masallah kuzumuzabugün doktora gıttık. ilk defa kalp atışını kulağımızla duyduk. işte bebeğim
hemen hareketlendi elini salladı oldugu yerde hafiften döndü . ben kalp atşını duyunca heyecanlandım kalbim çarpmaya başldı galib bebek bu yüzden hareketlendi.
Eki Görüntüle 1954350
çok teşekkür ederim. Wee yi araştırayım.Cnm benimki Detaylı ölçüyor virgülden sonra iki rakam var.ama Türkiye'de satılmıyor yurtdışından sipariş vermiştim ama 40 güne ancak geldi elime.çok memnunum.ama biraz geç ölçüyor.bir önceki ateşölçerimden de memnunndum markası wee
Henüz ciddi Yükseliş yok Yarınki Ateş'ten anlarızKızlar selam, yine ben ve yine ateş çizelgem :) Sizce yumurtam çatlamış mıdır? Çatlamışsa ne zaman? Ayrıca bugün akıntım yok denecek kadar az. Ama düne kadar son 3 gündür oldukça yoğundu.
Valla bende okuldan gelip yemek yapıp yatiyorum ama uyumadan sonra kalkip yemek yiyip tekrar uzaniyorum. 11 gibi uyuyorum. İşten dolayi böyleyim dedim ama alakasiz. Hiç bisey yapasim olmuyorCanim gebeler hamilelige alismaya çalışıyor ki hormonlar dan ben kafamı kaldiramiyorum... Bugün tam sekiz olduk.. kafam allak bullak. Yorgunluk bulantı gitijce artıyor topigi zor okuyorum genelde yazacak mecalim olmuyor...geçecek inşallah.hamdolsunm
Diğer arkadaşlardan bence azıcık uzak durup belki kafalarından atmaya çalışıyorlar:) Auy inşallah. En kısa zamanda gene güzel haberlerle dolar taşar buralar.
Valla canım masallh çoğunuz çalışıyor. Ona rağmen iyi sabirlisiniz. Sanırım Allah güç veriyor. Ben bu kadar olacağını tahmin etmiyordum cidden.. güçten kuvvetten düştum. Eşim evi süpürüyor düzenliyor sağolsun. Ama ince ince şeyler takılıyor durmadan gözüme . Mecalim olsa kalkıp yapacak ama gözüm yemiyor. İnşallah geçecek. Şu 3 ayı bir bitirsek hayırlısıyla. Bende ister istemez onun telaşı var. Haftaya kontrol var annelik defterimi verecekler kan sonuclarima gore belki Vitamin filan. He tabi birde vajinal ultrason...korkuyorum..aklima getirmemeye calisiyprum ama genede insanim ışte geliyor.. Rabbim kaldirabilecegimiz yükler versin. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız. Ve darısı diğer tüm arkadaşlara. Her gün dua ediyorum...Valla bende okuldan gelip yemek yapıp yatiyorum ama uyumadan sonra kalkip yemek yiyip tekrar uzaniyorum. 11 gibi uyuyorum. İşten dolayi böyleyim dedim ama alakasiz. Hiç bisey yapasim olmuyor
Kızlar saglik ocaklari bu takibi yapmakta mecbur yoksa ceza aliyorlarmis bakanliktan. O yuzden atlamiyorlar. Yardimci olmak lazim. Zafrina ne guzel seninki telefon ile halletmis. Bir de usrarla gel diyeni var. Dusun, calisirken izin alip gelmeni istiyor. Bu yuzden herkes hakli diyorum valla. Hepimiz patronlara hesap veriyoruz bur sekilde demek.
tuğbacım ben saat 07:00 de ateş ölçüyorum..saat 06:00 da kız tuvalete kalktı..mecbur bende kalktım tabi..ateşi ölçtüm 36,1 çıktı.bir saat uyudum sonra uyandım 36,4 çıktı..bende uyuduğum için 36,4 girdim..doğru yapmışmıyım canım sence?Cnm benimki Detaylı ölçüyor virgülden sonra iki rakam var.ama Türkiye'de satılmıyor yurtdışından sipariş vermiştim ama 40 güne ancak geldi elime.çok memnunum.ama biraz geç ölçüyor.bir önceki ateşölçerimden de memnunndum markası wee
asiyecim takvim koysana tatlım...?Valla canım masallh çoğunuz çalışıyor. Ona rağmen iyi sabirlisiniz. Sanırım Allah güç veriyor. Ben bu kadar olacağını tahmin etmiyordum cidden.. güçten kuvvetten düştum. Eşim evi süpürüyor düzenliyor sağolsun. Ama ince ince şeyler takılıyor durmadan gözüme . Mecalim olsa kalkıp yapacak ama gözüm yemiyor. İnşallah geçecek. Şu 3 ayı bir bitirsek hayırlısıyla. Bende ister istemez onun telaşı var. Haftaya kontrol var annelik defterimi verecekler kan sonuclarima gore belki Vitamin filan. He tabi birde vajinal ultrason...korkuyorum..aklima getirmemeye calisiyprum ama genede insanim ışte geliyor.. Rabbim kaldirabilecegimiz yükler versin. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız. Ve darısı diğer tüm arkadaşlara. Her gün dua ediyorum...
Öğretmenlik en kolay görünen mesleklerden gibi ama gercekten aslinda zor canim. Tek avantaj giris cikis saatimiz belli. Allah kolayligini veriyor. Calismak zorlamiyor o an anlamiyorum ama eve gelince fark ediyorum sanki. Bu gunlerimize şükür allahtanValla canım masallh çoğunuz çalışıyor. Ona rağmen iyi sabirlisiniz. Sanırım Allah güç veriyor. Ben bu kadar olacağını tahmin etmiyordum cidden.. güçten kuvvetten düştum. Eşim evi süpürüyor düzenliyor sağolsun. Ama ince ince şeyler takılıyor durmadan gözüme . Mecalim olsa kalkıp yapacak ama gözüm yemiyor. İnşallah geçecek. Şu 3 ayı bir bitirsek hayırlısıyla. Bende ister istemez onun telaşı var. Haftaya kontrol var annelik defterimi verecekler kan sonuclarima gore belki Vitamin filan. He tabi birde vajinal ultrason...korkuyorum..aklima getirmemeye calisiyprum ama genede insanim ışte geliyor.. Rabbim kaldirabilecegimiz yükler versin. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız. Ve darısı diğer tüm arkadaşlara. Her gün dua ediyorum...
Durumu anlatan notu Düş gerekirse o günü değiştiririztuğbacım ben saat 07:00 de ateş ölçüyorum..saat 06:00 da kız tuvalete kalktı..mecbur bende kalktım tabi..ateşi ölçtüm 36,1 çıktı.bir saat uyudum sonra uyandım 36,4 çıktı..bende uyuduğum için 36,4 girdim..doğru yapmışmıyım canım sence?
asiyecim takvim koysana tatlım...?
Yok canım biliyorum, ogretmenlik kadar zoru yok.ben resmi olarak hiç yapmadim ama senelerdir hep ders veririm, çeşitli vakiflarda gönüllü öğretmenlik yaparim, özel ders filan veririm . Burada cumartesi çocuklara 11 den 3 e kadar ders veriyorum ama mahvoluyorumÖğretmenlik en kolay görünen mesleklerden gibi ama gercekten aslinda zor canim. Tek avantaj giris cikis saatimiz belli. Allah kolayligini veriyor. Calismak zorlamiyor o an anlamiyorum ama eve gelince fark ediyorum sanki. Bu gunlerimize şükür allahtan
Valla beni arayan soran yok. benim varligimdan haberi yok herhalde saglik ocagininKızlar saglik ocaklari bu takibi yapmakta mecbur yoksa ceza aliyorlarmis bakanliktan. O yuzden atlamiyorlar. Yardimci olmak lazim. Zafrina ne guzel seninki telefon ile halletmis. Bir de usrarla gel diyeni var. Dusun, calisirken izin alip gelmeni istiyor. Bu yuzden herkes hakli diyorum valla. Hepimiz patronlara hesap veriyoruz bur sekilde demek.
doğum ultrasonda 13 eylül 2017 görünüyor doktor 10 gün önce ya da sonra olabilir belli olmaz dediCanim ultrasona gore hala 11-9 mi dogum.. ben biraz aradim bebisi, ust kisimda gorunce fark ettim. Devlet hastanesine mi gidiyorsun galiba ondan ciktisi pek net degil...
kuzuu ne guzel buyumus maasAllah nazarlar degmesin insAllah Rabbim saglicakla buyutmeye devam etsin insAllah bebislerimiziii.. bulantilarin ne alemde? Ayy cok heyecanli yaaa..
Benimki 11-9 canim. Demek ki ayni zamanlar olcak allahin izniyle.. Rabbim sağlık sihaat versindoğum ultrasonda 13 eylül 2017 görünüyor doktor 10 gün önce ya da sonra olabilir belli olmaz dedi
:) eczanede kasa yanında sarılan 5tl lik ateşölçerleKızlar merhaba ben de bebek çalışmalarının 4. Ayındayım. Bugün bat günüm lekelenmem başladı. Bu ay sistemli bir şekilde çalışmak istiyorum. Ovulasyon testi kullanıyorum ff ye üyeyim. Ama güzel bir ateş ölçere ihtiyacım var. İlk sayfadaki resimdeki gibi bir ateş ölçerim var ama hiç memnun değilim. Siz ne ile ölçüyosunuz ateşlerinizi. Pratik hızlı ve güvenilir bir cihaz tavsiye eder misiniz teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?