Derincim yinemi başın ağrıyor. Geçmiş olsun canım.Denicem canim zorlayacam kendimi.
Derincim yinemi başın ağrıyor. Geçmiş olsun canım.
Melissa ikizlerin nasıl canım? Umarım herşey yolundadır.Masallah canim gozun aydin darisi bekleyenlere
Benim de hemen hemen 4 gundur basim agriyor canim ya.. bi de bu kafayla misafir agirliyorumSorma ablacim hem de ne agri.
Butun gun gecmiyor lanet olasi sey
Cok sagol ablam.
Dualarim seninle canim insallah rabbim yuzunuzu guldurur mucizenizi gonderir :)Inşallah canım inşallah dediğin gibi olur.. Dr da bugün ramazan sonrasına kadar görüşmeyelim çok stres oluyorsun dinlen biraz dedi :/ Bu defa tutar inşallah dualarını bekliyorum
Benim de hemen hemen 4 gundur basim agriyor canim ya.. bi de bu kafayla misafir agirliyorumAllah yardımcın olsun bugunu de atlatsam gecer diye umuyorum;(
Sagol kuzum iyi diyelim iyi olalim bende biraz ast alt yukselmesi var onu dusurmenin yollarini ariyorum.Melissa ikizlerin nasıl canım? Umarım herşey yolundadır.
Valla şimdi yeni daldı. Uyumassan kardeşin olmaz dedim 10 dk içinde uyudu :)) sende kendine ve bebişlere dikkat et canım...Sagol kuzum iyi diyelim iyi olalim bende biraz ast alt yukselmesi var onu dusurmenin yollarini ariyorum.
Senide takipteyim insallah rabbim hayirlisiyla nasip edicek..kizi uyuttunmu insallah uyur hemencik
Delisin sen ya ne dedin kıza gidip birine anlatırsa görürsünValla şimdi yeni daldı. Uyumassan kardeşin olmaz dedim 10 dk içinde uyudu :)) sende kendine ve bebişlere dikkat et canım...
Gebelerin hepsi burada aslinda. En azindan bana oyle geliyor. Yeni hatimde oralarda duasi olurken burda iyi haberler alcaz insallah.
Yoksa bence yap canim. Varsa zaten çıkar insallah pozitifi görürsün
Bende iyiyim canim allaha sukur bag agrisi burun kanamasi disinda birsey yok. Okulda dersim yogun olunca konuştukça mide bulantisi yaşıyorum ama daha hiç vukuat olmadi. Sen nasilsin daha iyi misin?
Sen calismalara basla abla. Sanki yarin da pik olabilir. Bugun calisma kondurun kizi uyutup
Valla şimdi yeni daldı. Uyumassan kardeşin olmaz dedim 10 dk içinde uyudu :)) sende kendine ve bebişlere dikkat et canım...
hayır özele gittim . foto cekıp attım ya o yuzden net dgeıl galıba.bulantılar devam ben de sen nasılsın ? nasıl gıdıyor ?Canim ultrasona gore hala 11-9 mi dogum.. ben biraz aradim bebisi, ust kisimda gorunce fark ettim. Devlet hastanesine mi gidiyorsun galiba ondan ciktisi pek net degil...
kuzuu ne guzel buyumus maasAllah nazarlar degmesin insAllah Rabbim saglicakla buyutmeye devam etsin insAllah bebislerimiziii.. bulantilarin ne alemde? Ayy cok heyecanli yaaa..
Uyumuyor beni çıldırttı. Amannn söylerse söylesin. En fazla dadısına söyler. Oda zaten kardeş için uğraştığımı biliyorDelisin sen ya ne dedin kıza gidip birine anlatırsa görürsün
Ben de okuldan gelince direk pijamalarımı giyip yatıyorum sonra akşam yemeği yiyip yine yatıyorum :)sabah kalkınca çok susamışım bi bardak su içtim mide bulantısından öldümdemek aç karnına su yok artık işimde çok zor yorgunluktan ölcem heralde içim uyuyo ztn bi hafta sonu gelse yatağa yapıştırcam kendimi
Silinmeye başlamış
Bugün ki test netleştirir sanırım canım..Silinmeye başlamış
Yok hala hiç bişey yarını da bekleyeyim olmadı test yapacam kayinvalidemler bugün gelemedi o yüzden test yapmasamda olur diye düşündüm eğer pozitif çıkarsa Progestan için geç kalmıyorum dimi suanlikNeslihaann gelen giden var mı?
Az kalnis canim insallah 12 13 den sonra hafifleyerek azalir giderdısarı cıkrak atlatmaya calısyorum bazen hafıflıyor sonra tekrar yogunlaşıyor özellikle geceler dayanılmaz hiç eve giresim yok sankı kapıdn gırınce başlıyor sadece dısrda bır şeyler yıyebılıyorum bunun dısında migrenım tavan yaptı dayanmaya calısyorum yanı ala zorlanıyorum ama epey yol aldım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?