Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, yine ben ve yine ateş çizelgem :) Sizce yumurtam çatlamış mıdır? Çatlamışsa ne zaman? Ayrıca bugün akıntım yok denecek kadar az. Ama düne kadar son 3 gündür oldukça yoğundu.

Eklentiler

• hambut.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 38
çok teşekkür ederim. Wee yi araştırayım.

Kızlar yine yeni bir hatime başladık Allah'ın izni ile Katılmak isteyenler bildirim yapabilir.hatim Duamız kısmet olursa yine Kabe de yapılacak.rabbim şimdiden kabul etsin inşallah:)

Valla bende okuldan gelip yemek yapıp yatiyorum ama uyumadan sonra kalkip yemek yiyip tekrar uzaniyorum. 11 gibi uyuyorum. İşten dolayi böyleyim dedim ama alakasiz. Hiç bisey yapasim olmuyor

Valla bende okuldan gelip yemek yapıp yatiyorum ama uyumadan sonra kalkip yemek yiyip tekrar uzaniyorum. 11 gibi uyuyorum. İşten dolayi böyleyim dedim ama alakasiz. Hiç bisey yapasim olmuyor
Valla canım masallh çoğunuz çalışıyor. Ona rağmen iyi sabirlisiniz. Sanırım Allah güç veriyor. Ben bu kadar olacağını tahmin etmiyordum cidden.. güçten kuvvetten düştum. Eşim evi süpürüyor düzenliyor sağolsun. Ama ince ince şeyler takılıyor durmadan gözüme . Mecalim olsa kalkıp yapacak ama gözüm yemiyor. İnşallah geçecek. Şu 3 ayı bir bitirsek hayırlısıyla. Bende ister istemez onun telaşı var. Haftaya kontrol var annelik defterimi verecekler kan sonuclarima gore belki Vitamin filan. He tabi birde vajinal ultrason...korkuyorum..aklima getirmemeye calisiyprum ama genede insanim ışte geliyor.. Rabbim kaldirabilecegimiz yükler versin. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız. Ve darısı diğer tüm arkadaşlara. Her gün dua ediyorum...

Dün bende gittim fena halde gribim çocuk aşkına bulaştı Tabii eşimden. Ilaç yazdı bende mecburen yumurta takibindeyim dedim yarın iğne vurulacak falan anlattım önce bizim haberimiz olacak hamile kalırsan dedi. Dediğin gibi mecburlarmis bende eve gelip kardeşime anlatınca öğrendim öyle olduğunu :) normalde gıcık oluyorum aile hekimime kadın dün ilgilendi falan diye gözüme güzel bile göründü ama iş askiymis

tuğbacım ben saat 07:00 de ateş ölçüyorum..saat 06:00 da kız tuvalete kalktı..mecbur bende kalktım tabi..ateşi ölçtüm 36,1 çıktı.bir saat uyudum sonra uyandım 36,4 çıktı..bende uyuduğum için 36,4 girdim..doğru yapmışmıyım canım sence?

asiyecim takvim koysana tatlım...?

Öğretmenlik en kolay görünen mesleklerden gibi ama gercekten aslinda zor canim. Tek avantaj giris cikis saatimiz belli. Allah kolayligini veriyor. Calismak zorlamiyor o an anlamiyorum ama eve gelince fark ediyorum sanki. Bu gunlerimize şükür allahtan

Durumu anlatan notu Düş gerekirse o günü değiştiririz

asiyecim takvim koysana tatlım...?
LeYLa_21 ahh ablacim yaa bir ara koydum ama kaldırdım geçen gün gene... Yaa ben şu 3 ayı atlatmadan tam rahat edemeyeceğim... İlk bebeğimi 13 haftakikken kalbi durduğu için kaybetmiştim... O zaman çok hevesli umutluydum hayaller hayaller... Ama şimdi daha temkinliyim.. kendime söz verdim sadece dua var hayal kurmak yok.bebek için hazırlık yok. Şükür var hamd var diye.. bu yüzden 35 lere gelmeden alışveriş bile yapmayacağım ... Takviminde en azından bu dört ayı filan atlatayim öyle yapacağım. Senin halleri girdikçe kk dan okuyorum Leyla ablacim sanma ki hiç düşünmüyorum etmiyorum. Duadan başkası gelmiyor elimizden. Sen yeter ki stres yapma inşallah bu ay güzel haberler sarsin seni , dört bir tarafını:))) saglicakla

Yok canım biliyorum, ogretmenlik kadar zoru yok.ben resmi olarak hiç yapmadim ama senelerdir hep ders veririm, çeşitli vakiflarda gönüllü öğretmenlik yaparim, özel ders filan veririm . Burada cumartesi çocuklara 11 den 3 e kadar ders veriyorum ama mahvoluyorum yaş grubuda küçük. Hamile olduğumu soylemedigim için gorumcemin kızları dışında kimse bilmiyor ki ara sıra tolerans sağlasinlar. Yardımcı olsunlar. Allah yardim cin olsun canım. İnşallah çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsinda biran önce geçer gider zaman:)

Valla beni arayan soran yok. benim varligimdan haberi yok herhalde saglik ocaginin 2 hafta sonra poncik doktorumun yanina gitcem zaten o bahseder herhalde ikili test falan hakkinda. Hicbir bilgim yok cunku. İki hafta sonra da 12+5 deyim ozmn yapar herhalde

doğum ultrasonda 13 eylül 2017 görünüyor doktor 10 gün önce ya da sonra olabilir belli olmaz dedi

:) eczanede kasa yanında sarılan 5tl lik ateşölçerle okdr kaliteli bişey bulmana gerek yok cnm hoşgeldin Rabbim çok bekletmesin hemencik göndersin sana bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…