- 5 Mayıs 2013
- 33.882
- 41.466
- 798
Hiç Dr.a danıştın mı cnm?Kizlar bu gecmek bilmeyen bas agrilarimi ne yapicam ben ya?
Kafami kesip atasim var artik
Canım kayınvalidem hamilelikte çocuk erkek se baş ağrısı çok olur derdi Onun 2 oğlu var 2 sinde de baş ağrısı çekmiş .Şimdi arkadaşım hamile onun da erkek onunda müthiş baş ağrısı var.Kizlar bu gecmek bilmeyen bas agrilarimi ne yapicam ben ya?
Hiç Dr.a danıştın mı cnm?
Vücudun susuz kalmıyordur, değil mi? Sıvı değil ama illa ki su.
Şimdiye alışmış olmalıydı vücut hormonlara...demek senin bünye gebelikte böyle olabiliyor.
Canım kayınvalidem hamilelikte çocuk erkek se baş ağrısı çok olur derdi Onun 2 oğlu var 2 sinde de baş ağrısı çekmiş .Şimdi arkadaşım hamile onun da erkek onunda müthiş baş ağrısı var.
Amin cnm inşallah bazen progesteron geç yükselişe geçiyormuş kanda bu Yüzden ateş de geç yükseliyormuş.sonucu kesin yaz:)Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ben 21. Güne kadar devam ettim ölçme ye canım 19. Gün doktor çatlamış deyince dedim 20. Gün yükselir Yükselmedi 21. Gün yükselir Yükselmedi.22 ve 23 ölçme dim umudu kesip .Bugün 24 .gün ölçtüm 36.8 di.Rabbim sana ve hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Susuz ve aç kalma cnm etkiliyor olabilir.baş ağrısı çok kötü Rabbim şifa versinSon gittigimde sordum canim cok siddetli bas agrilarim oluyor ve tum gun gecmiyor hamilelikle alakasi var midir diye. Olabilir dedi cok zorlarsa Parol kullanabilirsin dedi.
Ebeye de sormustum. Ozellikle agri oldugu zaman tansiyonunu kontrol et dedi ama tansiyonda bir sorun cikmiyor.
Su pek icemiyorum onun da etkisi var mi diyorsun?
Yaa? Ben ilk defa duydum canim. Benim doktorum belirtiler cinsiyete gore olmaz demisti ama benim de bebegim erkek ve dediginle tutuyor. Ay bilemedim ama cok zorlaniyorum vallahi
benımde miğrenım öyle ... canım sımsıkı bagla kafanı .... acıtana kadar 10 dk surmez hafıflıyorKizlar bu gecmek bilmeyen bas agrilarimi ne yapicam ben ya?
Susuz ve aç kalma cnm etkiliyor olabilir.baş ağrısı çok kötü Rabbim şifa versin
benımde miğrenım öyle ... canım sımsıkı bagla kafanı .... acıtana kadar 10 dk surmez hafıflıyor
bende hsg cekıldıgım ay hamıle kaldım ve atesım nerdeyse hamıle oldugumu ogrendıgımde bile yukselmemıstı. doktor dogru söylemıs. progesterona erken baktırmıssın ve cok ıyı ..bebek olsun ınsallahKızlar ben bu ay hamile kalırsam mucize olacak sanırım .Bu ay Hsg çektirdim ateşim adetim in 1 gününden 23. Günü ne kadar 36.1 ve 36.2 olarak devam etti ben yumurta çatladığına inanmadım.Adetim in 19. Günü doktora gittim ultrasonda baktı sıvı var yumurta çatlamış ve çatlamamış yumurta yok göremiyorum dedi .Ben ateş ölüyorum çatladığını düşünmüyorum dedim 21.günü progesteron bakalım dedi baktır dım değer 6 çıktı ben düşük olduğunu düşünüyorum çatlamamış dedim yine doktorum çatladıktan 3 gün sonra yaptırdığımız için bu normal biz zaten 5 ve üstünü çatlamış kabul ediyoruz dedi .Bugün sabah öylesine bir ateş ölçe yim dedim bugün adetin 24 .günü ateşim 36. 8 çıktı çok şaşırdım akıntım arttı .Bu ay hiç görmediğim ateşi gördümVeson
Pamuk içine karabiber koy üzerine de kolonya dök yoksa limon sık şakaklarına koy bağla öyle dene bir deAy canim sagol. Senin de migrenin tutmus sana da cok gecmis olsun. Valla cok kotu
Bagliyorum canim hafifliyor baglayinca ama acinca ayni yerden devam ediyor. Sende de oyle oluyor mu?
erken acınca bendede devam edıyor ben tekrar baglıyorum hafıfleyene kadar. dayanamayacak hale gelınce en ıyı çözümüm bu benım bırde nerdeyse hastanelık olacak hale gelınce 5 dk uykuya dalsam kurtarıyorum resmen. hıc uykum yokken nasıl oluyorsa bırden kendımı uyumus buluyorum savunma mekaznızması galıba.Ay canim sagol. Senin de migrenin tutmus sana da cok gecmis olsun. Valla cok kotu
Bagliyorum canim hafifliyor baglayinca ama acinca ayni yerden devam ediyor. Sende de oyle oluyor mu?
Pamuk içine karabiber koy üzerine de kolonya dök yoksa limon sık şakaklarına koy bağla öyle dene bir de
erken acınca bendede devam edıyor ben tekrar baglıyorum hafıfleyene kadar. dayanamayacak hale gelınce en ıyı çözümüm bu benım bırde nerdeyse hastanelık olacak hale gelınce 5 dk uykuya dalsam kurtarıyorum resmen. hıc uykum yokken nasıl oluyorsa bırden kendımı uyumus buluyorum savunma mekaznızması galıba.
bugün doktora gıttık. ilk defa kalp atışını kulağımızla duyduk. işte bebeğim
hemen hareketlendi elini salladı oldugu yerde hafiften döndü . ben kalp atşını duyunca heyecanlandım kalbim çarpmaya başldı galib bebek bu yüzden hareketlendi.
Eki Görüntüle 1954350
Gözün Aydın maşallah kuzuyabugün doktora gıttık. ilk defa kalp atışını kulağımızla duyduk. işte bebeğim
hemen hareketlendi elini salladı oldugu yerde hafiften döndü . ben kalp atşını duyunca heyecanlandım kalbim çarpmaya başldı galib bebek bu yüzden hareketlendi.
Eki Görüntüle 1954350
Pazartesi adet olmam lazım canım pazartesi olmazsam tahlil yapar olumlu veya olumsuz yazarım canımAmin cnm inşallah bazen progesteron geç yükselişe geçiyormuş kanda bu Yüzden ateş de geç yükseliyormuş.sonucu kesin yaz:)
teşekkür ederim darısı isteyen bütün kızlara inşallahOyy hayirli olsun canim masallah kuzuya.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim insallah.
darısı en yakın zamanda başına inşallah . inşallah senınde ultrason fotolarına merakla bakarızGözün Aydın maşallah kuzuya
Canım dua nı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmbende hsg cekıldıgım ay hamıle kaldım ve atesım nerdeyse hamıle oldugumu ogrendıgımde bile yukselmemıstı. doktor dogru söylemıs. progesterona erken baktırmıssın ve cok ıyı ..bebek olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?