darısı başına canım. bütün topiğe dua edıyorum. allah muradınıza erdırsın ınşallah tez zamandaCanım dua nı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Seninde bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm
Evet cnm aynen öyle oldu bir ara gebelik haberleri ardarda geldi iiz den sonra ama son gebelikten sonra duruldu buralar.yeniden gebelik haberleri ile şenlensin topik inşallahKizlar buralar iyice sessizlesti sanki bana mi oyle geliyor?
iiz gözün aydın canim masallah kuzucuğa.
X xDerinMavix canim sana da gecmis olsun. Ah bu bas ağrısı reglde bulur ovulasyonda bulur. Yetmez hamilelikte hormon tavan olur yine olur. Bugüne şükür.
Ben hiç yum takibi ile çatlatma iğnesi vurulmadım ama 17. mm olan yumurta için mi verdi dr o iğneyi? İğneden 36 saat sonra çatlayacak. Vurulma saatini ona göre ayarla cnm. Çünkü içerde askercikler olmalı ki hazırda hemen görevlerini yapsınlar. Yoksa yumurtanın ömrü süresince sefer halinde olurlarAy kendime gülüyorum kızma bana, pek yaratıcı buldum kendimi Bak bu bilgiyi buldum seninle ilgili: "Bu ilaçlar genellikle yumurta 18-20 mm civarında büyüklüğe eriştiğinde uygulanır."
http://www.jinekolojivegebelik.com/2013/01/yumurta-catlatma-ignesi-nedir.html
25 mm demek zaten o folikül çatlayamamış ve kiste dönüşmüş demek diye biliyorum.
Sagol canim benim. Malesef bir turlu kurtulamadimKizlar buralar iyice sessizlesti sanki bana mi oyle geliyor?
X xDerinMavix canim sana da gecmis olsun. Ah bu bas ağrısı reglde bulur ovulasyonda bulur. Yetmez hamilelikte hormon tavan olur yine olur. Bugüne şükür.
Evet canım iki doz ondan oldum iki defa hamilelik oldu biri kimyasal oldu peşinden şimdiki gebeligimX xDerinMavix Benim doktorum 37 yaşında olmama rağmen acele ettiğimi düşünüp hatta 10 yıldır tüm doktorların polikistik olduğumu söylemesine karşı da yok öyle bişey diyo. Valla anlamadım ya çok iyi yada hiç birşeyden anlamıyor..
elmol Sende aynı çatlatma iğnesini kullanmıştın dimi canım? Onun ardından mı gebelik oldu?
Kizlar bu gecmek bilmeyen bas agrilarimi ne yapicam ben ya?
Kafami kesip atasim var artik
bugün doktora gıttık. ilk defa kalp atışını kulağımızla duyduk. işte bebeğim
hemen hareketlendi elini salladı oldugu yerde hafiften döndü . ben kalp atşını duyunca heyecanlandım kalbim çarpmaya başldı galib bebek bu yüzden hareketlendi.
Eki Görüntüle 1954350
teşekkür ederım canım. sen nasılsın ?Kizlar buralar iyice sessizlesti sanki bana mi oyle geliyor?
teşekkür ederım darısı tüm topiğe inşallahGözün aydın canım çok sevindim :)
teşekkür ederım darısı tüm topiğe inşallah
Eki Görüntüle 1954405
Kızlar bugünkü ovulasyon testim.. Yorum pls...
gelmiş ovulasyon nerdeyse pik yapacak sen bugunu kaçırma sabaha çatkamış olur gıbı duruyorEki Görüntüle 1954405
Çok güzel bir pozitif duruyor karşımda
Sağolun kızlar. Bu geceyide değerlendirecem inşallah çocuk uyur inşallah..gelmiş ovulasyon nerdeyse pik yapacak sen bugunu kaçırma sabaha çatkamış olur gıbı duruyor
Leyla abla önceki piklerinde t c den koyu oluyomuydu benim testlerimde bu piktir ama kiminin t c den koyu oluyorEki Görüntüle 1954405
Bir tanesi öyle olmuştu ama diğerleri hep böyle koyu pik oluyor yani.. Yarın tekrar yapacam bakalım o dahamı pik olacak..Leyla abla önceki piklerinde t c den koyu oluyomuydu benim testlerimde bu piktir ama kiminin t c den koyu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?