İnşallah yerleşmedir.Ben yarın bi kan versem mi hala gelen yok gerçekten yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba 2. Gebeliktede lekeleme olmuştu ama o zaman ov. Testi pozitif olduktan 3 gün sonra leke olmuştu
high gir istersenVeson pik gireyimmi,?
Gebelerin hepsi burada aslinda. En azindan bana oyle geliyor. Yeni hatimde oralarda duasi olurken burda iyi haberler alcaz insallah.Evet cnm aynen öyle oldu bir ara gebelik haberleri ardarda geldi iiz den sonra ama son gebelikten sonra duruldu buralar.yeniden gebelik haberleri ile şenlensin topik inşallah
Yoksa bence yap canim. Varsa zaten çıkar insallah pozitifi görürsünBen yarın bi kan versem mi hala gelen yok gerçekten yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba 2. Gebeliktede lekeleme olmuştu ama o zaman ov. Testi pozitif olduktan 3 gün sonra leke olmuştu
Bende iyiyim canim allaha sukur bag agrisi burun kanamasi disinda birsey yok. Okulda dersim yogun olunca konuştukça mide bulantisi yaşıyorum ama daha hiç vukuat olmadi. Sen nasilsin daha iyi misin?teşekkür ederım canım. sen nasılsın ?
Sen calismalara basla abla. Sanki yarin da pik olabilir. Bugun calisma kondurun kizi uyutupEki Görüntüle 1954405
Kızlar bugünkü ovulasyon testim.. Yorum pls...
Tamam canım sağolasın kuzum. Iyileşsin mi canım kızın nasıl oldu?İnşallah yerleşmedir.
high gir istersen
Çalışmalar başladı canım. Çocuk uyusun bir pm daha kondurayım. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah.. Dualarınızı bekliyorum gülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi?Gebelerin hepsi burada aslinda. En azindan bana oyle geliyor. Yeni hatimde oralarda duasi olurken burda iyi haberler alcaz insallah.
Yoksa bence yap canim. Varsa zaten çıkar insallah pozitifi görürsün
Bende iyiyim canim allaha sukur bag agrisi burun kanamasi disinda birsey yok. Okulda dersim yogun olunca konuştukça mide bulantisi yaşıyorum ama daha hiç vukuat olmadi. Sen nasilsin daha iyi misin?
Sen calismalara basla abla. Sanki yarin da pik olabilir. Bugun calisma kondurun kizi uyutup
Çok şükür cnm kız da ben de iyiyiz bugün.bebiş olsun inşallah:))Tamam canım sağolasın kuzum. Iyileşsin mi canım kızın nasıl oldu?
Çalışmalar başladı canım. Çocuk uyusun bir pm daha kondurayım. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah.. Dualarınızı bekliyorum gülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi?
Allah iyilik versin canım. Sağolasın inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin..Çok şükür cnm kız da ben de iyiyiz bugün.bebiş olsun inşallah:))
Evet ben de inanıyorum inşallah orda dua edildikçe güzel haberler gelir inşallah.Gebelerin hepsi burada aslinda. En azindan bana oyle geliyor. Yeni hatimde oralarda duasi olurken burda iyi haberler alcaz insallah.
Yoksa bence yap canim. Varsa zaten çıkar insallah pozitifi görürsün
Bende iyiyim canim allaha sukur bag agrisi burun kanamasi disinda birsey yok. Okulda dersim yogun olunca konuştukça mide bulantisi yaşıyorum ama daha hiç vukuat olmadi. Sen nasilsin daha iyi misin?
Sen calismalara basla abla. Sanki yarin da pik olabilir. Bugun calisma kondurun kizi uyutup
Hep dualarimdasiniz abla inan. Biz iyiyiz büyüyoruz günden güne zaman cabuk gecsin istiyorum kavusalim.Tamam canım sağolasın kuzum. Iyileşsin mi canım kızın nasıl oldu?
Çalışmalar başladı canım. Çocuk uyusun bir pm daha kondurayım. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah.. Dualarınızı bekliyorum gülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi?
Sağlıkla doğsun inşallah gülüm.. Dualarınız içinde Allah razı olsun canım benimHep dualarimdasiniz abla inan. Biz iyiyiz büyüyoruz günden güne zaman cabuk gecsin istiyorum kavusalim.
maşallah sizeee :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbugün doktora gıttık. ilk defa kalp atışını kulağımızla duyduk. işte bebeğim
hemen hareketlendi elini salladı oldugu yerde hafiften döndü . ben kalp atşını duyunca heyecanlandım kalbim çarpmaya başldı galib bebek bu yüzden hareketlendi.
Eki Görüntüle 1954350
bulatın nasıl hafifledi mi bnm bugün ilk defa bulandı sabah aç karna su içmiştim şimdide yemek yedim yine bulandı acıkınca bidr yemek yiyince bulanıo sanki inşallah zorlamaz beni de daha sata göre 6+4 teyimteşekkür ederım canım. sen nasılsın ?
Masallah canim gozun aydin darisi bekleyenlerebugün doktora gıttık. ilk defa kalp atışını kulağımızla duyduk. işte bebeğim
hemen hareketlendi elini salladı oldugu yerde hafiften döndü . ben kalp atşını duyunca heyecanlandım kalbim çarpmaya başldı galib bebek bu yüzden hareketlendi.
Eki Görüntüle 1954350
Canim aklini karistirmasin benimde 3 yumurtam olusmustu.17 18 ve 22 di yanilmiyorsam eger..yani biri bosbos onden buyuyordu zaten dr bunun ici bos bundan birsey olmaz diger ikisinden umutluyum demisti.18+36 onermisti sanirim biz stres yaptik.sana tavsiyem catlatma ignesinden once vucudunda sperm olsun bir iliski olsun sonra dr dedigi saatte illa yumurta 36 saatte catlamiyor.gecmis gun tam hatirliyamiyorum 24+48 de olmustu bizimki..iki yumurtamda tutmustu.insallah rabbim sanada nasip etsin esine keciboynzu ozu gibi birsey yedir adamlar strese giriyor dk dk sina oluncaEvet canım 17mm olan için verdi. Yarın saat 11 gibi vurdurucam da, o 25mm in hiç mi şansı yok yaa bende ne güzel büyümüş maşallah dedim 2,5cm burda 17mm burda var diyince :) Okuduğum topiklerde herkes 22-25mm den bahsediyordu benim 15mm lerde kalıyor diye üzülüyordum şimdi tam tersi klomenle çok büyümüşler dedi off ki ne off..
Insallah mucizen seninledir canimBen yarın bi kan versem mi hala gelen yok gerçekten yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba 2. Gebeliktede lekeleme olmuştu ama o zaman ov. Testi pozitif olduktan 3 gün sonra leke olmuştu
Susuzluk baş ağrısı yapar cnm. Kendinde dene bakalım, ondan mı?Son gittigimde sordum canim cok siddetli bas agrilarim oluyor ve tum gun gecmiyor hamilelikle alakasi var midir diye. Olabilir dedi cok zorlarsa Parol kullanabilirsin dedi.
Ebeye de sormustum. Ozellikle agri oldugu zaman tansiyonunu kontrol et dedi ama tansiyonda bir sorun cikmiyor.
Su pek icemiyorum onun da etkisi var mi diyorsun?
Yaa? Ben ilk defa duydum canim. Benim doktorum belirtiler cinsiyete gore olmaz demisti ama benim de bebegim erkek ve dediginle tutuyor. Ay bilemedim ama cok zorlaniyorum vallahi
bugün doktora gıttık. ilk defa kalp atışını kulağımızla duyduk. işte bebeğim
Eki Görüntüle 1954350
Evet canım 17mm olan için verdi. Yarın saat 11 gibi vurdurucam da, o 25mm in hiç mi şansı yok yaa bende ne güzel büyümüş maşallah dedim 2,5cm burda 17mm burda var diyince :) Okuduğum topiklerde herkes 22-25mm den bahsediyordu benim 15mm lerde kalıyor diye üzülüyordum şimdi tam tersi klomenle çok büyümüşler dedi off ki ne off..
Bence biraz sabret cnm.Ben yarın bi kan versem mi hala gelen yok gerçekten yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba 2. Gebeliktede lekeleme olmuştu ama o zaman ov. Testi pozitif olduktan 3 gün sonra leke olmuştu
Eki Görüntüle 1954405
Kızlar bugünkü ovulasyon testim.. Yorum pls...
Canim ultrasona gore hala 11-9 mi dogum.. ben biraz aradim bebisi, ust kisimda gorunce fark ettim. Devlet hastanesine mi gidiyorsun galiba ondan ciktisi pek net degil...bugün doktora gıttık. ilk defa kalp atışını kulağımızla duyduk. işte bebeğim
Eki Görüntüle 1954350
Canim aklini karistirmasin benimde 3 yumurtam olusmustu.17 18 ve 22 di yanilmiyorsam eger..yani biri bosbos onden buyuyordu zaten dr bunun ici bos bundan birsey olmaz diger ikisinden umutluyum demisti.18+36 onermisti sanirim biz stres yaptik.sana tavsiyem catlatma ignesinden once vucudunda sperm olsun bir iliski olsun sonra dr dedigi saatte illa yumurta 36 saatte catlamiyor.gecmis gun tam hatirliyamiyorum 24+48 de olmustu bizimki..iki yumurtamda tutmustu.insallah rabbim sanada nasip etsin esine keciboynzu ozu gibi birsey yedir adamlar strese giriyor dk dk sina olunca
Doktordan geldiğimden beri yatıyorum baş ağrısından sen birde hamilesin Allah yardım etsin canım ya
Susuzluk baş ağrısı yapar cnm. Kendinde dene bakalım, ondan mı?
Maşallah kuzuya, gözün aydın.
Takip sanırım bu yüzden önemli. Olsun diğeri seninle. İnşallah onunla olur. Üzme canını
Bence biraz sabret cnm.
Maşallahı var. Bana göre pik, eğer daha da koyu ise senin bünyede bir gün sonrası mı pik olur yoksa gece mi?
Bencede pik canım.. Gece yatmadan bir kez daha yaparım yarında yapacam.. Bakalım Yarınki pik olmazsa bugün ki pik demektir canım.. :))Susuzluk baş ağrısı yapar cnm. Kendinde dene bakalım, ondan mı?
Maşallah kuzuya, gözün aydın.
Takip sanırım bu yüzden önemli. Olsun diğeri seninle. İnşallah onunla olur. Üzme canını
Bence biraz sabret cnm.
Maşallahı var. Bana göre pik, eğer daha da koyu ise senin bünyede bir gün sonrası mı pik olur yoksa gece mi?
Maşallah canım gözün aydın. Yazını yeni gördüm. Sağlıkla büyüsün inşallah annesi.. Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşallah.. Ben her ultrasona girdiğimde heyecanlanıyordum.. Inşallah tekrar nasip olur...bugün doktora gıttık. ilk defa kalp atışını kulağımızla duyduk. işte bebeğim
Eki Görüntüle 1954350
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?