Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dua nı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm
darısı başına canım. bütün topiğe dua edıyorum. allah muradınıza erdırsın ınşallah tez zamanda

Kizlar buralar iyice sessizlesti sanki bana mi oyle geliyor?

iiz gözün aydın canim masallah kuzucuğa.
X xDerinMavix canim sana da gecmis olsun. Ah bu bas ağrısı reglde bulur ovulasyonda bulur. Yetmez hamilelikte hormon tavan olur yine olur. Bugüne şükür.

Evet cnm aynen öyle oldu bir ara gebelik haberleri ardarda geldi iiz den sonra ama son gebelikten sonra duruldu buralar.yeniden gebelik haberleri ile şenlensin topik inşallah

X xDerinMavix Benim doktorum 37 yaşında olmama rağmen acele ettiğimi düşünüp hatta 10 yıldır tüm doktorların polikistik olduğumu söylemesine karşı da yok öyle bişey diyo. Valla anlamadım ya çok iyi yada hiç birşeyden anlamıyor..

elmol Sende aynı çatlatma iğnesini kullanmıştın dimi canım? Onun ardından mı gebelik oldu?

Evet canım 17mm olan için verdi. Yarın saat 11 gibi vurdurucam da, o 25mm in hiç mi şansı yok yaa bende ne güzel büyümüş maşallah dedim 2,5cm burda 17mm burda var diyince :) Okuduğum topiklerde herkes 22-25mm den bahsediyordu benim 15mm lerde kalıyor diye üzülüyordum şimdi tam tersi klomenle çok büyümüşler dedi off ki ne off..

Sagol canim benim. Malesef bir turlu kurtulamadim

Evet canım iki doz ondan oldum iki defa hamilelik oldu biri kimyasal oldu peşinden şimdiki gebeligim

teşekkür ederım canım. sen nasılsın ?

Leyla abla önceki piklerinde t c den koyu oluyomuydu benim testlerimde bu piktir ama kiminin t c den koyu oluyor
Bir tanesi öyle olmuştu ama diğerleri hep böyle koyu pik oluyor yani.. Yarın tekrar yapacam bakalım o dahamı pik olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…