi uyaniyorum ve bir sersemlik gun boyu devam ediyor. Migren gibi ama degil gibi cozemedim. Aksam gelip bir yatiyorum uyumuyorum ama tüm aksam yatış halindeyim. Sonra 11 gibi yatiyorum. Neslihaann hadi insallah devami gelmez guzel haberler verirsin.

Damada geçmiş olsun cnm hormonların etkisidir kesin inşallah daha fazla ağırlaşmaz.hafif geçer

Kızlar ateş çizelgemi paylaşıyorum, rica etsem bir bakabilir misiniz? Sizce yumurtam ne zaman çatlayacak? Ya da çatlamış mıdır?

Eklentiler

• hambut.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ateş çizelgemi paylaşıyorum, rica etsem bir bakabilir misiniz? Sizce yumurtam ne zaman çatlayacak? Ya da çatlamış mıdır?
Henüz çatlamamış Çalışmalara devam ne zaman çatlayacağını Ateş'ten kestirmek güç çatlayınca ateş yükselişe geçecektir

Henüz çatlamamış Çalışmalara devam ne zaman çatlayacağını Ateş'ten kestirmek güç çatlayınca ateş yükselişe geçecektir

Ay o zaman bugun calismamizin 3. gunu olacak. Adam da yanasmiyor artik ama yapacak bir sey yok. Cok tesekkurler :)

Gittim canım doktora sağda 25mm kist solda 17mm folikul varmış. Çatlatma iğnesi verdi Yarın sabah vurdur dedi. Ama anlamadığım bişey var geçen ay soldaydi Hem yumurta Hem kist.. nasıl yine soldan yumurtladim ben? Bu arada benim Dr 20mm ı geçince kist olarak algılıyor yumurtayı galiba.. iğnenin adı choriomon 5000 ama 10000 vurulucam Tek seferde

eline sağlık canım yerimdenn çoook memnunum teşekkür ederim. Geçmiş olsun bende annemdede var migren ağrısı geldimi ağrısı çok kötü oluyo Allah yardımcın olsun .hafiflemesi için sağ burun deliğini elinle kapat 5 dk sol burun deliğinle nefes al hafiflicektir inşallah.tabi en iyi çözüm karanlık sessiz bi odada saatlerce uyumak. Turşu limon gibi ekşi yemekde iyi geliyordu bana . Birde affedersin mideyede vuruyo ağrısı kusunca rahatlama çabuk oluyo bende ..

Canim bence de senin doktor yumurtayi kist olarak algilamis.
Cunku benim bildigim o buyuklukte bir kist varsa catlatma ignesi vermiyorlar.

Benim doktorum da tam tersi 20 22 mm yi normal kabul ediyordu bana da iki doz iğne verdi canım hep hayırlı olsun inşallah bebek olsun

Ben hiç yum takibi ile çatlatma iğnesi vurulmadım ama 17. mm olan yumurta için mi verdi dr o iğneyi? İğneden 36 saat sonra çatlayacak. Vurulma saatini ona göre ayarla cnm. Çünkü içerde askercikler olmalı ki hazırda hemen görevlerini yapsınlar. Yoksa yumurtanın ömrü süresince sefer halinde olurlar Ay kendime gülüyorum kızma bana, pek yaratıcı buldum kendimi Bak bu bilgiyi buldum seninle ilgili: "Bu ilaçlar genellikle yumurta 18-20 mm civarında büyüklüğe eriştiğinde uygulanır."

http://www.jinekolojivegebelik.com/2013/01/yumurta-catlatma-ignesi-nedir.html

25 mm demek zaten o folikül çatlayamamış ve kiste dönüşmüş demek diye biliyorum.

Günaşırı olsun yoksa erkekler çabuk bıkıyor ona ovulasyonun yaklaştığını hissettirme akışına bırak bebek için OLDUĞUNU hissetmesin

Bir sey daha sorabilir miyim? Benim uzayan akinti dun aksam tesrif etti. Bu durumda bu akinti catlamadan once mi geliyor? Ben hep catlamadan sonra bu akintinin geldigini dusunurdum cunku.

Kızlar ben bu ay hamile kalırsam mucize olacak sanırım .Bu ay Hsg çektirdim ateşim adetim in 1 gününden 23. Günü ne kadar 36.1 ve 36.2 olarak devam etti ben yumurta çatladığına inanmadım.Adetim in 19. Günü doktora gittim ultrasonda baktı sıvı var yumurta çatlamış ve çatlamamış yumurta yok göremiyorum dedi .Ben ateş ölüyorum çatladığını düşünmüyorum dedim 21.günü progesteron bakalım dedi baktır dım değer 6 çıktı ben düşük olduğunu düşünüyorum çatlamamış dedim yine doktorum çatladıktan 3 gün sonra yaptırdığımız için bu normal biz zaten 5 ve üstünü çatlamış kabul ediyoruz dedi .Bugün sabah öylesine bir ateş ölçe yim dedim bugün adetin 24 .günü ateşim 36. 8 çıktı çok şaşırdım akıntım arttı .Bu ay hiç görmediğim ateşi gördüm Veson

Bir sey daha sorabilir miyim? Benim uzayan akinti dun aksam tesrif etti. Bu durumda bu akinti catlamadan once mi geliyor? Ben hep catlamadan sonra bu akintinin geldigini dusunurdum cunku.
Uzayan akıntı yumurta çatlamadan birkaçgün önce gözükmeye başlar çatladığı gün de görülebilir.yumurta çatladıktan sonra genellikle kuru olursun

Cnm öyle mucizeler oluyor ki kk da insan şaşırıp kalıyor.senin yumurta zaten çatlamış Dr da onaylamış ateşini ölçmeye devam etseydin mutlaka yükselişi görürdün.bir hafta daha bekle inşallah Bebeğin seninledir.:))

Sağol cnm her ay adet dönemi bazen de ovu zamanı yaşıyorum maalesef Rabbim dert verip derman aratmasın kimselere .deneyeceğim sağı kapat solla 5 dk nefes:)

Sağol cnm her ay adet dönemi bazen de ovu zamanı yaşıyorum maalesef Rabbim dert verip derman aratmasın kimselere .deneyeceğim sağı kapat solla 5 dk nefes:)
dene canım inşallah faydası olur ben özellikle çalıştığımda birazda stresinde etkisi vardı mutlaka her ay adet öncesi ve bitiminde ağrırdı şükür evlendikden sonra pek fazla olmadı.şimdi ev hanımıyım migreni açlık uykusuzluk stresde etkiliyor Rabbim kimseye yaşatmasın o ağrıyı inşallah.

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ben 21. Güne kadar devam ettim ölçme ye canım 19. Gün doktor çatlamış deyince dedim 20. Gün yükselir Yükselmedi 21. Gün yükselir Yükselmedi.22 ve 23 ölçme dim umudu kesip .Bugün 24 .gün ölçtüm 36.8 di.Rabbim sana ve hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…