Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım inşallah dediğin gibi olur.. Dr da bugün ramazan sonrasına kadar görüşmeyelim çok stres oluyorsun dinlen biraz dedi :/ Bu defa tutar inşallah dualarını bekliyorum
Dualarim seninle canim insallah rabbim yuzunuzu guldurur mucizenizi gonderir :)
Isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah canim.

Melissa ikizlerin nasıl canım? Umarım herşey yolundadır.
Sagol kuzum iyi diyelim iyi olalim bende biraz ast alt yukselmesi var onu dusurmenin yollarini ariyorum.
Senide takipteyim insallah rabbim hayirlisiyla nasip edicek..kizi uyuttunmu insallah uyur hemencik

Sagol kuzum iyi diyelim iyi olalim bende biraz ast alt yukselmesi var onu dusurmenin yollarini ariyorum.
Senide takipteyim insallah rabbim hayirlisiyla nasip edicek..kizi uyuttunmu insallah uyur hemencik
Valla şimdi yeni daldı. Uyumassan kardeşin olmaz dedim 10 dk içinde uyudu :)) sende kendine ve bebişlere dikkat et canım...

dısarı cıkrak atlatmaya calısyorum bazen hafıflıyor sonra tekrar yogunlaşıyor özellikle geceler dayanılmaz hiç eve giresim yok sankı kapıdn gırınce başlıyor sadece dısrda bır şeyler yıyebılıyorum bunun dısında migrenım tavan yaptı dayanmaya calısyorum yanı ala zorlanıyorum ama epey yol aldım galiba

hayır özele gittim . foto cekıp attım ya o yuzden net dgeıl galıba.bulantılar devam ben de sen nasılsın ? nasıl gıdıyor ?

Ben de okuldan gelince direk pijamalarımı giyip yatıyorum sonra akşam yemeği yiyip yine yatıyorum :)

Az kalnis canim insallah 12 13 den sonra hafifleyerek azalir gider

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…