Geçen sefere kanama başlamıştı o Yüzden geç kalmıştın Dr öyle dedi diye Hatırlıyorum hcg verirsen progesteron vermeyi de unutmaYok hala hiç bişey yarını da bekleyeyim olmadı test yapacam kayinvalidemler bugün gelemedi o yüzden test yapmasamda olur diye düşündüm eğer pozitif çıkarsa Progestan için geç kalmıyorum dimi suanlik
Valla şimdi yeni daldı. Uyumassan kardeşin olmaz dedim 10 dk içinde uyudu :)) sende kendine ve bebişlere dikkat et canım...
Mrb cnm öncelikle rabbim sag salim kucagına almanı nasip etsin tum bekleyenlerede versin.benim gebeligimde 25 haftalarımda şiddeyli başagrıları gecirdim hayatımda başım agrımamıştır hiç doktora sordum tansiyonuma baktı yüksekmi diye cok normaldı.ben yinede her agrı tuttugunda tansiyon ölçüyordum komsuma gittim ölçtüm bir kere yine normal bana bi hikayesini paylaştı dediki aynısını bende yasadım gece doktoru aradım dediği tek şey ağzına şeker at şekerli bir şey yesin.kan şekeri düşük olsugundada olabiliyormuş bende hemen eve gittim yedim o gün den beri arada bi iki tane atıyordum agzıma bayram şekeri inan bir daha agrım olmadı tesadüfmü bilemem ben Sadece bi anımı paylaştım bilgilendirmek amaclı.Allah sag salim kavuştursun yavruna.bu aradada hamileliğimde agzıma tatlı sürmezdim nefret ederdim aram yoktur vücut istedigi için agrım olmuş kan sekerim düşüyomuş sanırımSorma ablacim hem de ne agri.
Butun gun gecmiyor lanet olasi sey
Cok sagol ablam.
Mrb cnm öncelikle rabbim sag salim kucagına almanı nasip etsin tum bekleyenlerede versin.benim gebeligimde 25 haftalarımda şiddeyli başagrıları gecirdim hayatımda başım agrımamıştır hiç doktora sordum tansiyonuma baktı yüksekmi diye cok normaldı.ben yinede her agrı tuttugunda tansiyon ölçüyordum komsuma gittim ölçtüm bir kere yine normal bana bi hikayesini paylaştı dediki aynısını bende yasadım gece doktoru aradım dediği tek şey ağzına şeker at şekerli bir şey yesin.kan şekeri düşük olsugundada olabiliyormuş bende hemen eve gittim yedim o gün den beri arada bi iki tane atıyordum agzıma bayram şekeri inan bir daha agrım olmadı tesadüfmü bilemem ben Sadece bi anımı paylaştım bilgilendirmek amaclı.Allah sag salim kavuştursun yavruna.
Az önce yazmayı unutmuşum ekledim sonra ben hamileliğimde ağzıma tatlı sürmemiştim normaldede yiyen biri değilimdir.kan degerlerimde iyi cıkmıştı aslında.tatlı tüketmedigimden birde iki canlı olunca böyle olmuş olabilir ama sabret yakında geçer inşallah bu arada benim kızım oldu:)Amin canım çok teşekkür ederim.
Ben de ebe tansiyonu kontrol et dedikten sonra ağrıdıkça tansiyonumu ölçtüm hep ama tansiyonda bir sorun çıkmadı. Değerleri doktora gösterdiğimde o da bir sorun olmadığını söyledi.
Kan şekeri konusunu bilmiyorum. Kan ölçümlerim düşük çıkmamıştı ama bu dediğini deniycem ağrırsa.
Dün de burada bir arkadaş erkek bebeğe hamile olanlarda olduğunu söylemişti belki onunla da alakası vardır.
Benim 14 16. haftalarda da oluyordu şuanda da oluyor
çok güldüm leyla yaaaValla şimdi yeni daldı. Uyumassan kardeşin olmaz dedim 10 dk içinde uyudu :)) sende kendine ve bebişlere dikkat et canım...
Gebelerin hepsi burada aslinda. En azindan bana oyle geliyor. Yeni hatimde oralarda duasi olurken burda iyi haberler alcaz insallah.
Yoksa bence yap canim. Varsa zaten çıkar insallah pozitifi görürsün
Bende iyiyim canim allaha sukur bag agrisi burun kanamasi disinda birsey yok. Okulda dersim yogun olunca konuştukça mide bulantisi yaşıyorum ama daha hiç vukuat olmadi. Sen nasilsin daha iyi misin?
Sen calismalara basla abla. Sanki yarin da pik olabilir. Bugun calisma kondurun kizi uyutup
fazladan bir tansiyon bakılıyor zaten sağlık ocağında , gitmeyeceksen sen tansiyonunu ölçtür yada kendin ölç arada canım.hastanelerde ölçmüyorlar çünkü genelde.demin sağlık ocağından hemşire aradı hamilesiniz sanırım sistemden gördüm dedi hangi hastaneye devam edeceğimi sordu boy kilo yaş kaç yaşında evlendim daha önce gebelik oldu mu fln diye sordu 20. hafta tetanoz aşısı yapıyoruz 11.14 arası ikili test yaptırırsınız fln diye bilgilendirdi tekrar grşz dedi kapattık gitmeme gerek kalmadı bu durumda
Ben de gittim sağlık ocağına aynı şeyleri bana da sordular bir de aşı takvimi verdi bana işte 20. Haftada 1. Doz, 23. Haftada 2. Doz tetanoz aşısı falan diye biliciler var.demin sağlık ocağından hemşire aradı hamilesiniz sanırım sistemden gördüm dedi hangi hastaneye devam edeceğimi sordu boy kilo yaş kaç yaşında evlendim daha önce gebelik oldu mu fln diye sordu 20. hafta tetanoz aşısı yapıyoruz 11.14 arası ikili test yaptırırsınız fln diye bilgilendirdi tekrar grşz dedi kapattık gitmeme gerek kalmadı bu durumda
18ine çekti batı 16sından ff yum geç çatladı diye ama 14 şubattan beri ucuz testlerden yaptım hep negatif1cift1tekannesi ateş güzel gidiyor test günün ne zaman?
ztn hemşirede öyle dedi boy kilo tansiyon takibi yapıyoruz sadece dedi kalp atışlarını fln çok sonradan başka bi alet söyledi onla duyabiliyoruz dedi gel fln demedi ara ara arıcak anladığım kadarıyla ii oldu ztn vaktim yokfazladan bir tansiyon bakılıyor zaten sağlık ocağında , gitmeyeceksen sen tansiyonunu ölçtür yada kendin ölç arada canım.hastanelerde ölçmüyorlar çünkü genelde.
bana dilden söyledi 20. hafta da tetanoz aşısı var diye karne varsa da 1. dozu vurdurunca vericektirBen de gittim sağlık ocağına aynı şeyleri bana da sordular bir de aşı takvimi verdi bana işte 20. Haftada 1. Doz, 23. Haftada 2. Doz tetanoz aşısı falan diye biliciler var.
yaradı valla..ne edeyim uyumak bilmedi...delisin ama işe yaramış mı yaramış. Kuzum o da nasıl istiyorsa iki etmemiş öptüm kuzunu.
Olmuş galiba, haydı hayırlısı
çok güldüm leyla yaaa
Ira sende insaAlalh ne bilim icimden oyle gecti ablam yaa soylim didim hayirlisi allahtan lohusa halimle sezeryanli biri olarak yatip kalkip hepicinize dua ediyorum her sancida kizlar unuttum sanmayin sakinEki Görüntüle 1954405
Kızlar bugünkü ovulasyon testim.. Yorum pls...
Amin gülüm..Allah razı olsun ecrinim..bizlerde sana duacıyız.Rabbim yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsin kuzum...Ira sende insaAlalh ne bilim icimden oyle gecti ablam yaa soylim didim hayirlisi allahtan lohusa halimle sezeryanli biri olarak yatip kalkip hepicinize dua ediyorum her sancida kizlar unuttum sanmayin sakin
Cnm benimki Detaylı ölçüyor virgülden sonra iki rakam var.ama Türkiye'de satılmıyor yurtdışından sipariş vermiştim ama 40 güne ancak geldi elime.çok memnunum.ama biraz geç ölçüyor.bir önceki ateşölçerimden de memnunndum markası weeKızlar merhaba ben de bebek çalışmalarının 4. Ayındayım. Bugün bat günüm lekelenmem başladı. Bu ay sistemli bir şekilde çalışmak istiyorum. Ovulasyon testi kullanıyorum ff ye üyeyim. Ama güzel bir ateş ölçere ihtiyacım var. İlk sayfadaki resimdeki gibi bir ateş ölçerim var ama hiç memnun değilim. Siz ne ile ölçüyosunuz ateşlerinizi. Pratik hızlı ve güvenilir bir cihaz tavsiye eder misiniz teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?