Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm aynen öyle oldu bir ara gebelik haberleri ardarda geldi iiz den sonra ama son gebelikten sonra duruldu buralar.yeniden gebelik haberleri ile şenlensin topik inşallah
Gebelerin hepsi burada aslinda. En azindan bana oyle geliyor. Yeni hatimde oralarda duasi olurken burda iyi haberler alcaz insallah.

Ben yarın bi kan versem mi hala gelen yok gerçekten yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba 2. Gebeliktede lekeleme olmuştu ama o zaman ov. Testi pozitif olduktan 3 gün sonra leke olmuştu
Yoksa bence yap canim. Varsa zaten çıkar insallah pozitifi görürsün

teşekkür ederım canım. sen nasılsın ?
Bende iyiyim canim allaha sukur bag agrisi burun kanamasi disinda birsey yok. Okulda dersim yogun olunca konuştukça mide bulantisi yaşıyorum ama daha hiç vukuat olmadi. Sen nasilsin daha iyi misin?

Eki Görüntüle 1954405
Kızlar bugünkü ovulasyon testim.. Yorum pls...
Sen calismalara basla abla. Sanki yarin da pik olabilir. Bugun calisma kondurun kizi uyutup

İnşallah yerleşmedir.

high gir istersen
Tamam canım sağolasın kuzum. Iyileşsin mi canım kızın nasıl oldu?
Çalışmalar başladı canım. Çocuk uyusun bir pm daha kondurayım. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah.. Dualarınızı bekliyorum gülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi?

Çok şükür cnm kız da ben de iyiyiz bugün.bebiş olsun inşallah:))

Evet ben de inanıyorum inşallah orda dua edildikçe güzel haberler gelir inşallah.

Hep dualarimdasiniz abla inan. Biz iyiyiz büyüyoruz günden güne zaman cabuk gecsin istiyorum kavusalim.

maşallah sizeee :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Masallah canim gozun aydin darisi bekleyenlere

Canim aklini karistirmasin benimde 3 yumurtam olusmustu.17 18 ve 22 di yanilmiyorsam eger..yani biri bosbos onden buyuyordu zaten dr bunun ici bos bundan birsey olmaz diger ikisinden umutluyum demisti.18+36 onermisti sanirim biz stres yaptik.sana tavsiyem catlatma ignesinden once vucudunda sperm olsun bir iliski olsun sonra dr dedigi saatte illa yumurta 36 saatte catlamiyor.gecmis gun tam hatirliyamiyorum 24+48 de olmustu bizimki..iki yumurtamda tutmustu.insallah rabbim sanada nasip etsin esine keciboynzu ozu gibi birsey yedir adamlar strese giriyor dk dk sina olunca

Susuzluk baş ağrısı yapar cnm. Kendinde dene bakalım, ondan mı?

Maşallah kuzuya, gözün aydın.

Takip sanırım bu yüzden önemli. Olsun diğeri seninle. İnşallah onunla olur. Üzme canını

Ben yarın bi kan versem mi hala gelen yok gerçekten yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba 2. Gebeliktede lekeleme olmuştu ama o zaman ov. Testi pozitif olduktan 3 gün sonra leke olmuştu
Bence biraz sabret cnm.
Eki Görüntüle 1954405
Kızlar bugünkü ovulasyon testim.. Yorum pls...

Maşallahı var. Bana göre pik, eğer daha da koyu ise senin bünyede bir gün sonrası mı pik olur yoksa gece mi?

Canim ultrasona gore hala 11-9 mi dogum.. ben biraz aradim bebisi, ust kisimda gorunce fark ettim. Devlet hastanesine mi gidiyorsun galiba ondan ciktisi pek net degil...
kuzuu ne guzel buyumus maasAllah nazarlar degmesin insAllah Rabbim saglicakla buyutmeye devam etsin insAllah bebislerimiziii.. bulantilarin ne alemde? Ayy cok heyecanli yaaa..

Inşallah canım inşallah dediğin gibi olur.. Dr da bugün ramazan sonrasına kadar görüşmeyelim çok stres oluyorsun dinlen biraz dedi :/ Bu defa tutar inşallah dualarını bekliyorum

Denicem canim zorlayacam kendimi.

Bencede pik canım.. Gece yatmadan bir kez daha yaparım yarında yapacam.. Bakalım Yarınki pik olmazsa bugün ki pik demektir canım.. :))

Maşallah canım gözün aydın. Yazını yeni gördüm. Sağlıkla büyüsün inşallah annesi.. Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşallah.. Ben her ultrasona girdiğimde heyecanlanıyordum.. Inşallah tekrar nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…