Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu gecmek bilmeyen bas agrilarimi ne yapicam ben ya?
Kafami kesip atasim var artik
Hiç Dr.a danıştın mı cnm?
Vücudun susuz kalmıyordur, değil mi? Sıvı değil ama illa ki su.
Şimdiye alışmış olmalıydı vücut hormonlara...demek senin bünye gebelikte böyle olabiliyor.

Kizlar bu gecmek bilmeyen bas agrilarimi ne yapicam ben ya?
Kafami kesip atasim var artik
Canım kayınvalidem hamilelikte çocuk erkek se baş ağrısı çok olur derdi Onun 2 oğlu var 2 sinde de baş ağrısı çekmiş .Şimdi arkadaşım hamile onun da erkek onunda müthiş baş ağrısı var.

Hiç Dr.a danıştın mı cnm?
Vücudun susuz kalmıyordur, değil mi? Sıvı değil ama illa ki su.
Şimdiye alışmış olmalıydı vücut hormonlara...demek senin bünye gebelikte böyle olabiliyor.

Son gittigimde sordum canim cok siddetli bas agrilarim oluyor ve tum gun gecmiyor hamilelikle alakasi var midir diye. Olabilir dedi cok zorlarsa Parol kullanabilirsin dedi.
Ebeye de sormustum. Ozellikle agri oldugu zaman tansiyonunu kontrol et dedi ama tansiyonda bir sorun cikmiyor.
Su pek icemiyorum onun da etkisi var mi diyorsun?

Yaa? Ben ilk defa duydum canim. Benim doktorum belirtiler cinsiyete gore olmaz demisti ama benim de bebegim erkek ve dediginle tutuyor. Ay bilemedim ama cok zorlaniyorum vallahi

Amin cnm inşallah bazen progesteron geç yükselişe geçiyormuş kanda bu Yüzden ateş de geç yükseliyormuş.sonucu kesin yaz:)

Susuz ve aç kalma cnm etkiliyor olabilir.baş ağrısı çok kötü Rabbim şifa versin

Susuz ve aç kalma cnm etkiliyor olabilir.baş ağrısı çok kötü Rabbim şifa versin

Ay canim sagol. Senin de migrenin tutmus sana da cok gecmis olsun. Valla cok kotu

benımde miğrenım öyle ... canım sımsıkı bagla kafanı .... acıtana kadar 10 dk surmez hafıflıyor

Bagliyorum canim hafifliyor baglayinca ama acinca ayni yerden devam ediyor. Sende de oyle oluyor mu?

bende hsg cekıldıgım ay hamıle kaldım ve atesım nerdeyse hamıle oldugumu ogrendıgımde bile yukselmemıstı. doktor dogru söylemıs. progesterona erken baktırmıssın ve cok ıyı ..bebek olsun ınsallah

Ay canim sagol. Senin de migrenin tutmus sana da cok gecmis olsun. Valla cok kotu

Bagliyorum canim hafifliyor baglayinca ama acinca ayni yerden devam ediyor. Sende de oyle oluyor mu?
Pamuk içine karabiber koy üzerine de kolonya dök yoksa limon sık şakaklarına koy bağla öyle dene bir de

erken acınca bendede devam edıyor ben tekrar baglıyorum hafıfleyene kadar. dayanamayacak hale gelınce en ıyı çözümüm bu benım bırde nerdeyse hastanelık olacak hale gelınce 5 dk uykuya dalsam kurtarıyorum resmen. hıc uykum yokken nasıl oluyorsa bırden kendımı uyumus buluyorum savunma mekaznızması galıba.

Pamuk içine karabiber koy üzerine de kolonya dök yoksa limon sık şakaklarına koy bağla öyle dene bir de

Tam sana onu soracaktim karabiberle ne koyuyorduk pamuga diye. Yapicam onu simdi.

Geciyorsa ne guzel ben gunduz uyusam da gecmiyor. Gece olacak yatip uyuyacam oyle gececek.

Oyy hayirli olsun canim masallah kuzuya.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim insallah.

Reactions: iiz
Canım dua nı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…